• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

kania powiedzialam mojemu J. ze jak chce wiedziec jak sie jego mamusia czuje to nich sobie zadzwoni do niej.... no i zadzwonil, powiedziala mu ze kiepsko wiec przyjechal do domu zeby sobie mogla isc.

A wiecie wczoraj bylam w szoku. Bylam w tesco na zakupach i normalnie pustki na polkach:szok:. Nie kupilam : octu, buraków, smietany, sledzi w occie - bo nie było!!!:szok::shocked2::eek:. No i dzis znow musze gdzies isc dokupic to i owo.

reklama
kania powiedzialam mojemu J. ze jak chce wiedziec jak sie jego mamusia czuje to nich sobie zadzwoni do niej.... no i zadzwonil, powiedziala mu ze kiepsko wiec przyjechal do domu zeby sobie mogla isc.

A wiecie wczoraj bylam w szoku. Bylam w tesco na zakupach i normalnie pustki na polkach:szok:. Nie kupilam : octu, buraków, smietany, sledzi w occie - bo nie było!!!:szok::shocked2::eek:. No i dzis znow musze gdzies isc dokupic to i owo.
Ojej jaki troskliwy....
Mam nadzieję że zakupisz dziś resztę potrzebnych rzeczy !!!

no i jeszcze musialam się wkurzyc .... no co za dzien :-(

19-tego grudnia zaplacilam i zlozylam zamowienie na fotokalendarze. Na stronie pisali ,ze jak się zlozy zamowienie do 20-tego do godz. 24-tej to dotrze do klienta przed swiętami.... i co? I g*** prawda. Napisali mi dzis ,ze wyslą moje zamowienie 28-go grudnia. Normalnie mi sie ciśnienie podnioslo. Po jaka cholerę tak napisali na stronie. No i co teraz? To mialo być na prezent dla dziadków.

dziewczyny, będę mieć w świeta ograniczony dostęp do netu,
W oczekiwaniu na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
życzę: zdrowia, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, pociechy z dzieciaków i mężów jak i zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów,
smutasom aby było weselej oraz odwirowań rodzinnych :) mniej kłutni więcej miłości

najlepszego!!! i aby z BB żyło się nam lepiej :)

no i jeszcze musialam się wkurzyc .... no co za dzien :-(

19-tego grudnia zaplacilam i zlozylam zamowienie na fotokalendarze. Na stronie pisali ,ze jak się zlozy zamowienie do 20-tego do godz. 24-tej to dotrze do klienta przed swiętami.... i co? I g*** prawda. Napisali mi dzis ,ze wyslą moje zamowienie 28-go grudnia. Normalnie mi sie ciśnienie podnioslo. Po jaka cholerę tak napisali na stronie. No i co teraz? To mialo być na prezent dla dziadków.
No i jak tu się nie w******* normalnie człowieka dobiją jeszcze !!!
Doris głupio wyszło, ale pewnie będziesz musiała dziadkom powiedzieć prawdę, że prezent dotrze do nich po świętach.
Margerritta spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt :-)

Kania w zasadzie ostanie zakupy jakie zrobiłam to była sobota. :szok: . Ja zawsze mam jakieś zapasy i w lodówce i zamrożone. Taki nawyk po ciąży. Dziś bym też nie poszła ale na sniadanie jadłam dwa same jajka na miekko. Narazie panna śpi a jak wstanie to się ograniemy i idziemy.

Kania w zasadzie ostanie zakupy jakie zrobiłam to była sobota. :szok: . Ja zawsze mam jakieś zapasy i w lodówce i zamrożone. Taki nawyk po ciąży. Dziś bym też nie poszła ale na sniadanie jadłam dwa same jajka na miekko. Narazie panna śpi a jak wstanie to się ograniemy i idziemy.
To zazdroszczę tych zapasów :-) To ty też odpoczywaj jak Laurka sobie drzemie :-)

kania to miał być zalącznik do prezentu ,ale na prawdę bardzo na to liczylam. Kurczę ależ te firmy nieslowne. napisalam im za to maila z moim rozczarowaniem (to tak zamiast życzeń) , a co?!

Dziewczynki szef pozowlil mi juz isc do domku, wiec się zbieram.
Prawdopodobnie będę z Wami dopiero we wtorek, dlatego przyjmijcie również ode mnie :

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA, ZDROWYCH , SPOKOJNYCH I WESOŁYCH SWIĄT!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
moj kolega też się wściekł bo zamówił swojej córce telefon na karte z hello kitty. Pan obiecywał że dotrze przed świetami. W efekcie jak do wczoraj niedostał zadzwonił po południu a pani mugrzecznym głosem odpowiedziała że nie wysłali (10 dni temu) bo już nie mają na magazynie. Nawet nie raczyli zadzwonić i poinformować że nie ma mimo że mieli dwa nr telefonu komórkowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry