reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej,
Doris, dużo zdrówka i spokoju.
Dobranocka, gratuluję wygranej i trzymam kciuki, by Wojtusiowi nic nie dolegało.
Renatka, ja Tobie także życzę wesołych, spokojnych świąt w cudownej atmosferze i wspaniałych prezentów. Tego samego dziewczynom, które nie będą już miały dostępu do netu. Sama pewnie od czasu do czasu zajrzę:)
My jesteśmy w Ustroniu. Spadło trochę śniegu, nawet musiałam zająć się odśnieżaniem, bo mąż chory... Hania śpi, ale na 14:30 jedziemy z nią na kontrolę do pediatry. Potem planujemy z mężem do Auchan podjechać na jakies ostatnie zakupy, ale już mam nerwicę, jak pomyślę, jakie będą kolejki. Brr...
Kania, współczuję historii z bratem męża. Chyba bym zatłukła...

reklama
doris, nie ma cię na zamkniętym ? :shocked2::-( mi jest to jednak bardzo potrzebne, nie o wszystkim chce pisać tutaj :sorry2: no twój J sie popisał, synuś mamusi :confused2::dry: super, że wcześniej was dzisiaj zwolnili, ja gdybym dzisiaj była w pracy to też bym wcześniej wyszła :-) mam nadzieje że i nad moim mężem się dzisiaj zlitują ;-)
Z tymi fotokalendarzami bardzo niefajnie, niestety w okresie przedświątecznym nagminne :angry:
Kochana tobie też życze wszystkiego co najlepsze w tym świątecznym okresie, ciepłej i radosnej rodzinnej atmosfery, mnóstwo prezentów od św. mikołaja ;-) i samych pyszności na stole, które "pójdą w cycki" :-p:rofl:

Roxannka nie masz większych zmartwień, tylko to że Ptyś śpi 1,5 h???
hehehe no wiesz, u nas to prawie jak anomalia :eek:;-) ale teraz mam nowe zmartwienia bo Patryk podłapał, chyba od Pudzianka nat, zapędy alpinistyczne i wspina się na wszystko co możliwe :baffled::ninja2::rolleyes2:

margerrita, wesołych świat dla ciebie i całej rodzinki :***

dawidowe, ja ci kopa dawać nie bede, siedz jak ci dobrze, co sie bedziesz przemeczac
p.gif

Dawidowe dokładnie tak jak Roxannka napisała, siedź na tyłku i się nie ruszaj :-)
Roxi Oliwia też się wspina niestety wszędzie, a przez łóżeczko też już chce sama przechodzić, w sensie noga na barierkę i się mama podciągam, patrz na mnie:eek:. A te anomalie drzemkowe staną się normą zobaczysz :-)Mnie jeszcze godzina pracy została, i niestety wyjść wcześniej nie mogę :baffled:bo chyba tylko z siebie...

Ps. Życzę Wam radosnych świąt pełnych ciepła.

By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu - proste radości.

Zobacz załącznik 419152

Ostatnia edycja:
Hejo dziewczynki

Nie zajrzałam wczoraj, bo po pierwsze wszystko na wariackich papierach i do tego popsuł mi się telefon :-( i nie mogłam w trasie zdać Wam relacji z wizyty :-(..............ehhh a dziś od rana biegałam po dentystach, bo koniec obecnego roku jakiś pechowy i złamał mi się ząb(a dokładniej 1 od wewnątrz :-( i niestety czeka mnie korona.....ale jak już urodzę). Byłam u 1 dentystki u której się leczę, ale nic mi z zebem nie zrobiła powiedziała, że mam robić rentgen(a powiedziałam, ze w ciązy jestem) i 4 stycznia zrobimy korone............wyszłam popłakałam się, bo wiecie ząb się niby trzymał, ale ruchliwy był i ten dyskomfort, że jakby wypadł to jakby wyglądała..... Tak wiec nie zastanawiając się zadzwoniłam do kuzynki mojego małża(on jej nie lubi i pewnie przez to się u nich nie leczymy, choć teraz mam w nosie czy on ja lubi czy nie)........i jak usłyszała co się stało kazała przyjechać.. Powiedziała, że koronę trzeba założyć, ale nie w chwili obecnej, bo w ciąży nie zaleca rentgena(zwłaszcza, że trzeba zrobić kilka zdjęć) i jednak zrobiła mi zęba na czas ciąży :-) i po porodzie zajmiemy się kroną :-) i jak się cieszę ehhhhhhhhh, a tamta co z partaczyła sprawę, kazała mi kroić wszystko na kawałeczki i się ładnie uśmiechać ehhhhhhhhhh...Sorki ze zamęczam takimi opowieściami, ale jestem szczęśliwa, że mam zęba :-)
A na USg wszystko dobrze....maluszek ma 5,8 cm....ma wszystkie kończyny, widoczne kości nosowe, serduszko dobrze pracuje i przezierność karku też wszystko w normie i wszystko dobrze i szczęśliwa jestem bardzo. I dostałam chyba z 7 zdjęć mojego malutka. Ehhh cieszę się, że z nim wszytsko dobrze, bo cała reszta to jakieś fiasko :-(

Postaram się Was nadrobic, ale może być ciężko, bo miałam pomagać kobitkom lepić pierogi i chyba pójdę, a nie będę udawać, że spać mi się chce ;-)

Sarisa cieszę się, że z fasolką wszystko dobrze :-) i z zębem już też :-) Najważniejsze że zrobiony jest i będziesz mogła się do wszystkich pięknie uśmiechać :-) A teraz odpocznij, pierogi zostaw w spokoju !!!

Szarlotka sie piecze,barszczyk gotuje,przepis na najlepszego sledzika w smietanie od babci wziety ,dziecko spi a ja pije kawe i mam chwile odpoczynku.Jak wstanie lecimy do sklepu po sledzika i bedzie wszystko!!:-):-)

Sariska
ciesz sie,ze po Usg wszystko dobrze(zreszta jakby mogło byc inaczej) i ze nie musialam czekac z zebem az urodzisz...

Dorisku tez bym sie wkurzyła :wściekła/y: .Ale dobrze,ze to był "tylko" dodatek do prezentow,chociaz i tak beznadzieja..Nam wczoraj napisali,ze nasz prysznic przyjdzie jakies 3 tyg pozniej..chociaz i tak czekamy na niego juz prawie 2 miechy ale wkurza mnie,ze tyle kasy i jeszcze nie bedzie na czas.

reklama
Kania tak robię warstwowa
Rysia przydało się twoje życzenia powodzenia w zakupie indora bo moja mama nie wzięła okularów i wsadzila indyka za 50:szok:Znalazłam takiego sMego za 20
Sheeney to żeś się nalepila tych pierogow gratuluje
Doris murzyni teraz często oazą z kubusiami chcą chyba oszczędzić na solarium:-D

Zrobiliśmy z k po salatce teraz robię karpatke tak mi się nic niechce do centrum po prezent pojadę chyba jutro jak będę chleb odbierać bo dziś chyba nie dam rady przepraszam ze nie pamietam ale któraś z mamus pytała co kupuje kupię mu chyba jakieś ubrania bo pomysłu niemam cały czas miAlam plan ze kupię mu playstation vita ale premiera jest dopiero w lutym stad ten dylemat
Jeszcze obiad muszę zrobić kurka wodna na przyszłe święta jadę w ciepłe kraje niech ktoś mi wszystko podA a ja będę tylko leżeć

Ja pewnie jeszcze zajrze bo bym sobie nieodpuscila ale niektóre juz uciekają do rodzin wiec dziewczynki życzę wam zdrowych weolych świat pogody ducha samych życzliwych ludzi na drodze błogosławieństwa Bożego pociechy z dzieciaczkow z mężów no i kasiurki żebyśmy razem mogły w przyszłe święta spotkać się na Karaibach :-D
Dziękuje jeszcze ze przyjelyscie mnie do swojego grona ze czuje się tu tak dobrze ze mogę z wami dzielić troski i radości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry