doris fajnie, że Dorian już tak spaceruje po domu. ja też lubię patrzeć jak Aga tak sobie sama chodzi wszędzie.
Maga a może powinnaś się udać na leczenie zaburzeń snu albo coś takiego. bo czasem takie niespokojne noce mają osoby z bezdechem podobno. faktycznie dobrze, że z córcią nie śpisz bo by mogło się to źle skończyć
Dziulka i jak praca? dzwonili?
Alicja ugryzienie kota w ogon zdecydowanie jest warte wspomnienia
roxi pogratuluj koleżance córeczki
sheeney fajnie, że nareszcie zdrowi jesteście i oby nudności cię ominęły.
mała mi mam nadzieję, że sprawa z księdzem się wyjaśni szybko. dziwne, że tak zwleka z tym wszystkim bo nie wydaje mi się żeby to było tak mega pracochłonne. skoro wszędzie jest to załatwiane od razu to nie widzę dla niego usprawiedliwienia i powinnaś się tym zająć i do kurii się zwrócić. bo to jest jego obowiązek i raczej ważna sprawa tak więc nie rozumiem dlaczego twierdzi, że nie ma czasu... a jeszcze chciałam ci powiedzieć już dawno ale zapominałam, że jestem dla ciebie pełna podziwnu za tą biologię bo wiem, że to bardzo trudny kierunek. mam koleżankę, która z biologii zrezygnowała. maturę zdała na 90 i 100% chemię i biologię i po 2 latach zrezygnowała. a chciałam zaznaczyć, ze to bardzo inteligentna dziewczyna bo teraz na biotechnologii dostaje stypendia i w ogóle. także naprawdę szacun wielki dla ciebie.
beti zdróweczka dla was
dziulka, joli najwspanialsze życzenia dla was i waszych kochanych księżniczek z okazji pierwszych urodzinek!!!
roxi wszystkiego naaaaaj dla ciebie!
a ja w przesądy nie wierzę. gdybym wierzyła to jest ich tyle, że musiałabym się w jakiejś izolatce zamknąć. staram się żyć zgodnie z moją wiarą więc w przesądy i czary nie wierzę. tak jakw ciąży był przesąd, że nie powinno się o niej mówić do końca 3 miesiąca. ja powiedziałam od razu jak byłam z agusią w ciąży i ciąża książkowa była. o!:-) za to w pierwszej jak poroniłam to się nie modliłam żeby było ok a w drugiej modliłam się prawie codziennie i się udało.
chciaż w zasadzie 9 będą goście a 11 mamy mszę z okazji pierwszych urodzinek tak więc wyprawiane będą urodzinki w 2 dni:-)