reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

A my po szczepieniu-mała była niesamowita-cały czas się śmiała i gadała a jak było wkłucie to nawet nie pisnęła tylko banan na buzi:)A jestem w szoku bo przez 3 tygodnie przybrała 0,5 kg.jest tylko na cycku-waży już 7 kg-mały klocek:-D
NATOLIN zdrówka życzymy:0
EFA, ONESMILE -może tej nocy będzie lepiej:)
MAGNOLIA -gratki z okazji przewrotki Karoli:)

reklama
Mały śpi więc mogę coś skrobnąć. Wczoraj to miałąm niezłą jazdę. Mały jest przyzwyczajony do noszenia ale wczoraj przeszedł samego siebie. Nie mogłam mu nawet na przewijaku pieluchy przebrać bo jak tylko go położyłam to od razu ryk :wściekła/y: kręgosłup mi już wysiada bo waży sobie kluseczka. na ostatnim szczepieniu jak miał 3 miesiące i kilka dni ważył 8 kilo :szok:
E-lona w Zawierciu to ja mam chyba rodzinę jakąś dalszą z tego co pamiętam :-)
dorisday2512 a ty skąd jesteś?
martabartosz miło mi :-p
nie doczytam do końca bo już płacze, narazie...

kręgosłupy potrafią wysiadać, ja do tygodnia będę szla na szczepienie wtedy sie dowiem ile wazy ale napewno ponad 6 kilo a nie ma jeszcze 3 miesięcy:)mały smoczek:)

my też za tydzień do szczepienia bo musi minąć 14 dni od lekarstwa które dostał Filip, a teraz na zmianę noszę Filipa i siostrzenicę jak chce zobaczyć np.co gotuję a waży jakieś 14kg ufff

Oj,parę godzin zaledwie Was zaniedbałam i tyyyle nowego:)
Malutka,gratulacje dla Bartusia z okazji magicznych 3 miesięcy:)
Ren-super,że wszystko dobrze i maleńka Natalka już niedługo będzie na świecie (no,już jest,ale w Twoim brzuszku:))
Rysia -potwierdzam przepis na sałatkę od onesmile ,tę z tuńczykiem i ananasem-robi sie dwie minuty,a wszystkim smakuje:).Bardzo fajne są tez pałeczki z kurczaka pieczone w miodzie-równie tanie,szybkie i proste danko na ciepło jak i na zimno.No i zawsze się sprawdza talerz serów pokrojonych na kawałeczki,plus np.oliwki,marynowana papryka itp.
A my po wizycie u lekarza,obejrzał Amelkę,stwierdził,że krem,który przepisał bardzo ładnie działa,kazał smarowac nim jeszcze tydzień i ogólnie jest ok.Pytałam o ten Sinlac,uśmiechnął sie i stwierdził,że jak chcę jej go dawać,to proszę bardzo,nie widzi przeciwwskazan.Ocywiście po 4 miesiącach .no i przypomniał mi,że za miesiąc drugie usg bioderek.Tak więc ja jestem happy,że z malutką lepiej.

Kochane dziewczyny:( mąż nie pozwolił nikomu mówić, a ja potrzebuje się komuś wyżalić - nie miejcie mi tego za złe!
U męża w pracy pracują dwie dziwki które postanowiły uwalić Michała. Nie ma prezesa teraz w firmie i one postanowiły działać - dzisiaj wręczyły mu wypowiedzenie - staralismy się o kredyt i one już jak z banku dzwonili, powiedziały, że owszem że mąż tam pracuje ale ma wypowiedzenie miesięczne!! Kur...wa no jakieś szmaty. Jedna z nich to żona kolesia który jest w zastępstwie prezesa! Wiedzą że mąż ma teraz rodzine na utrzymaniu, że remont robi i zrobiły największe świństwo jakie mogły. Jedna jest w 6miesiącu ciąży i przepraszam ale życzę jej tego samego a obie mam ochote zabić:( jest mi smutno jak cholera no a do tego sama muszę być wsparcie dla Michała

Chyba nigdy się stąd nie wyprowadzimy...

Ostatnia edycja:
Dagisu...no,szmaty naprawdę!!!Masz rację,że życzysz im wszystkiego,co najgorsze,bo takie suki bez serca zasługują na to,co robią innym.Trzymam kciuki,żeby Wam się ułożyło i Michał szybko znalazł pracę,lepszą od tamtej!Trzymaj sie ,kochana.

a ja chyba zabiorę jutro córę do pediatry, bo jakoś tak dziwnie pokasłuje, jakby ślinką, ale coś za często, więc wolę sprawdzić... reszta wsio ok tylko kicha często jakby ją w nosku łaskotało. trzymać mi kciuki:D

No i jak u lekarza? Byłaś? Kciuki mi zsiniały, weźże się zlituj i odpisz!

dziewczyny poleci któraś jakiś ekspres ciśnieniowy? chodzi, żeby też cappucino robił ;-)
Ida coś mówiłaś o krups, widzę takie na allegro i może się skuszę

Ja też polecam te z Tchibo! Pyszota + estetyka i klasa zapewnione.

witam :)

wpadam zameldowac nowiny po wizycie u gin :)

mamy zdrowe ladne dzieciatko wazace juz 2 kg :) wszystko w porzadku i normie, termin na 9 marca dalej potwierdzony przez usg :)
oraz udalo dojrzec plec i bedzie to dziewczynka :):)

serdecznie pozdrawiam :)
oraz zycze zdrowka dla Was i dzieciaczkow :)

Ren, gratuluję córci! Dziewczynki są SUPER :-) polecam ;-) Cieszymy się razem z Tobą ;-)

A to że dziewczynki są super, to mówię z czystym sumieniem, bo przeżyłam dzisiejszą wizytę u siostry i niańczenie 4 dziewczynek (prawie 3 lata, prawie 2 lata, 7 mcy + Justynka). I było nawet fajnie :-) Karmienie dwoma butelkami na raz dwóch drących się bębulek, kręcących sie jak frygi to już dla mnie pestka :))))))))))))) Mogę nawet za miesiąc (w realu - jak tylko dostanę okres?) zachodzic w ciąże i rodzić bliźniaki. A co! ;-P I dzisiaj się potwierdziły moje przypuszczenia - moja bliska koleżanka będzie miała dzidziusia!! To dopiero jakiś 7 tydzień i jeszcze nie była u lekarza ale jesteśmy dobrej myśli :-) Fajnie byłoby znów być w ciaży...

Dagisu, właśnie przeczytałam... Podłość ludzka nie zna granic! I to jeszcze kobieta cieżarna a taka suka!? Współczuję Ci - i życzę żeby wszystko jednak sie Wam udało! MIMO WSZYSTKO!!! A wtedy te babiszony niech się ze złości i wstydu pod ziemię zapadną

Ostatnia edycja:
reklama
dagisu, bardzo współczuję... Wszędzie znajdą się takie osoby... Mój Tomek też jakiś czas temu przeszedł podkładanie świni przez jedną wstrętną babę. Stracił przez to pracę, w której sobie po cichu dorabiał. Przytulam :-*

Do góry