reklama

Październikowe Mamy 2010

sorki za post po postem, ale odpisze póki pamiętamm to co naskrobałyście przez te kilka dni

Idek trzymam kciuki dobrze będzie zobaczysz. A pisałaś, że drugie jest inne hmm wiesz żal jej że tak płacze(czasem), ale analizowaliśmy z M. jaka Zuu była i wiecie co my przy Zuu prywatnego pediatre wzywalismy, bo malutka tez mniej wiecej w tym czasie poplakiwała więc mniejmy nadzieję, że jak już leki są to zadziałają i Polci ulżą :-). I póki co jak ogladamy fotki Zuu to nam się ten mały bąk przypomina i strasznie są podobne wyglądowo :-).
Miniu dziękuje :*
Dawidowe czekam na foteczki z nowego lokum. I dobrze ze się od tej waraitki sasiadki wyprowadzacie i ten koles ehh powiedz mu zeby się teraz w trąbke cmoknął hahah
Maqc gdzieś Ty>

reklama
Sarisa u nas jak Jula miała kolki to pomagał tylko espumisan a Amelka kolek nie miała ale jak nie raz się czegoś najadła jak była starsza (w tym czasie co sie nowości wprowadza w diety)i miała twardy brzuszek to tez dawałam ten espumisam i też chwila monent i już po kłopocie a przy zaparciach nie używałam czopków ani nic takiego tylko sparowałam odbycik oliwką dziecięcą i po chwili już była pełna pielucha to pisze tak na wypadek gdybyś kiedys potrzebowała ;-) a ty jak się wysypiasz? znajdujesz czas na jakieś robótki ręczne ? kiedy nam się pochwalisz jakąś?? kurcze ja się nie załapuję na twoje fotki bo jak mnie pare dni niema to ty akurat wstawiasz a jka juz jestem to tylko edit...

Czarus wiem wiem :-).....ale do końca przekonana nie jestem czy to kolki, bo np. jak płacze włącze super hiper fajne urządzenie co się zwie suszarką i przestaje płakać w sekundzie. Jak czasem to super urządzenie zawodzi oczywiście się chustujemy i jak ręką odjął, a czytam i czytam i jakby to kolki były to podobno nic nie pomaga...więc brzuszek nabank ją troszke boli ale czy to kolki?
Wioli troszke zmeczona, ale na własne zyczenie, bo ja ciagle cos robie...zamiast odpoczac jak ksiezniczki spia, to prasuje, sprzatam, robie obiad itp itd. albow głowie mysle coby tu uszyc albo zrobic cos fajnego.
A moja mamcia jest bardzo pomaga i w tych pierwszych miesiacach to duza ulga, bo jak pojda na spacerek to ja spokonie zbieram Polci i do nich dołaczamy nic w pośpiechu więc generalnie ok :-)

gdzie zniknęła RENATKA?? jak czytasz napisz mi Misiu jak Ty się czujesz?
Kania,Ones? jak się czujecie?

edit:
Agusinak to zaraz coś wstwię ;-)

Ostatnia edycja:
Sarisa no to u nas podobnie było w sumie,też bóle brzuszka się zdarzały,kwękanie,stękanie,trochę płaczu ale do końca nie wiedziałam czy to kolki?

edit:

Idę spać,i to już dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
a ku,ku

images

jestem, jestem tylko wszystko mi się pali w rękach. Do tego szef mnie wpienił bo nawet 1/3 wypłaty w tym miesiącu nie dostałam, z mężem lipnie (!!) więc nic tylko załamać ręce :no::eek:
No a ze właśnie lekcje skończyłam a ma ferajna w najlepsze blanocia to cusik napiszę.

CZARODZIEJKA o jaa pierdziu. Czemu tak wcześnie wstałaś? :szok::szok::szok: czyżby Twe Dziecię tak dokazywało? :confused:
SARISKA mi się jednak wydaje, że to kolki Polę męczą. Pamiętam jak moich znajomych synek tak miał: tj. włączali suszarkę i przechodziło w trymigi ale lekarz jednak ostre kolki stwierdził. Mimo wszystko mam nadzieję, że szybko Twoją Księżniczkę te dolegliwości męczyć przestaną :* i fajnie, że mamcie masz przy sobie. W pierwszych miesiącach to jest rzeczywiście nieoceniona pomoc.
AGUSINKA znowu szpital? :-( o kurcze...
ooo widzę, że wena WIOLI powróciła :-) i to rozumiem! ktoś musi nadrabiać jak mnie na BB nie ma ;-)
Napisz co to za biznes koniec tych tajemnic ;-)
o to to a nie tu tematu unika Wredas jeden :-p

i póki co kuniec, gdyż dziecię powoli się dobudza.

Hej Makuc,to widzę że u Ciebie za pięknie nie jest.Ehh żebyś Ty się chociaż z mężem dogadała to już byłoby lżej,a już bylo fajnie bo to wyjście się Wam przecież udało.A o powodach i przebiegu niespania napisałam na wątku o śnie,bo nie chcę żeby Pani Moderator krzyczała:-D:rofl2:

reklama
Dzien doberek

Wstalismy o 8 ale z checia bym jeszcze pospala:sorry2: kuba robi balagan starsi jeszcze spia bartek ma dzisiaj dentyste wiec k nie poszedl do pracy to jego dzialka:-D pogoda do tylka nic tylko lezec i pachniec;-)

Makuc kurcze znowu pod gorke? Meza to jeszcze mozna przebolec ale wyplate to juz niebardzo;-)

Czarodziejka dobrze ze nienapisalas jednak o tym spaniu wiesz makuc czuwa a jeszcze zla wiec....:-D Wspolczuje nocki o tej porze to ja mam najlepszy sen oj bylabym zla ale coz poradzisz dzieci zegarkow niemaja a szkoda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry