reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hejka.
Ja też za zamknietym!
Ale dzisiaj naprodukowalyscie!!!
Ja dopiero do domu dotarlam. Rano był mąż w domu a potem Bylam po Tymka w szkole i po prezent bo dzieci idą na urodziny w sobotę.
Idę poczytać was.

Just, niestety tam gdzie Twój lekarz, będziesz czuła się lepiej. Znam wiele kobiet, które po przybyciu do szpitala spotykają siue z " najważniejszym" pytaniem, kto jest lekarzem prowadzącym... I tu już cała " obsługa " zależy od tego czy ten lekarz jest w szpitalu.
Moj teraz przeniósł się do szpitala w innej miejscowości i vtasm też pojadę, dobrze że to tylko 20 km i jest nowo wybudowany, ponoc rewelacja.

justjestem książkowo w ciąży można wypijać do 2 filiżanek kawy (jest nawet jakiś przelicznik w mojej książce, ile czarnych herbat ile kawy dziennie :p ) Ja sobie na jedną słabą pozwalam.

ale produkcja!!
idę po córę do szkoły, potem się odezwę.

wyslalam pw do tych z was ktore dobrze kojarze z forum ;) jesli ktos by jeszcze chcial niech pisze to zqapoznam dziewczyny z zamknietego i wysle zapke;)

Wałbrzych ma specjalistyczny Sprzęt jeśli Chodzi o noworodki, z innych szpitali wysyłają do Wrocławia a wiadomo czas odgrywa ważną rolę, poczucie komfortu jakby nie przemawia do mnie w tej sytuacji.
Poza tym Wałbrzych ciągle jest na 4 miejscu w ogólnopolski rankingu. Pamiętam pielęgniarke pracująca w Wałbrzychu, ze nie zachwalala porodówki w swidnicy ale to było 4 lata temu. A w latawcu słyszałam dobra opinie o laryngologu.

Nevka faceci mają często takie mechanizmy obronne... różnią się od nas i czasami nie pomyślą jaki ból sprawiać może ich słowo czy mina nawet... Trzymaj się mocno!

reklama
Do góry