reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi, nawet nie wiesz jak mi jest miło widzieć cię tu tak często:tak::tak::tak::***ps. myślałam że jakaś wyrodna jestem:cool2:ale to chyba właśnie objaw resztek zdrowego rozsądku, nie?:-D:-D:-D
dawidowe, zgarnę samca z pokoju dziecia i zmolestuję żeby odpisał:tak:a jak robisz ten sos bo akurat to jest dla mnie w lazanii czarna magia:sorry2:Laurce zdrówka dużo dużo!!!

a ja Kasztelanka sączę:cool2:

reklama
e-lona, czego ludzi drażnisz, hęęęęęęę?:wściekła/y::-p:-Dehhhh, pamiętam jeszcze te czasy... ale narzekać nie będę bo niektóre mają gorzej;-)ps. co to jest sangria?:confused:wino jakieś? ps.2 biznes może ciasny, nie do końca taki własny ale żaden dyrek nad łbem nie siedzi namiętnie więc zapowiada się całkiem przyjemniaście:cool2:

wioli, ty nie kręć nadszyją tylko się dołącz - póki jezdem:-p:-Dps. za dobrze ci z tymi masażami:-p
e-lona, :-D:-D:-Daż mi się przypomniała jedna "scenka z życia" ale chyba nie wypada;-)a kciuki się przydadzą:sorry2:ps. jak się zapatrujesz na koniec wakacji zaniedługi? olewka czy e-e?

Elona a w zyciu:-) drineczka popijam a sangrie uwielbiam

Idus skoro do pracy mnie chlop nie chce puscic to chociaz na masaz pojde zamierzam chodzic orzynajmniej raz w miesiacu

Ostatnia edycja:
Ida ja tam chętnie scenkę z życia wziętą poczytam. :-D A koniec wakacji i początek roq zaczyna mnie stresować. W ostatnim tygodniu poprawki mam i konferencję w piątek przed na samiutkim końcu.
Wioli to może masz ochotę, bo mam 1,5 litra?

Ida to molestuj go molestuj

Sos: tak na oko daję składni
3 łyżki masła rozpuszczam w garnku dodaje 2-3 łyżki mąki i trzepaczką mieszam aż się trochę ozłoci + dodaje min 2 szklanki mleka i ciągle tą trzepaczką mieszam + do smaku sól i pieprz (taki najprawdziwszy jak sie ściera trochę gałki muszkatułowej) a potem modlę się aby zaczeło gęstnieć. Pownnni się robić gęste min takie jak ciasto naleśnikowe

e-lona a wiesz ja nigdy Sangri nie piłam ale też nie jestem winna.

Zżarłam loda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry