reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Na czas mszy w kościele ciocia ma się nim zaopiekować i spacerować gdzieś.. bo on nie przesiedziałby w kościele i zapewne do nas biegłby do ołtarza.

Nie odzywałam się do Was przez długi czas, gdyż mam w Krk pewne problemy i nie mam dostępu do internetu...

Wioli niekoniecznie, już w Rzeszowie myślałam ze wyjdę z siebie jak mi panna z auta wysiadać chciała, bo Ona nie chce jechać. Ale jak zaśnie to śpi nieraz 3 h, a jechaliśmy jakieś 6.
Mała_mi rozumiem, mam nadzieję że problemy się jednak niedługo skończą.

Edit. Idę się położyć, bo padam...
Odezwę się jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
Hej ho!
Dawidowe zdrówka dla Laury. A z pakowaniem to nie przesadzasz? Przecież do 1go jest jeszcze sporo czasu.
Wioli szalejesz z tymi masażami. :-p
Mała_mi nie stresuj się. Masz być z uśmiechem na twarzy, a nie z przerażeniem w oczach. :-) Neta potwory odłączyły?
Kania odpocznij i jutro na relację czekam i na fotki. :-)

Dobry wieczór ... chociaż czy on dobry :confused: ...

kania, a jak się chrzciny udały ? Przykro mi że Oliwia dała Ci w kość :-( Patryk krótkie podróże znosi dobrze ale już dłuższe trasy różnie, szybko się nudzi i zaczyna marudzić więc wiem co musiałaś przejść w drodze :baffled:

wioli, zazdroszcze tego spa i masażu :sorry2:

mała mi, co się dzieje, co za problemy ?? Teraz nie myśl o niczym, tylko skup się na twoim wielkim dniu a napewno wszystko pięknie się uda :-):tak: Pogoda ma być cudna więc o reszte się nie martw ;-)

dawidowe, współczuje tego pakowania i że Laurka znowu chora :-( Obyś szybko się przeprowadziła a mała w mig wyzdrowiała!

e-lona, hej ho!
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Ida orange i tpsa to jedna firma. Teraz pytania (może samczyk podpowie)
1. ile płacicie za TV
2.ile płacicie za neta
3. tv ile kanałów w pakiecie
4. jak szybky transfer neta
5. interet z limitem czy bez
6. internet z kablem czy nie a jak nie to w jaki sposób
7. zadowoleni czy nie i dlaczego.

hihiihhi nie ma to jak 100 pytan do..........
Sorki ale głowie się na tym a na necie mało można konkretów się dowiedzieć. Najlepiej z wiadomego źrodła

lazania całkiem sama robiona (makaron w płatach kupiłam nie gniotłam) świni i woła też sama nie zabijałam ;-). W tych kwestiach poszłam na lenistwo.

Mojej ipierwszy raz załozyłam takiego rampersa na długi rękaw i nogawki. Stop gołe. Ale ona sie odkrywa.

Jaka kniga?
1. odp na prv wyślę bo samczyk młodą karmi (znowu on:-D)
2) a beszamela robiłaś czy jaki sos?
3)moja śpi wiecznie odkryta, jak już coś sobie przykrywa to ucho które nie jest przytulone do poduszki (po mnie to ma:-D) - nogi nawet jak są lodowate to i tak koc nie ma prawa na nich leżeć:eek:
4) a dwie naraz:-pbo jedna na lapku a druga w smarcie;-)obie jodi picoult "krucha jak lód" o dziewczynce chorującej na OI a "w naszym domu" o chłopcu z zespołem aspergera - naprawdę ciekawe:tak:
Ida ale ostro sie wzięłaś za robotę,wow! a to swój interes czy u kogoś praca,czy jeszcze coś innego?Bo ja nie w temacie chyba.....sorry:zawstydzona/y::sorry:
swój interes u kogoś:-p:-D:cool2:że tak powiem nie jesteś bardziej "nie w temacie" niż 98% bb;-)
No i pospałam:-(Położyłam się zaraz po północy,a wstałam 3.45:dry::confused2::eek:
spoko, ja niedługo bez zegarka będę się o tej porze pewnie budzić:sorry2:
images

a nie tu tematu unika Wredas jeden :-p
1) uwielbiam ten film!!! wstyd się przyznać, ale właśnie przez to że chciałabym być tak pewna swojej kobiecości jak hm hm bohaterka;-)
2) unika unika:-p;-)nic związanego z papierkiem i dobrze mi z tym:cool2::-Daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! najlepsze!!!!!!!!!!!! w piątek zeszły podpisaliśmy umowę, a w ten poniedziałek rano telefon" Sp nr X, chcielibyśmy zaprosić panią na rozmowę o pracę":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmyślałam że sie posikam ze śmiechu:-D:-D:-Dmają wyczucie chwili nie ma co:cool2::-p;-)

ja dzisiaj miałam dzień "teściowy", bo M w pracy był. młodej chyba przeszedł foch na dziadków, za to bunt ogólny - nie. walnęła na spacerze histerię, ale o tym nie będę pisać bo mogłabym skopiować po prostu któryś z waszych postów ze "zbuntowanych":cool:i w takie właśnie dni przypominam sobie główny powód swojej radości z tego że idę do robotje - kto inny będzie musiał okiełznywać dzikuskę;-)
będzie impra czy mam dać się ślubnemu zaciągnąć do wyrka?:-p

ida, miło czytać twoje posty :-) gratki roboty :cool2: z podobnym podejściem i ja wracałam do pracy wiec wiem co czujesz :rofl2:
Co do imprezki to ja własnie sącze martini ze spritem :elvis: moge "częstnąć" ;-):tak::-p

reklama
No to ja mam cole ;-)

Ida robiłam sama sos beszamelowy. A na odpowiedzi czekam na priv z utęsknieniem.
Chyba ide się przygotować do snu. Niunia spi i o dziwo przez sen nie kaszle i sie nie budzi.

Jak mi się nie chce wstawać i lecieć na skos całej wawy aby odwieć panienke a potem pędem do pracy. Naszczęście popołudniu obiadek mama zapoda pod nos i nie będę pędziła do domu tylko nocuje.

heh może jakiś lód się odstał:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry