reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Tez bym chodziła :p ale prywatnie to 150 zł :/ nie uśmiecha mi się :/ ahh :/ a NFZ jak poszłam to skierowanie mi dala na usg z 16.02 na 19.02 :/ I to taki ledwie ledwie termin :/

reklama
Nevka a nie macie przychodni jakiejs takiej wiesz co nie jest tak bardzo oblegana i cos sciemnic ze cie bardzo boli albo cos innego i moze by cie.na.nfz przyjeli bynajmniej u mnie tak jest

Cześć kochane!
Dzisiaj miałam jakoś tak dobry humor i jakoś tak się fajnie czułam i posprzatalam cały dom... Dosłownie wszystko, podłogi, zmiana pościeli i wszystko co tylko można było... Potem zrobiłam obiad, pranie..
Mężu wrócił z pracy, zjedliśmy.. Usiedlismy przed tv i...
Zaczęły mnie dziwne skurcze brać i brzuch twardy się zrobił. Myślałam że jakieś wzdęcia, ale to nie to...
Spotkalyscie się z czymś taki.?
Robiłam wszystko bardzo powoli i sobie przerwy robiłam :(

Ale w pierwszej ciąży placilam 120zl co 3 tyg plus badania :-) to było w pl

Persea może zwiaz włosy gumką. Ja chodziłam przy małym bo mam dlugie i nie było wyjścia. Na drapanie hm tylko systematycznie obcinanie na krótko paznokci ;-)
Myślę że takiemu malemu dziecku można tłumaczyć a nawet trzeba ale nie można oczekiwac że zrozumie.

Luckychoice fakt może i tluszczyk na brzuchu ma znaczenie. Ale w pierwszej ciąży tak szybko nie byłam badana przez brzuch a wtedy to miałam wklesly ;-)

Jaguś współczuję :-* trzymaj się
Ja druga ciążę straciłam w 7 tyg na szczęście nikomu poza jedną koleżanka nie powiedzieliśmy.
Teraz wie już trochę osób ale mam nadzieję że będzie dobrze.

Jagus ja również trzymam kciuki za Was!! :(

Basia1771 duzo za wizyte placisz 200-250 :errr:

Wiem ale niestety u nas ciężko o dobrego taniego gina. Siostra chodziła do takiego jednego to owszem płaciła 100 zł ale za każdym razem musiała mu tłumaczyć po co przyszła i opowiadać cały życiorys bo on nawet nie pamiętał że była u niego tydzień wcześniej.
Z kolei inny lekarz badał moja kuzynkę róbił jej dwa razy USG 3D i nie zauważył ZD.
Więc poczytałam sobie o tych lekarzach u nas i doszłam do wniosku że lepiej wydać troszkę więcej a mieć odpowiednią opiekę niż być byle jaką pacjentka o którą się nie dba.

Któraś, już nie pamiętam która pisała o odrzuceniu od mięsa.
Ja mam tak samo smierdzi mi gotujące sie mięso, już nie wspomne o takim z rosołu...czy łopatce na sos ..

W ogóle mam mdłości znowu straszne , ostatnio było trochę lepiej a teraz? Sama nie wiem co jeść , sama nie wiem na co mam ochotę ... mam takie chwilowe zachcianki np.zobaczę budyń i już chce budyń ale w tym momencie bo za 20 min już ochota mi przejdzie...
Ehhhhh strasznie mnie to męczy a non stop bym cos jadła.....:zawstydzona/y:

Wiem ale niestety u nas ciężko o dobrego taniego gina. Siostra chodziła do takiego jednego to owszem płaciła 100 zł ale za każdym razem musiała mu tłumaczyć po co przyszła i opowiadać cały życiorys bo on nawet nie pamiętał że była u niego tydzień wcześniej.
Z kolei inny lekarz badał moja kuzynkę róbił jej dwa razy USG 3D i nie zauważył ZD.
Więc poczytałam sobie o tych lekarzach u nas i doszłam do wniosku że lepiej wydać troszkę więcej a mieć odpowiednią opiekę niż być byle jaką pacjentka o którą się nie dba.

Oczywiście ,że to jest bardzo wazne żebyśmy czuły ,że jestesmy w dobrych rekach.
Szkoda tylko,że u nas w kraju trzeba tyle za to płacić....

Najgorsze jest to ze nie mam założonej karty ciazy :( sama nie wiem :( ja wgl Olkusza nie znam :/ wiec tu nie pobuszuje... :/ a w Sosnowcu tak mnie zbadali na NFZ ze krwawilam :/

reklama
Do góry