reklama
Ojej...czytałam,czytałam i co pamiętam?
Dagisu ,gratki suwaczka
Dziulka,a wiesz,że właśnie dzis myślałam o imieniu Leane- co oznacza,jak się wymawia,czy ma polski odpowiednik,skąd przyszło ci to imię...nie znam się,ale chyba pierwszy raz sie z takim spotykam,chyba oryginalnie nawet jak na Francję,co?No,a skoro zaczęłaś temat,to ja bardzo ciekawa jestem
co tu jeszcze...
Doris,Ida, friend był,zabrał nas do takiej fajnej włoskiej knajpki,b. lubie tam chodzic,bo pyszne żarełko maja i dobre winka.Nawet sałatka "dietetyczna",którą wybrałam, była pyszna .Ogólnie było super,wypiłam kieliszek białego winka i tak mnie siekło,przez te długą abstynencję...Zrobiło sie wesoło,jak zaczęliśmy wspominać szkolne czasy
.Amelka była bardzo grzeczna,siedziała sobie w foteliku i rozglądała się,podobało jej się
-śmialiśmy sie,że knajpiana dziewczyna rośnie.A chwile potem przyszła para z synkiem troche starszym od Amelki-hehe,gdzie się pokaże,juz chłopaki za nią jak muchy do miodu
)).Wróciłysmy o 20.00,uśpiłam ją i chyba zaraz tez idę spać
.Miałyście rację,dobrze było się wyrwac z domu
.
Dagisu ,gratki suwaczka
Dziulka,a wiesz,że właśnie dzis myślałam o imieniu Leane- co oznacza,jak się wymawia,czy ma polski odpowiednik,skąd przyszło ci to imię...nie znam się,ale chyba pierwszy raz sie z takim spotykam,chyba oryginalnie nawet jak na Francję,co?No,a skoro zaczęłaś temat,to ja bardzo ciekawa jestem
co tu jeszcze...
Doris,Ida, friend był,zabrał nas do takiej fajnej włoskiej knajpki,b. lubie tam chodzic,bo pyszne żarełko maja i dobre winka.Nawet sałatka "dietetyczna",którą wybrałam, była pyszna .Ogólnie było super,wypiłam kieliszek białego winka i tak mnie siekło,przez te długą abstynencję...Zrobiło sie wesoło,jak zaczęliśmy wspominać szkolne czasy
HAPPY - Leane z laciny pochodzi "lwica"-oznacza odwage upor wytrwalosc. Imie wymawia sie LEAN, wiec nie jest skomplikowane, ale odpowiednika polskiego nie ma. chcialam imie niezbyt popularne, ladne , wlasnie zeby nie mialo odpowiednikow i zdrobnien, ale nieraz na nia mowie Leanka, Leanusia. Nie chcialam imienia oklepanego. przesukalam 5000 imion zenskich i wybralam 35, z tego postawilismy + z mezem przy tych ktore nam sie podobaly najbardziej i potem zostaly tylko 3 gdzie oboje dalismy +. a potem jak sie dowiedzialam ze na bank bedzie dziewczynka to zapadla krotka decyzja.
dorisday2512
Fanka BB :)
Dziulka no ale jestem pewna ,ze nie rozpaczasz ,ze nowe trzeba było kupic ;-). ja bym tam na pewno nie rozpaczała. Dziulka Ty się burzy boisz? No nie mogę ! :-) A co do Leane , to mój Dorian obchodzi (a raczej będzie obchodził) imieniny 22 stycznia :-) . Twoja córcia to widac nie tylko ma Twoja urodę ale i charakter. A po tatusiu cos ma?
dagisu gratulacje
monimoni narobilas mi ochoty na leczo
ika trzymam kciuki , aby z tym karmieniem butelkowym już nie było nigdy problemu :-), zdrówka dla małża
happybeti super ,ze tak milo spędzilas dzien :-) .
dagisu gratulacje
monimoni narobilas mi ochoty na leczo

ika trzymam kciuki , aby z tym karmieniem butelkowym już nie było nigdy problemu :-), zdrówka dla małża
happybeti super ,ze tak milo spędzilas dzien :-) .
cambria
Mama Karolka 2010

Dziewczynki sorki, ze ja tak na chwile. Ma ktoś może zapisany ten link do tej jogi niemowlaka? szukam i szukam i znalezc nie moge ehh
Rzucają niemowlętami i wykręcają je. Szokująca moda na "baby jogę" - Gadu-Gadu.pl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
DORIS Leane ma po tacie oczy chyba, i troche charakteru. Urode wg mnie ma z nas obojga, meza oczy a moj nos i brode i poliki.i chyba wlosy tez po nim. DORIS ja sie boje burzy odkad mojej mamie przelecial piorun kulisty kolo nogi 50cm i od tamtej pory sie trzese...jakbys widziala w jakim stanie do domu wrocila... godzine nie umiala mi powiedziec co sie stalo totalna panika roztrzesienie i szok!!! druga rzecz ktorej sie boje to pajaki. a tak to lajcik
to ja juz sobie pojde lulu
)) buzka wam:*
to ja juz sobie pojde lulu
Ostatnia edycja:
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
dziulka no to faktycznie z tym strachem przed burzą to juz rozumiem . Swoją drogą to myslałam ,ze taki piorun kulisty to się raczej nie zdarza.
A co do fobii to ja pająków się nie boję ,ale węży panicznie!!!!
cambria aTy tak cichutko , niby nic .... :-)
A co do fobii to ja pająków się nie boję ,ale węży panicznie!!!!
cambria aTy tak cichutko , niby nic .... :-)