reklama

Październikowe Mamy 2010

dagisu podłość ludzka nie zna granic! No normalnie co za baba! Współczuję Wam strasznie, bo mieliście perspektywę pójścia na swoje a dobrze wiem co to znaczy mieszkać z rodzicami albo teściami. Przesyłam dużo pozytywnych fluidów dla Ciebie, dla Was! Podobno zło powraca się z podwójną mocą, tak więc pewnie i one doświadczą kiedyś takiej ogromnej przykrości!!

dobranocka gratuluje opieki nad czwórką dzieciaczków! Mówisz że bliźniaki mogłabyś mieć :P? To do roboty :D:D
Moja teściowa nie raz opowiadała mi jak to było przy bliźniakach ( bo mój mąż to bliźniak) i ciężko było, no ale w dzisiejszych czasach to tyle udogodnień jest, które mogą pomóc rodzicom :)

a mój synuś dzisiaj tak podnosił tyłeczek do góry w łóżeczku, a nawet nim rzucał że łóżeczko się ruszało... Matko!

reklama
Ren, ale fajnie, że będzie mała dziewuszka:D:D:D a Natalia to bardzo ładne imię (moje drugie;P) ogromne kciukasy żebyś miałe same miłe wspomnienia związane z przyjściem Natusi na tę stronę brzusia:D:D:D a tak w ogóle to jesteś drugą Marcówką której gorąco kibicuję - cliford to moja krajanka:D:D:D
dobranocka, dopiero wróciliśmy:D wszystko ok, osłuchowo bez zarzutów, a na kichankę sterimar. ale qrczę skąd ten kaszel? ... oby szybko sie skończył i broń Boziu w coś się jeszcze nie przeobraził... no i podziwiam gotowość do "dalszego działania";-)
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM Z INKĄ ZA POŚWIĘCENIE I ŚCISKAMY ZSINIAŁE KCIUCZKI:-D
Dagisu, co za sqr...syńskie babsztyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! że też takie okazy po świecie łażą.... ale pamiętaj, ze po każdym takim dołku przychodzi słońce - z własnego doświadczenia Ci to mówię!!! dziewczyny pewnie jeszcze pamiętają jak trzymały dla mnie kciukasy kiedy mielismy masakrę finansową... a teraz my trzymamy dla Ciebie!!! musi być dobrze - innej opcji nie ma!!!:tak:

MY PO DWUGODZINNYM SPACERKU...jak weszłam do ciepłego mieszkania to aż "muła" złapałam... mąż na nockę, więc sama na placu boju zostaję;D jutro rano okulista, i, z całym szacunkiem dla słów dawidowe, mam nadzieję że wizyta przebiegnie szybko sprawnie i bezboleśnie dla kruszyny!!!
jak maleństwo mi pozwoli to jeszcze coś później skrobnę;D
:*:*:*

Sugar ,ja tez niedawno gdzieś czytałm podobny artykuł.Cóż,tytuł bardziej sensacyjny,niz treść.Akurat wg.najnowszego(2007) schematu żywienia niemowląt gluten dzieciom karmionym piersią wprowadza aie w piątym mcu,pierwsze pokarmy stałe też.A karmic można dalej.Według mnie WHO tak propaguje karmienie piersia własnie ze względu na kraje 3 świata,gdzie karmienie piersią przynajmniej przez pół roku gwarantuje tamtym dzieciom czysty i w miarę pożywny pokarm.Bardzo częste były wypadki,że matki w Afryce dostawały od Nestle darmowe mm przez jakiś czas-przechodziły na karmienie sztuczne,bo w ich opinii to było takie "cywilizowane" ,no i uważały,że daja swemu dziecku to,co najlepsze.Niestety,darmowe mleko sie kończyło,a matki w tym czasie traciły juz pokarm.Poniewaz nie było ich stac na kupno odpowiedniej ilości mm,bardzo je rozcieńczały.W rezultacie takiej polityki niemowlęta umierały z głodu.Autora artykułu "Nestle mordercą niemowląt" firma nestle pozwała do sądu i proces przegrała.

Kochane dziewczyny:( mąż nie pozwolił nikomu mówić, a ja potrzebuje się komuś wyżalić - nie miejcie mi tego za złe!
U męża w pracy pracują dwie dziwki które postanowiły uwalić Michała. Nie ma prezesa teraz w firmie i one postanowiły działać - dzisiaj wręczyły mu wypowiedzenie - staralismy się o kredyt i one już jak z banku dzwonili, powiedziały, że owszem że mąż tam pracuje ale ma wypowiedzenie miesięczne!! Kur...wa no jakieś szmaty. Jedna z nich to żona kolesia który jest w zastępstwie prezesa! Wiedzą że mąż ma teraz rodzine na utrzymaniu, że remont robi i zrobiły największe świństwo jakie mogły. Jedna jest w 6miesiącu ciąży i przepraszam ale życzę jej tego samego a obie mam ochote zabić:( jest mi smutno jak cholera no a do tego sama muszę być wsparcie dla Michała

Chyba nigdy się stąd nie wyprowadzimy...

strasznie mi przykro... mam nadzieję, że Wam się ułoży w końcu tak jak chcecie...

magnolia gratuluje Karoli przewrotu przez sen:-)
kasis- ja bardzo lubię chodzić na step, tak fajnie sie człowiek czuje-chodzę w poniedziałki i piątki, a co do wagi to Bartek waży już ok 7 kg, ważyłam się z nim na domowej wadze i wyszło mi że 6,9 kg ale dokładnie dowiem się za dwa tygodniu na szczepieniu(miałam iść za tydzień ale pediatra ma urlop)
dagisu-głupie baby, ludzie zwalniają i na nic nie patrzą, nie obchodzi ich że mieliście jakieś plany, że macie dzieci, wiesz ja dwa lata temu dokładnie w dzień babci poroniłam w 13 tygodniu ciązy, po poronieniu byłam dwa tygonie na zwolnieniu i wróciłam do pracy(lakarz chciał mi jeszcze dać zwolnienie ale ja głupia chciałam iść do pracy żeby nie siedzieć sama w domu i nie płakać cały czas, wróciłam i po 10 dniach dostałam wypowiedzenie, zatkało mnie że są na świecie ludzie którzy nie maja serca i beszczelnie kłamią że to z przyczyn kryzysu a nie dlatego że byłam w ciąży, dwa miesiące nie miałam pracy, na początku byłam załamana, wszysto mi sie waliło, ale po dwóch miesiącach dostałam pracę i to lepszą, skończyłam szkołę no i równy rok później zaszłam w ciążie, no i Bartuś jest na świecie, piszę to żeby Ci powiedzieć że na pewno wszytko się ułoży a mąż dostanie lepsza pracę i będzie się cieszył że tak wyszło, wiem że na dzień dzisiejszy to tak nie wygląda tym bardziej że mieliście wziąć kredyt, wiem co to znaczy brak własnego M ale zobaczysz wszystko się jakoś ułoży, a tym babsztylom bez serca życzę aby ktoś je kiedyś też tak potraktował, przytulam
dobranocka- jestem w szoku, podziwiam Cię że dałaś radę,możesz żłobek czy przedszkole zakładać:-)

jejuuu co za dzien :-(

mały dopiero zasnął ... od rana!!! A za godzine pora kąpieli ... hmmnn
Przywiozlam moją babcię i oczywiscie chcialam ja jakos milo ugoscic obiadem , ciasteczkiem i wogole , a maly jak nie spal tak ani myslal o spaniu , a do tego taki marudny ze szok. No wiec wszystko z nim na rekach robilam, u babci na chwilke ale zaraz tez mu nie pasowalo. Babcia pojechala ,a ten smok dalej ani mysli o spaniu ;-(
Ehhh padam na twarz.
martabartosz jestem pewna ,ze kubki dojdą. Zrób zdjęcie jak przyjdą.
magnolia gratulacje wielkiej kupki ;-)
kasis zazdroszcze ,ze chodzisz na fitnes i zycze samozaparcia. Ja chodzę na basen ,ale czasem odpuszczam bo jestem wyrąbana po calym dniu tak jak dzis.
Joli - gratuluję takiego dzielnego dziecia na szczepieniu. Brawoooo! Dumna jestes pewnie. No i jak pieknie przybiera na wadze .
mila - ja jestem z Bielska
happybeti - cieszę się ,ze wizyta u lekarza udana.
dagisu - strasznie przykra sprawa z tą pracą Twojego męża. Tragedia miec takie piiii...dy w pracy . Moze zmiana pracy to dobry pomysl ,zeby uwolnic się od takich chorych osób i tym samym od takiej atmosfery.
natolin niestety nie pomoge w poszukiwaniu ekspresu , bo sama nie posiadam. A jak tam wysypka , bo piszesz ,ze katar jest ,a wysypka?
dobranocka jestes wielka. A co do bliźniaków ...to wow! , no cóż życzę Ci tego :-)
ida cieszę sie ,ze wizyta u lekarza Cię uspokoila, a kaszelkiem sie nie przejmuj. Spokojnie, obserwuj ale na pewno sie nic z tego nie wykluje.

Sugar ,ja tez niedawno gdzieś czytałm podobny artykuł.Cóż,tytuł bardziej sensacyjny,niz treść.Akurat wg.najnowszego(2007) schematu żywienia niemowląt gluten dzieciom karmionym piersią wprowadza aie w piątym mcu,pierwsze pokarmy stałe też.A karmic można dalej.Według mnie WHO tak propaguje karmienie piersia własnie ze względu na kraje 3 świata,gdzie karmienie piersią przynajmniej przez pół roku gwarantuje tamtym dzieciom czysty i w miarę pożywny pokarm.Bardzo częste były wypadki,że matki w Afryce dostawały od Nestle darmowe mm przez jakiś czas-przechodziły na karmienie sztuczne,bo w ich opinii to było takie "cywilizowane" ,no i uważały,że daja swemu dziecku to,co najlepsze.Niestety,darmowe mleko sie kończyło,a matki w tym czasie traciły juz pokarm.Poniewaz nie było ich stac na kupno odpowiedniej ilości mm,bardzo je rozcieńczały.W rezultacie takiej polityki niemowlęta umierały z głodu.Autora artykułu "Nestle mordercą niemowląt" firma nestle pozwała do sądu i proces przegrała.

Tez to czytałam, a takze o tym jak Nesstle zabijało swoim mlekiem Nan chinskie dzieci bo czegoś tam nie dopilnowali i ponad 200 dzieci UMARŁO OD MLEKA! Ponoć dotąd nie wiadomo czy te skażone partie dotarły do Pl czy nie. To bylo jakieś dwa lata temu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry