Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wczoraj to już w ogóle zgon miałam- prawie cały dzień przespałam- M.,biedny,mimo,że też nie najlepiej się czuł,zajmował się Amelką.Mam nadzieję,że dziś lepiej będzie,bo nienawidze takiego samopoczucia
.
.
:***
aż sie głupio człowiekowi robi, pomyśleć że to księża są dla ludzi, a nie odwrotnie :/ oczywiście ze trzeba to już teraz załatwić bo im szybciej tym lepiej a akt chrztu będzie Wam przecież potrzebny przy wielu sakramentach więc musicie mieć pewność ze wszystko jest ok. Ja bym najpierw sama poszła, bezpośrednio nie zdzwoniwszy wcześniej, do księdza i wytłumaczyła grzecznie że potrzebujecie tych dokumentów. Jesli zacznie robić problemy itp, to bym powedziała że Ci bardzo przykro że tak postępuje, że w takim razie to Ty chyba musisz do kurii sie z tym zgłosić. I zobaczysz co on wtedy zrobi. jesli nadal temat oleje to ja bym to tam zgłosiła. Bez problemu obronisz "swoje racje" bo masz chrzestnych, świadków, zdjęcia itp. dokładnie jak sie zgłasza taką skargę to nie wiem, ale może najlepiej po prostu pójść tam samemu i zapytać albo podpytajcie swojego proboszcza.
moja też by pewnie chciała wtrącić swoje trzy grosze 
a Wy już roczek zrobiliście, tak? bo nasze małe z tego samego dnia :-) z tym że u nas jest taki przesąd że dziecku nie robi sie imprezy przed urodzinami, czyli świętujemy w dzień ur lub po nim nigdy wcześniej. podobno to zły omen, ze można zapeszyć i dzieciu coś się stanie. Ja kompletnie przesądna nie jestem, czerwone wstążeczki przy wózkach mnie mega wkurzają ale tego akurat przestrzegać będę, bo w mojej rodzinie bardzo sie tego pilnuje