reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
:-) jestem cały czas w łóżku, ale zamierzam iść spać dalej, tylko nie wiem jak synuś się na to zapatruje ;-)
happybetti, a wiesz, że w swoim szpiegostwie sprawdziłam ;-) i Ty masz więcej postów na dzień niż ja :-)

A gdzie to się sprawdza?Czy trzeba samemu średnią wyliczać?Hehe,jak sie "zawezmę",to dzis 1000 pęknie;-):-D(żart,ofkooz,nie będę na siłe pisała:))))

kliknij na swój nick, zobaczysz swój profil, potem na zakładkę "o mnie" i będzie tam ile postów na dzień :-)

Dzieki:))).A ja na chwile spadam do łazienki,bo potem Amelka sie obudzi i znów będę w szlafroku pół dnia łaziła,a dzis chcę jednak sie ogarnąć,bo jak gościa mam miec,to by wypadało:).On chyba tak sie przejął,jak mój M. kazał mu sie mną opiekowac:))).

witam się z rana :-D

Nat ja też miałam dziś ambitne plany pospać dłużej..mała się przebudziła o 6.00 i łe,łe,łe... wziełam ją do siebie a ona posiedziała chwile cicho i znów kwekanie..no i wygrała, eh ja myśle że ona za te wszystkie noce bedzie mi musiała mnóstwo śniadań przygotować w ramach zadośćuczynienia :-D

niedługo sie zbieram na zakupy, małż zostanie z malą..właśnie dostała ataku płaczu bo ją mama nie chce wziąć na ręce - kochani dziadkowie znów mi łobuzice rozpuścili. Małż się obudził i właśnie robi jej wykład jak ma sie zachowywać gdy tata śpi - słucha go w wielkim skupieniu :-)

reklama
Wczoraj Was poczytałam,ale nie zdążyłam już nic napisać w tym wątku gdyż mąż zabrał mnie do łóżka i zrobiliśmy sobie seans filmowy z "Zejście 1" i "Zejście 2" no a potem poszliśmy spać:-).
Dzisiaj nie idę na zajęcia bo mam 2 wykłady bo reszta mi przepadła,a że obecności nie sprawdzają to dziś leniu****ę z rodzinką. No ale jutro trzeba iść bo są ćwiczenia więc i obecność obowiązkowa:-).
No i nie pochwaliłam się- dostałam 4.5 z egzaminu! Zadowolona jestem tym bardziej że kiepsko poszedł i w ogóle koleś oceniał ten egzamin jakimiś dziwnymi sposobami:szok:.

Frogg- spóźnione gratulacje dla Fifiego.
dagisu- przykro mi z zaistniałej sytuacji, ściskam mocno i mam nadzieję że uda Wam się wybrnąć z tej ciężkiej sytuacji. Niestety nie mam pojęcia na temat prawa pracy.

Coś pewnie jeszcze chciałam napisać,ale na tą chwilę to tyle, bo czas przebrać się z piżamy, umyć zębole :-). Pewnie po południu gdzieś się wybierzemy z mężem.

Do góry