Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się z ranka!:-) mała_mi gratulacje!!!tak trzymaj! trzeba bardziej wierzyć w siebie:-)
A ja dziś oddaje na "przechowanie" mojego dziecia dziadkom na 3 godzinki....pierwsze nasze rozstanie na tak długo;-)przemogłam się jakoś wkońcu bo do tej pory nikomu jej nie zostawiałam. Muszę już psychiczne się nastawiać bo za półtora miesiąca wracam do pracy i Werka u dziadków będzie ok 9 godzin dziennie....eh ciężko będzie się z nią rozstać:-(
Miłego dnia i dużo słonka za oknem:-)
Ja też już wstana. Dzieć się buja, zaraz męża z wyra ściągnę żeby pomógł mi sprzątać.
Dziś mi się teściowa śniła. Dżizas... Nawet w nocy spokoju nie mam.
sobota to i pusto jakoś.... zazwyczaj więcej mam do nadrobienia o tej porze
wcinam śniadanko, bo mama pilnuje dziecia coby mi pozwoliła zjeść w spokoju.
jest moja sis, przyjechała ze szczecina na weekend, więc posiedzi z chrześnicą a ja chatkę puchatka ogarnę i pewnie na spacer się wybierzemy.
byłam wczoraj u koleżanki w szpitalu - widać że jest załamana ale stara się myśleć pozytywnie. natuś, miło mi)) eliza, gratulujemy z Inką wczorajszej piąteczki!!! betti, miłego spotkania wyrwij się z domu, jak masz okazję dagisu, szczegółów nie podałaś ale mąż twierdzi, ze sąd pracy uwielbia takie tematy.
Dzieki Iduś,ale ja mam watpliwości,że Amelka może za mała?Eeech,cos się bojaźliwa na starość zrobiłam,chłopaków brałam wszędzie ze sobą i wszystko było ok....
hej
Kolejna noc koszmar-o 4 moje dziecie wstało i nie chciało spać do 7,od 7 padł jeszcze do 8.30 i tyle...boszzzeee już nawet melisa nie działa taka jestem zła Mała_mi gratuluje świetnej oceny:-) Rzutka ożesz kur.wa jakie Ty masz sny-nie ma to jak koszmary noce z "czarownicą" w roli głównej;-):-)
No nic jak na razie uciekam na "sobotnie porządeczki" a Wam życzę miłego dzionka Kobietki:-)
dzis chyba dzień porządków, bo malo coś nas tu, ale nie da sie nie zauważyc, ze Nat tu zagladneła o 6.45 wow. No mi jakby sie chcialo kompa włączać to byłabym tu dziś o 2:00, 4:00 i o 6:00 jednak o 4 powiedziałam małż, ze on teraz karmi, a ja ide spać i sie wyspałam jupii
A teraz zmykam poczytac inne watki Mala mi wiedziałam, ze bedzie piekna ocena Elizabent gratki dla Adasia
edit:Rzutka tesciowa hmm no to faktycznie mialas sen