Ragna
Fanka BB :)
Hej,
Doris, dużo zdrówka i spokoju.
Dobranocka, gratuluję wygranej i trzymam kciuki, by Wojtusiowi nic nie dolegało.
Renatka, ja Tobie także życzę wesołych, spokojnych świąt w cudownej atmosferze i wspaniałych prezentów. Tego samego dziewczynom, które nie będą już miały dostępu do netu. Sama pewnie od czasu do czasu zajrzę
My jesteśmy w Ustroniu. Spadło trochę śniegu, nawet musiałam zająć się odśnieżaniem, bo mąż chory... Hania śpi, ale na 14:30 jedziemy z nią na kontrolę do pediatry. Potem planujemy z mężem do Auchan podjechać na jakies ostatnie zakupy, ale już mam nerwicę, jak pomyślę, jakie będą kolejki. Brr...
Kania, współczuję historii z bratem męża. Chyba bym zatłukła...
Doris, dużo zdrówka i spokoju.
Dobranocka, gratuluję wygranej i trzymam kciuki, by Wojtusiowi nic nie dolegało.
Renatka, ja Tobie także życzę wesołych, spokojnych świąt w cudownej atmosferze i wspaniałych prezentów. Tego samego dziewczynom, które nie będą już miały dostępu do netu. Sama pewnie od czasu do czasu zajrzę
My jesteśmy w Ustroniu. Spadło trochę śniegu, nawet musiałam zająć się odśnieżaniem, bo mąż chory... Hania śpi, ale na 14:30 jedziemy z nią na kontrolę do pediatry. Potem planujemy z mężem do Auchan podjechać na jakies ostatnie zakupy, ale już mam nerwicę, jak pomyślę, jakie będą kolejki. Brr...
Kania, współczuję historii z bratem męża. Chyba bym zatłukła...
:-( mi jest to jednak bardzo potrzebne, nie o wszystkim chce pisać tutaj
no twój J sie popisał, synuś mamusi 
super, że wcześniej was dzisiaj zwolnili, ja gdybym dzisiaj była w pracy to też bym wcześniej wyszła :-) mam nadzieje że i nad moim mężem się dzisiaj zlitują ;-)

;-) ale teraz mam nowe zmartwienia bo Patryk podłapał, chyba od Pudzianka nat, zapędy alpinistyczne i wspina się na wszystko co możliwe 

.Ale dobrze,ze to był "tylko" dodatek do prezentow,chociaz i tak beznadzieja..Nam wczoraj napisali,ze nasz prysznic przyjdzie jakies 3 tyg pozniej..chociaz i tak czekamy na niego juz prawie 2 miechy ale wkurza mnie,ze tyle kasy i jeszcze nie bedzie na czas.
Znalazłam takiego sMego za 20