reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aria tak wyglądały
Kocham takie. Zrób i dla mnie :-D

Persea no w DE pełno tego, i te napady na kobiety, eh dobrze ze my na przedmieściach mieszkamy.

My mamy rezerwację w Jastrzębiej Górze na tydzień w lipcu. W zeszłym roku idealnie pogoda nas przywitała. W dniu wyjazdu zaczęły się opady, a teraz kto wie, loteria.

Asiaa91 zdrówka. Ja nie mam, bo rzadko mi się zdarza przeziębienie więc nie pomogę.

Magda nam w lipcu w Jastrzębiej Górze na trzy dorosłe osoby 1950 zł. Hotele z basenami w Kołobrzegu patrzylismy to mega ceny.

U nad w mieście w markecie zawsze ich pełno.

@tekila85 Wasza historia mnie urzekła!!! nie jedno małżeństwo by tego nie przetrwało a Wam mimo na pewno wielu niepowodzeń udało się!!! W końcu miłość jest na dobre i na złe!!!! Aż się wzruszylam :) a mogę zapytać jak zareagowaliscie na pozytywny test?

@Ann_ a masz możliwość zapytać babci czy ma specjalna formę do takiej gotowanej babki?

O matko dziewczyny jak czytam jakie macie podejście do wyjazdów zagranicę na wakacje to też coraz bardziej się zastanawiam, szczególnie po dzisiejszych zamachach:( ale tyle czekaliśmy na te wakacje i ja chcę pod koniec maja bo nie chce w wakacje w tłumie, a do planowania wakacji nad Bałtykiem mam takie podejście jak @Magda86Poznań, poza tym ceny kwater i pobyt wyjdzie mnie nie wiele mniej co za granicą.

nie, nie musisz @PerseaNigra pytam z ciekawości bo nie mam raczej styczności z takimi poglądami i staram się dociec z czego ten strach wynika.

nie obraź się, ja nie chcę nikogo urazić. każdy ma prawo do własnych poglądów.

Hej dziewczyny .za czesto tu nie bywam ale w wolnej chwili staram sie cos tam czytac.gratuluje udanych wizyt .a no i witam nowe mamuski.ja to ostatnio szpital syn skretu kiszek dostal .szpital dom szpital dom.do tego mam dwoje urwisow w tym roku do komuni i biegam na spotkania.dziewczyny czy wam tez odeszly juz mdlosci i wszelkie inne dolegliwosci ciazowe?bo mi tak i troszke sie martwie poki odczuwalam je to tak sie nie martwilam teraz troche bardziej .wizyte mam dopiero 6.04 .biore sie zaraz za lepienie pierogow jakos naszla mnie chec .a z rana jeszcze tort pichcilam bo moj maz ma dzisiaj urodziny.mam nadzieje ze mu sie spodoba zaraz sprobuje wam wyslac zdjecie o ile sie uda.

nie zamierzam wchodzić teraz w dyskusję bo będzie z tego tylko gównoburza. już z Twojego tonu to widzę...

każdy ma swoję perspektywę, dla mnie koniec tematu.

reklama
Hej dziewczyny .za czesto tu nie bywam ale w wolnej chwili staram sie cos tam czytac.gratuluje udanych wizyt .a no i witam nowe mamuski.ja to ostatnio szpital syn skretu kiszek dostal .szpital dom szpital dom.do tego mam dwoje urwisow w tym roku do komuni i biegam na spotkania.dziewczyny czy wam tez odeszly juz mdlosci i wszelkie inne dolegliwosci ciazowe?bo mi tak i troszke sie martwie poki odczuwalam je to tak sie nie martwilam teraz troche bardziej .wizyte mam dopiero 6.04 .biore sie zaraz za lepienie pierogow jakos naszla mnie chec .a z rana jeszcze tort pichcilam bo moj maz ma dzisiaj urodziny.mam nadzieje ze mu sie spodoba zaraz sprobuje wam wyslac zdjecie o ile sie uda.
Ja cierpię na śmiertelną senność w dalszym ciągu a który masz tc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry