witajcie
sugar cieszę się,że jesteś z nami,bedę o was myśleć:-)Dużo zdrówka!
Sugar, Onesmile gratki suwaczków!
Moriam ja oczywiście tęskniłam hehe,a co do sukni to możesz też zobaczyć własnie w komisach,pod warunkiem,że nie przeszkadza Ci fakt,że ktos juz tą kieckę miał na sobie w swoim wielkim dniu.Ja kupiłam suknię w komisie za pół ceny czyli za 1000zł,później oddałam do tego samego komisu i odzyskałam 600 zł.Wiem,że teraz ceny sa wyższe bo ja brałam ślub ponad 3 lata temu ale powiem Ci że 5000 za kieckę to naprawdę sporo.....
strip super że kupki wreszcie idą!Oby juz się tak zostało.
dobranocka - Justynka jest rozbrajająca:-)
Od 2 dni mój Krzyś mniej śpi w dzień,więcej je...je po 180 ml(a według wieku niby powinien jeszcze 150).Jakbym dała więcej to by pewnie zjadl,bo się denerwuje jak się kończy,ale zaczął mi ulewać a wcześniej tak nie było,więc pewnie się nie mieści wszystko w brzuszku.Jest marudny i potrafi się rozpłakać tak po prostu.Nie może znaleźć sobie miejsca,najlepiej żeby brać co chwilkę na ręce,ale po chwili się nudzi i denerwuje i trzeba go odłożyć do zabaweczek,za chwile znowu nerw i z znowu na rączki by chciał...I od nowa! NIe wiem czy jest to może skok rozwojowy,czy efekt ostatniego tygodnia,kiedy ciągle był ktoś oprócz mnie w domu,bo najpierw teściu był kilka dni i zabawiał,potem przez 2 dni miałam gości urodzinowych i też ciągle byl zabawiany,rozśmieszany,noszony i teraz mam!Wczoraj nawet nie mogłam go uśpić! Zawsze po kąpieli je mleczko,potem biore go do bekania i po jakiś 10 czasem 15 minutach odkładam do łóżeczka i sam sobie usypia,a wczoraj był wieczorem płacz,musiałam kilka razy wracać do łóżeczka i usnął wkońcu mi na rękach-jakby się cofnął normalnie ;-)ooo niuniek się budzi.Więc czas zacząc zabawę hehhe
a jeszcze chciałam napisać - dla wszystkich chorowitków i cieknących nosków-dużo dużo zdrówka