reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wioli, raz w miesiącu? eeeeeee tam:-pja myślałam ze ty tu nam na typową burżujkę kwitniesz a ty tak standardem?a fe:-D:-D:-D
e-lona, a bo mi to "winopodobne" się skojarznęło:cool2:więc: pewnego podczasspacerkowania z młodą taki jeden menel podbiedronkowy (chodzące %:dry:) wykopyrtnął się na prostym (jak na tutejsze standardy) chodniku i młoda to widziała i przeżyć nie mogła bo rozwalił se czółko całkiem porządnie (ach, ten Newton:-p), do tej pory jak go widzi to z takim naprawdę szczerym współczuciem pokazuje na niego i mówi "bubu":sorry2:
ps. częśto poprawki głąbom serwujesz>

dawidowe, przypomniałaś mi że jeszcze lody w zamrażarce mam, idealne do drina :cool2: walnij sobie coś do tej coli :-p

ida, ja też się za wyrodną uważałam ale to raczej instynkt samozachowawczy :rofl:

e-lona, a ja dzisiaj wstałam o 6:30 byłam pierwsza :-p sangria a feee to chyba sam cukier :rolleyes2:;-)

wioli, no to zdrówko :cool2::-)

Ida :-D:-D:-D pamiętliwa z niej dziewczyna.
A poprawki co roku chociaż tak się staram, żeby ich nie było.

Moja świruska zamiast spać to buszuje w łóżeczku, śpiewa bim bam bom, zarzucę nogę do góry i woła pacieć (patrzeć dla niewtajemniczonych), itd O spaniu na razie niestety nie myśli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry