reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

kania powiedzialam mojemu J. ze jak chce wiedziec jak sie jego mamusia czuje to nich sobie zadzwoni do niej.... no i zadzwonil, powiedziala mu ze kiepsko wiec przyjechal do domu zeby sobie mogla isc.

A wiecie wczoraj bylam w szoku. Bylam w tesco na zakupach i normalnie pustki na polkach:szok:. Nie kupilam : octu, buraków, smietany, sledzi w occie - bo nie było!!!:szok::shocked2::eek:. No i dzis znow musze gdzies isc dokupic to i owo.

reklama
kania powiedzialam mojemu J. ze jak chce wiedziec jak sie jego mamusia czuje to nich sobie zadzwoni do niej.... no i zadzwonil, powiedziala mu ze kiepsko wiec przyjechal do domu zeby sobie mogla isc.

A wiecie wczoraj bylam w szoku. Bylam w tesco na zakupach i normalnie pustki na polkach:szok:. Nie kupilam : octu, buraków, smietany, sledzi w occie - bo nie było!!!:szok::shocked2::eek:. No i dzis znow musze gdzies isc dokupic to i owo.
Ojej jaki troskliwy....
Mam nadzieję że zakupisz dziś resztę potrzebnych rzeczy !!!

no i jeszcze musialam się wkurzyc .... no co za dzien :-(

19-tego grudnia zaplacilam i zlozylam zamowienie na fotokalendarze. Na stronie pisali ,ze jak się zlozy zamowienie do 20-tego do godz. 24-tej to dotrze do klienta przed swiętami.... i co? I g*** prawda. Napisali mi dzis ,ze wyslą moje zamowienie 28-go grudnia. Normalnie mi sie ciśnienie podnioslo. Po jaka cholerę tak napisali na stronie. No i co teraz? To mialo być na prezent dla dziadków.

dziewczyny, będę mieć w świeta ograniczony dostęp do netu,
W oczekiwaniu na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
życzę: zdrowia, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, pociechy z dzieciaków i mężów jak i zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów,
smutasom aby było weselej oraz odwirowań rodzinnych :) mniej kłutni więcej miłości

najlepszego!!! i aby z BB żyło się nam lepiej :)

no i jeszcze musialam się wkurzyc .... no co za dzien :-(

19-tego grudnia zaplacilam i zlozylam zamowienie na fotokalendarze. Na stronie pisali ,ze jak się zlozy zamowienie do 20-tego do godz. 24-tej to dotrze do klienta przed swiętami.... i co? I g*** prawda. Napisali mi dzis ,ze wyslą moje zamowienie 28-go grudnia. Normalnie mi sie ciśnienie podnioslo. Po jaka cholerę tak napisali na stronie. No i co teraz? To mialo być na prezent dla dziadków.
No i jak tu się nie w******* normalnie człowieka dobiją jeszcze !!!
Doris głupio wyszło, ale pewnie będziesz musiała dziadkom powiedzieć prawdę, że prezent dotrze do nich po świętach.
Margerritta spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt :-)

Kania w zasadzie ostanie zakupy jakie zrobiłam to była sobota. :szok: . Ja zawsze mam jakieś zapasy i w lodówce i zamrożone. Taki nawyk po ciąży. Dziś bym też nie poszła ale na sniadanie jadłam dwa same jajka na miekko. Narazie panna śpi a jak wstanie to się ograniemy i idziemy.

Kania w zasadzie ostanie zakupy jakie zrobiłam to była sobota. :szok: . Ja zawsze mam jakieś zapasy i w lodówce i zamrożone. Taki nawyk po ciąży. Dziś bym też nie poszła ale na sniadanie jadłam dwa same jajka na miekko. Narazie panna śpi a jak wstanie to się ograniemy i idziemy.
To zazdroszczę tych zapasów :-) To ty też odpoczywaj jak Laurka sobie drzemie :-)

kania to miał być zalącznik do prezentu ,ale na prawdę bardzo na to liczylam. Kurczę ależ te firmy nieslowne. napisalam im za to maila z moim rozczarowaniem (to tak zamiast życzeń) , a co?!

Dziewczynki szef pozowlil mi juz isc do domku, wiec się zbieram.
Prawdopodobnie będę z Wami dopiero we wtorek, dlatego przyjmijcie również ode mnie :

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA, ZDROWYCH , SPOKOJNYCH I WESOŁYCH SWIĄT!!!!!

Ostatnia edycja:
kania to miał być zalącznik do prezentu ,ale na prawdę bardzo na to liczylam. Kurczę ależ te firmy nieslowne. napisalam im za to maila z moim rozczarowaniem (to tak zamiast życzeń) , a co?!
Prawidłowo, właśnie przed świętami zawsze jakieś zawirowania są z różnymi przesyłkami, zamówieniami...

Doris spokojnych, radosnych, rodzinnych Świąt :-)
Odpocznij !!!

reklama
moj kolega też się wściekł bo zamówił swojej córce telefon na karte z hello kitty. Pan obiecywał że dotrze przed świetami. W efekcie jak do wczoraj niedostał zadzwonił po południu a pani mugrzecznym głosem odpowiedziała że nie wysłali (10 dni temu) bo już nie mają na magazynie. Nawet nie raczyli zadzwonić i poinformować że nie ma mimo że mieli dwa nr telefonu komórkowego.

Do góry