Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A muszę mieć raka, żeby się go bać?@PerseaNigra spotkała Cię kiedyś jakaś przykra sytuacja z ich strony?
Jak będziesz chciała sprawdzić co robią na świecie, to znajdziesz. Dla chcącego nic trudnego. Owocnych poszukiwań.nie, nie musisz @PerseaNigra pytam z ciekawości bo nie mam raczej styczności z takimi poglądami i staram się dociec z czego ten strach wynika.
nie obraź się, ja nie chcę nikogo urazić. każdy ma prawo do własnych poglądów.
Ja cierpię na śmiertelną senność w dalszym ciągu a który masz tc?Hej dziewczyny .za czesto tu nie bywam ale w wolnej chwili staram sie cos tam czytac.gratuluje udanych wizyt .a no i witam nowe mamuski.ja to ostatnio szpital syn skretu kiszek dostal .szpital dom szpital dom.do tego mam dwoje urwisow w tym roku do komuni i biegam na spotkania.dziewczyny czy wam tez odeszly juz mdlosci i wszelkie inne dolegliwosci ciazowe?bo mi tak i troszke sie martwie poki odczuwalam je to tak sie nie martwilam teraz troche bardziej .wizyte mam dopiero 6.04 .biore sie zaraz za lepienie pierogow jakos naszla mnie chec .a z rana jeszcze tort pichcilam bo moj maz ma dzisiaj urodziny.mam nadzieje ze mu sie spodoba zaraz sprobuje wam wyslac zdjecie o ile sie uda.