Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, nasza Justynka bardzo wrazliwa jest. A jak opisujesz to co teraz masz z Łukaszkiem, to wypisz - wymaluj Justyna po szczepieniu! Justyna ma tak, że po kłuciu nawet jak ją całuję, głaskam czy dotykam w ogóle, to od samego dotyku płacze i się rozżala nad sobą! Jakby sobie wszystko przypominała i łka tak jakby udawała... Dziwne to ale zawsze tak ma. W ogóle wrażliwe dziecko się nam trafiło, ale jakoś już nauczyłam się ją uspakajać. A na to co Łukaszek pokazuje jest jedna rada (z moich obserwacji Justyny)- utulić jak długo chce dziecko i tyle! Jutro będzie spokój :-)
Fajne ekspressy są z tchibo i robią cappucino:dziewczyny poleci któraś jakiś ekspres ciśnieniowy? chodzi, żeby też cappucino robił ;-)
Ida coś mówiłaś o krups, widzę takie na allegro i może się skuszę
W parafiach, które ja znam wymagane są stosowne zgody. Natomiast rodzice chrzestni muszą 14 dni przed chrztem przedstawić zaświadczenie ze swojej parafii, że mogą być chrzestnymi. A przed chrztem dostają jeszcze karteczki do spowiedzi.Ja zarówno ślub miałam w innej parafii (ani w parafii mojej ani w męża!) jak i chrzest. Fakt, ze na ślub potrzeba pozwolenia, za to na chrzest - nic nie trzeba. Idziesz, prosisz o chrzest, przynosisz jakieś zaświadczenia jeśli chcą (u mnie poprosili TYLKO o dane rodziców, rodziców chrzestnych i akt urodzenia - wszystko wysłałam jednym smsem!) - a po chrzcie dziecko zostaje zapisane w księgi. I tyle.
Dziekuje :-) a imie wybralismy Natalia :-)Ren gratuluję poznania płci. A imię już wybrane?
Dziekuje bardzoRen kochana gratuluję zdrowej córci. Jeszcze troszkę ponad miesiąc i będziesz tuliła swój skarb w ramionach. Troszeczkę ci zazdroszczę bo z rozrzewnieniem wspominam ten czas kiedy mój Bartuś był w brzuchu.
Dziekuje :-) i pozdrawiam ;-)ren gratuluję córeczki
Dzieci szybko podrastaja ;-)REN- ja juz nie pamietam jak mala byla krewetką- maluszkiem kilkudniowym- wydaje mi się,ze teraz jest juz taka duża....
Dziekuje bardzo:-)ren- gratuluje córeczki i życzę szczęśliwego rozwiązania.
Dziekuje bardzoRen chociaż się nie znamy to chciałabym Ci pogratulować poznania płci i cieszę się razem z Tobą że już niedługo będziesz w swoich ramionach tulić małą córeczkę:-)
Dziekuje :-)ren wszystkiego dobrego dla Ciebie i córci.
Dziekuje :-) no dzis suwaczek fajnie wyglada i chyba czas zaczac szykowac juz wszystko dla dzidziRen gratulacje, spokojnej końcówki, fajne "trójkowe" suwaczki masz :-)
ale ten czas leci