reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie brzuch jakby przystopowal chwilowo ;) na wadze tak 3,5-4 kg na plusie, ale najlepiej jest jak zjem dzień wcześniej jakiś wieeelki obiad albo kolację to z rana prawie pół kilo więcej się robi hehe ;D

Dziewczyny czytam o tych wyprawjach i ja kurde chyba nie dam rady. Nie wiem co to spiochy, co pajacyki itp. Zrobicie jakas liste mamy ? Z ktorej, nie ukrywam, ukradne sobie większość pozycji. Nie chce kupowac zbednych *******, a jestem na takim etapie ze wcisneliby mi wszystko !

Haha budze sie wchodze a tu takie teksty ze sie smieje do tel:D wariatki z tym goleniem:D
Ja narazie mam troche ciezej ale jakos daje rade potem maz albo lusterko pojdzie w ruch:)

Wiktorka, ja idę w prostotę. Założyłam sobie, że nie będę "zagracać" miejsca niepotrzebnym. I na 100% nie kupuje na poczarek żadnych dziwnych ciuszków, typu spódniczki - futerka - jaleansy-tiule. To tylko leży w szafie i ładnie wygląda. A najważniejsze by dziecku było wygodnie!
1. Kupuj body typu "kimono" wpisz w Google zobaczysz o co chidzi :) bo takie zwykłe będzie Ci trudno główkę włożyć, a po co się nuepotrzebnie denerwować?
2. Kupuj pajace (czyli góra rękawki dół nogawki połączone) zwróć uwagę na zapinania NIE na plecach, NIE zapinane w jedną nogawke.
Najlepiej bawełniane i kilka polarkowych (fajne są w Tesco!)
3. Skarpetki często lepiej nadają się na rączki niż tak zwane 'niedrapki' wiec nie kupuj tego zbyt dużo.
4. Czapeczki dużo i delikatne bo główka dziecka jak śpi to mu się obraca i by nie miała odstajacych niepotrzebnie różności :)

To takie moje spostrzeżenia na co zwrócić uwagę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zamowilam 2 pary spodenek 2 body wladnie to kimono i to rozm 56, kombinezon polarowy misia 62 i komplet body+spodenki tez 62 i na razie koniec

Do góry