• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe brzuszki <3

1464895781011.jpg

Julki domek rośnie a ja razem z nim [emoji23] [emoji23]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1464895781011.jpg
    1464895781011.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 597
reklama
@Alice92 ja Wam zazdroszczę z tym alko.
Że sobie tak razem...
Ja nienawidzę a mój młody lubi, od czasu jak jesteśmy razem nie pije bo nie ma z kim a sam nie lubi.
Tylko zwoziłł te alkohole że świata, leżą w szafkach kuchennych i nabierają mocy.
Też robimy razem dużo wspólnych rzeczy,
ale ja pale (nie teraz) On nie,
kawy nie pijemy,
alko ja w ogole On lubi i nie ms z kim,

A jakby tak wieczorem razem się schlac, ja bym chciała. :oo:

Ostatnia edycja:
Witamy się czerwcowo, słonecznie i.... bólowo... laski... jak mnie bolą stopy i biodra to nie zdajecie sobie sprawy.
Mąż mi ostatnio stopy przez pół godziny masował w poniedziałek jak wróciłam ze szpitala z podstawowej kontroli. Fakt ide na nogach 50 minut w jedną stronę, ale w szpitalu się wysiedziałam 1,5 godziny, więc miałam czas odpocząć, a tymczasem tak mnie bolą, że do dzisiaj (piąty dzień!!) je czuję. Chciałam Antosia zabrac do zoo puki jeszcze nas w szpitalu nie położyli, a tu lipa. Nie dam rady. Samochodu nie mamy... nic tylko się popłakać. A w kryzysowych momentach chodze po domu na kolanach - mąż się śmieje, ale co zrobić? We wtorek teraz wielki dzień. Stresa mam jak jasna cholera, ale to wam zdam relacje, jak już będzie po wszystkim. A tymczasem MY:) Troszkę ponad 21 tydzień :) Z tej strony Nina do was macha, a Fela śpi z drugiej, główką w dół :) Pozdrawiamy cioteczki!

030620161699.jpg

Załączniki

• 030620161699.jpg
    030620161699.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 589
Ostatnia edycja:
reklama
Gnidka ale masz balonik okraglutki:) zgrabny taki ten brzusio.
Tez zycze zdrowka dla Ciebie i malutkich:) spacer niezly sobie zrobilas, mnie tez jak sobie pozwole nogi bola potem czuje przy zasypianiu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry