reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Czyli nie ma zasady, kazdy tak naprawde przechodzi inaczej ciaże, niektore przypadki są podobne inne nie
Tekila pewnie jeśli nie dasz rady pracowac a co bardziej stresuje Cie wstawanie to proś o l4.nie ms nic gorszego niz meczenie sie na sile w pracy i niepotrzebny stres. Ja dostalam l4 ale akurat zamienilam je na pare dni urlopu.Mam taką a nie inna pracę że moge troche przekombinowac. Akurat mi urlop bardziej pasuje niz l4 w zwiZku z wyzszym pozniej macierzynskim.Ale przeziebienie znow mnie dopadlo i dodatkowo dobij więc i ja moze niebawem skorzystam z l 4

reklama
Ja w 5 tyg widzialam tylko pecherzyk, a w 7t2dz juz bijace serduszko :-) wszystko w swoim czasie :-)
Chorujacym zdrowka ! :-)
A tym co zmagaja sie z dolegliwosciami - wytrwalosci ! :-)

<3 już nie mogę się doczekać. Ja od dzisiaj na L4 z powodu przeziębienia. Ogólnie u mnie w pracy jestem dopiero 3 miesiące. Trochę się boję jak zareagują... A tym bardziej ,że pracuje w Media Markt. Dojeżdżam do pracy 40 km w jedną stronę pracuję 12 godzin i to w dodatku niestety bez możliwości siedzenia... cały czas na nogach :/ Mam już zaświadczenie od gina ale poczekam na kolejną wizytę wtedy dam im zaświadczenie a potem będziemy myśleć o l4. mam nadzieję, że potraktują mnie z lekką taryfą ulgową. :p

<3 już nie mogę się doczekać. Ja od dzisiaj na L4 z powodu przeziębienia. Ogólnie u mnie w pracy jestem dopiero 3 miesiące. Trochę się boję jak zareagują... A tym bardziej ,że pracuje w Media Markt. Dojeżdżam do pracy 40 km w jedną stronę pracuję 12 godzin i to w dodatku niestety bez możliwości siedzenia... cały czas na nogach :/ Mam już zaświadczenie od gina ale poczekam na kolejną wizytę wtedy dam im zaświadczenie a potem będziemy myśleć o l4. mam nadzieję, że potraktują mnie z lekką taryfą ulgową. :p

To faktycznie wiem troche co czujesz. Tez pracowalam po 12h na stojąco i faktycznie z objawami może być ciezko. Ja odrazu jak mi dokuczaly objawy przeszłam na 8h,a czasami nawet odpuszczam sobie i zostaje w domu. Akurat w tej kwestii mam farta,bo firma naprawdę ludzko podchodzi do człowieka nie jest strasznie skomercjalizowana i wyscig szczurów nie jest najwazniejszy. 3mam kciuki za wszytskie chetne na l4 aby dostaly i cieszyly się swoim szczesciem bez zbednych stresow

Ja również z kuj -pom ☺ jest nas kilka i fajnie że jest parę dziewczyn które przechodzą ciążę po raz pierwszy bo już myślałam że będę tu taka samotna z brakiem doświadczenia.

@PatiMyszka1991 tak mi przykro... przytulam Cię mocno w tej trudnej chwili, mam nadzieję że znajdziesz oparcie w mężu.

Dzisiaj dzień cudów. Kupiłam legginsy w h&m i poczułam się jak nowo narodzona ;) Wreszcie mi wygodnie :) Nieporzebnie tyle czekałam. Każdej polecam!

U mnie komplet badań ok 150zł, nie pamiętam już która z Was o to pytała

Witam nowe mamy :) Już teraz ledwo mogę Was zapamiętać, nie wiem jak to ogarnę ;)

Jak nadrabiam forum i czytam o tych wszystkich plackach, pierogach, pomidorówkach i reszcie to ledwo żyję. Wiecznie mam teraz na coś konkretnego ochotę. Was też tak dopada?

Moje mdłości bez zmian, cycki bolą, wzdęcie obecne, bekam jak rasowy menel spod budki z piwem. Niech mi jeszcze ktoś powie że ciąża to magiczny czas to chyba padnę z wrażenia...

reklama
Pati przykro mi przytulam:(

Ja po wizycie jest serduszko:)
A widok ruszajacego sie caly czas malenstwa bezcenny

I dost skierowanie na bad prenatalne pow ze musi cos tam napisac zeby byly za darmo

I oczywiscie musialam do pracy zamowic pierogi takiego smaka rzescie mi zrobily:p

Witam nowe mamusie:)

I po wizycie zakupy i 2 pary spodni bo w zwyklym dzis juz nie umialam wysiedziec w pracy

I gin byla dziwiona ze chce pracowac do konca czerwca ale pow ze jak tylko powie ona albo zle sie bede czula to odrazu wypisze l4

Do góry