reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Powiedział swojej mamie...
No nie jest zachwycona... pokiwała głowa...
I powiedziała "no większą izbę trza na to.."
Jest mi bardzo przykro.... nie umiem nie pokazywać tego....

reklama
Nevka, głowa do góry. Na pewno jest Ci przykro, ale myśl o tym jaki skarb i jaką radość nosisz w sobie! Niech teściowa nie zniszczy Ci tego. :tak:

U nas miesiąc temu na weselu było nieśmiałe pytanie, takie na żarty, w trakcie dyskretnych podziękowań dla rodziców: i co teraz planujecie? :D A za kilka tygodni telefon do rodziców (mieszkają daleko), że plan już w realizacji ;)

No niestety... :( zero przyjaciół. Wszystko zaczynam od nowa...
Jestem bardzo wrażliwa osoba..
Juz teściowa się nie odzywa do Mnie... Zero reakcji...

Nie zazdrości... tylko tu chodzi ze tyle remontów miało być... a teraz kasa się skończy.... :(

Wesoła kobietka witaj gratuluję ;-)

Nevka możesz słaba kawę wypić :-)

Neilaaa możesz paracetamol apap :-)

Nevka a wy razem mieszkacie co? Nie przejmuj się teściowa. To wy się będziecie cisnąć. Ciekawe kiedy macie mieć dzieci. Jak będzie dom z ogrodem dwa auta i milion na koncie. Jej jak nie lubię tego

Stonka fajnie zareagowali. Ciekawa jestem co mój teść powie. Bo teściowa to się domyślam hehe

My im powiemy w święta bo do nich jedziemy. Moi rodzice wiedzą już ale umia tajemnice trzymać.

No za fajnie nie jest. Teściowa chciała Nasz pokój w zamian za duży salon i mały pokoik.... Teraz uważam ze spoko opcja... ale mój nie chce się zgodzić... :/

reklama
Nevka teściową się nie przejmuj,moja pierwsza teściowa ........łoooooo matko to była franca!!!!!! Ale za to teraz mam teściową Anioła,i też dowiedzą się w święta bo do nich jedziemy :D

Do góry