reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

MONIMONI tez myslalam o leczu ale dzisiaj frytasy byly i steki panierowane cielece (gotowe z mrozonek ale mniam). jutro obiad z glowy bo do mamy idziemy wiec pewnie waloweczka na poniedzialek bedzie albo i dluzej bo mamusia moja gotuje porcje na wojne doslownie.

reklama
NATOLIN u mnie po drugiej stronie ulicy sa takei zarypiste kebaby ze mozna pasc i to rasowi turcy je robia.... jak pierwszy raz zjadlam to myslalam ze zjem razem z papierkiem!!! mniaaaaaam!!! ehhhhhhhh zarlokiem sie urodzic....

a teraz czytalam znaczenie imienia Leane, no i wyszlo ze moje dziecie bedzie jak ja... "odwazna, mila, brnaca uparcie do celu a jesli ktos zagraza jej rodzinie to przeistacza sie w dzika bestie i walczy dokad nie zniszczy..."- noz kurcze chyba jednak moj charakter...a imieniny swietujemy 22 marca:))))))))))) opijemy mala... mlekiem:)))

a propos od dzisiaj przeszlam na mleczko 2. to od 6 mcy.

a to nie powinno być po skończeniu sześciu? przypomnij nam jeszcze o imieninach :-) my jeszcze mamy długo do świętowania, a szkoda, bo każda okazja dobra :-D a z tym kebabem to lepiej mi nic nie mów ;-)

mi pediatra mowila ze juz teraz pod koniec 5 moge wprowadzic. a 5 mcy konczymy 27 lutego:) juppii bedzie 5!!!!!!!!!

a co do kebaba to nic mi nie mow ;..bo wlascicielem ieszkaja u mnei w bloku :)))))))) jeezzu ale mnie zassalo...

Natolin - no bo małż MałejMi myślał żeś mężczyzna - taki nick i taki avatar :):):)

P.S. Narobiłaś smaka na kebaba, hmm nocny dowóz?:)

Dziulka - Ja miałam dziś na obiad Karkówkę w cebuli i piwie! Mniam. z frytami też :)

Ostatnia edycja:
ja zapierniczam do lodowki po druga puszke zanim mi jezyk przyschnie do klawiatury...

MONIMONI karkoweczka ??? dalabym rade nawet o tej godzinie:)

emiliab super, że imprezka się udała i zazdroszczę tych smakołyków w zapasie:-)
a jeśli chodzi o zdrówko (miło, że pytasz:) to dziś zdecydowanie lepiej, głowa nie boli, gardło też nie, postanowiłam, że nie dam się tej paskudnej grypie i póki co...tfu tfu udaje się:)) a Werka jak zawsze zadowolona, nie zauważyła nawet, że mamy koło niej nie ma :))
magnolia łącze się w bólu posiadanie chwilowo buzużytecznego małża. Mój niby chory, hmm tylko ciekawe, że ma siłę grać w gry cały dzień :wściekła/y:
Dziulka szkoda, że fotki będą na zamkniętej galerii, niestety nie będe mogła ich zobaczyć
doris ano niestety za półtora miesiąca wracam do pracy. Z jednej strony się cieszę bo skapciałam w tym domu i będzie wkońcu jakiś kontakt z ludźmi no a z drugiej wiadomo zostawiam Werke
dagisu gratuluję suwaczka!!

Dziś pierwszy sukces picia z butli:)) po miesiącu walki:))wypiła całe 60ml i wołała o jezscze:)) Oby tak już jej zostało.
Uciekam do chorego mężulka:)) Dobrej nocki wszystkim!!!

reklama
IKA sorki nie wstawie na ogolny bo to kaszana jak cholera. nie chce zeby mnie pol swiata widzialo w tym przebraniu.

Do góry