Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bellina pyszne to danie uwielbiam zostala mi jeszcze zupka ziemniaczki musza byc obowiazkowo i duzo zieleniny hehe
Pogoda dopisala to wszystkie gdzies wybyły moze...ja ide zaraz spac bo dzis w nocy niecale 4h spalam niewiem czemu taki niepokój czułam...:/
Larkaa to ciasto jest bez czekolady, ale kakao jest, nie wiem czy też nie możesz? A ja zaczęłam taka dietę jak zaczęły się u mnie czeste infekcje jeszcze robię ciastka takie owsiane z mąką kukurydziana, ale to już chyba bardziej znane niż fasolowe
Odsypiam dzis dziewczyny za wszystkie czasy nie ruszam sie z lozka poprzednią noc nie spalam to chyba organizm potrzebowal...
Bellina tez są cwanymi brojarzami bo u mnie gang co do jedzenia jedna stoi druga po mnie chodzi rano
Tekila fajne ognicho ja lubię zwlaszcza wieczorem i siedziec taka opatulona hehe i patrzec
My jutro grillujemy a dzis lenistwo a Wy jak dziewczyny? Cicho tu od pt
A wiecie co od wczoraj czuje w brzuchu takie hm jakby pękanie baniek czy coś... nie są to jelita czy coś bo to w innym miejscu czuć.. śmieszne takie...