Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... 

Pogoda ma być cudna więc o reszte się nie martw ;-)
1. odp na prv wyślę bo samczyk młodą karmi (znowu onIda orange i tpsa to jedna firma. Teraz pytania (może samczyk podpowie)
1. ile płacicie za TV
2.ile płacicie za neta
3. tv ile kanałów w pakiecie
4. jak szybky transfer neta
5. interet z limitem czy bez
6. internet z kablem czy nie a jak nie to w jaki sposób
7. zadowoleni czy nie i dlaczego.
hihiihhi nie ma to jak 100 pytan do..........
Sorki ale głowie się na tym a na necie mało można konkretów się dowiedzieć. Najlepiej z wiadomego źrodła
lazania całkiem sama robiona (makaron w płatach kupiłam nie gniotłam) świni i woła też sama nie zabijałam ;-). W tych kwestiach poszłam na lenistwo.
Mojej ipierwszy raz załozyłam takiego rampersa na długi rękaw i nogawki. Stop gołe. Ale ona sie odkrywa.
Jaka kniga?
)
) - nogi nawet jak są lodowate to i tak koc nie ma prawa na nich leżeć
bo jedna na lapku a druga w smarcie;-)obie jodi picoult "krucha jak lód" o dziewczynce chorującej na OI a "w naszym domu" o chłopcu z zespołem aspergera - naprawdę ciekawe
swój interes u kogośIda ale ostro sie wzięłaś za robotę,wow! a to swój interes czy u kogoś praca,czy jeszcze coś innego?Bo ja nie w temacie chyba.....sorry![]()

że tak powiem nie jesteś bardziej "nie w temacie" niż 98% bb;-)spoko, ja niedługo bez zegarka będę się o tej porze pewnie budzićNo i pospałam:-(Położyłam się zaraz po północy,a wstałam 3.45![]()

1) uwielbiam ten film!!! wstyd się przyznać, ale właśnie przez to że chciałabym być tak pewna swojej kobiecości jak hm hm bohaterka;-)![]()
a nie tu tematu unika Wredas jeden![]()
;-)nic związanego z papierkiem i dobrze mi z tym
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! najlepsze!!!!!!!!!!!! w piątek zeszły podpisaliśmy umowę, a w ten poniedziałek rano telefon" Sp nr X, chcielibyśmy zaprosić panią na rozmowę o pracę"

myślałam że sie posikam ze śmiechu

mają wyczucie chwili nie ma co
;-)
i w takie właśnie dni przypominam sobie główny powód swojej radości z tego że idę do robotje - kto inny będzie musiał okiełznywać dzikuskę;-)