reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ann, właśnie tak mi się wydaje, że najważniejsza jest szerokośc miednicy, a nie wzrost... bo niby do czego mi wzrost potrzebny... Lekarz powiedział, że mogą być problemy z wyjściem ramion, ale to też ze względu na wąską miednicę raczej, a nie wzrost... A o miednicę to się nie martwię, bo akurat w biodrach to wąska nie jestem ;P

reklama
Ewelinka pożyjemy zobaczymy jak ci to pójdzie. Nie martw się na zapas bo zbzikujesz. Dużo czasu do porodu :-)

Ann, właśnie tak mi się wydaje, że najważniejsza jest szerokośc miednicy, a nie wzrost... bo niby do czego mi wzrost potrzebny... Lekarz powiedział, że mogą być problemy z wyjściem ramion, ale to też ze względu na wąską miednicę raczej, a nie wzrost... A o miednicę to się nie martwię, bo akurat w biodrach to wąska nie jestem ;P

Ewelinka ja miałam pierwszy poród przez cc właśnie z powodu wąskiej miednicy (fachowo nazwane niewspółmierność porodowa). Ja ogólnie potwornie bałam SN i od razu na pierwszej wizycie powiedziałam mojej gin że ja SN nie rodzę, dlatego bardzoooo ucieszyłam się jak znalazł się powód do CC :)
Ale dobrze że się uparłam na CC bo syn podczas porodu miał duży obwód główki i nigdy w życiu by się nie przecisnął, a na dodatek miał węzeł na pępowinie który prawdopodobnie by się zacisnął podczas SN i mogłoby się skończyć tragicznie :(

Ja w pierwszej ciąży korzystałam tylko z komputera i uwielbialam patrzeć na suwaczki teraz czas na komputer nie pozwala i się przyzwyczaiłam do komórki. Niestety tutaj nie widać na apce suwaczkow. Eh brakuje mi tego ale nie jestem w stanie wrócić do korzystania z komputera przy moim urwisie.

ja tez większość czasu korzystam z telefonu ale jeśli chodzi o fora wole czytac i pisać na laptopie. Mój syn komputer ma w nosie za to kiedy go wyciągam już skacze z radości i podkrada mi telefon.

Hej Mamusie

Jestem tu nowa i mam nadzieje ze zagoszcze ma forum dluzej :-) Dzisiaj w 36 dc zrobilam bhcg i wyszło 141 zastanawiam się czy nie za mało :-( chyba zwariuje do środy - chce powtórzyć bhcg .

reklama
Madziula witaj u nas, gratuluję ciąży oby beta dobrze przyrastala. W sumie ja nie robię bety i wiedzę że mniej stresu dzięki temu mam ;-)

Do góry