reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiecie co ja mam dość:confused2:
Przyszła szwagierka z pracy(matka tych dzieciaków co mi kaskę zwinęli) i ją pytam czy ma te pieniądze a ta na mnie z takim pyskiem wyskoczyła że szok:angry::no: jakbym to ja jej ta kasę wzięła:baffled:

reklama
dzięki ,ze nie zapomniałyście :tak:

czarodziejka u mnie też pogoda jesienna. szaro buro i ponuro.

moriam stwierdzilismy nad morzem ,ze skoro tam nie ma pogody to moze na południu znajdziemy ... ale niestety. Ale na przyszły rok planuję Portugalię ;-)

wioli głowka do góry;)

baśka czekaj czekaj bo ja nie w temacie. Ktoś Cię okradł???:szok:

... a Dodo ... ma się dobrze. Nadal niebardzo z jego mówieniem ,ale jestem cierpliwa :-D Poza tym jest moim malym łobuziakiem , który czasem daje się we znaki hihi , ale wynagradza nam to tulaskami i buziakami.
Mój pierworodny powinien byc za godzine na miejscu .... i zaczynam się martwić ,ze tam zmarznie bo spią w namiotach harcerskich:confused2::zawstydzona/y:

Doris mój też mało mówi,pojedyncze słowa i dużo po swojemu tłumaczy.ale w nieznanym mi języku:rofl2:,ale ja się nie przejmuję,wszystko w swoim czasie:tak:
Baśka nie daj się kobito,pytaj co pół godziny-KIEDY BĘDZIE KASA!:wściekła/y:

hej. W domku. Zjadłyśmy lazanie i teraz się lenimy. znaczy młoda leży w moim łóżku pod kołdrą i ogąda Georga. A ja wyciągnełam nogi i siedze.

Dziś już rozmawiałam w właścicielem przyszłego mieszkania i on nie widzi problemu z naszym wprowadzeniem się od 1 września. Tak wiec się ciesze. Mamy się tylko spotkać w przysłym tygodniu aby wszystko omówić i poznać. Generalnie warunki wynajmu się nie zmieniają- głównie kasa.
Ma tylko się jeszcze dowiedzieć czy tam jest jakaś kablówka aby mieć tv i internet. Ostatecznie założe neostradę.
Ma może któraś wraz z telewizją i netem?

Moja się w body na krótki rękaw ale ją przykrywam kocykiem.
Jutro może sobie będę mogła poleżeć bo do soboty robie przerwę w pakowaniu. W sumie 50 % mam spakowanych całkiem a reszte przejarznych wiec dużo nie zajmieczasu. Zreszta są mi potrzebne np zabawki, ubrania, pościel, sprzęt audio, gary itp.

Sem i ja :-)

Dawidowe wspolczuje ci tego pakowania nienawidze przeprowadzek:no:
baska u mnie ciezko bedzie powiedziec kiedy kuba nie spi w dlugim rekawie;-) a szwagierce to bym raz a dosadnie powiedziala:-D

Iduska to sem ja dzwonila dzisiaj ale sie gdzies szlajalas najlepsze ze gdy odebral twoj maz bylam pewna ze to ty:-D

Bylam w sklepie po oliwe zajechalam na szybka kawe do mamy ale kuba dostawal szalu wuec sie ewakuowalam teraz rozwalil mi pranie i pokazuje koszulka taty skarpetki taty majtki taty scierki mamy:-D

Mamuski kochane kania was bardzo pozdrawia :-)

Ostatnia edycja:
Dawidowe:-D zeby bylo smieszniej to. Bartek stwierdzil ze on ma talent pilkarski tata tez bo kiedys byl bramkarzem a mama to chyba ma talent w pchaniu wozka z kubusuem niema co dzueci mnie doceniaja:-D

reklama
jestem jestem:-pdopóki nie padnę:baffled:
Basia, jeszcze te parę dni i pójdziecie na swoje!!! wytrzymasz! a tej zołzie truj du.psko ile wlezie:angry:
Kania, odpoczywajcie:-)a za szczepienie i badania kciuki zaciągam;-)
czaruś, u nas też trójki się odzywają, tylko jedna na razie czubek na zewn wypuściła, ale odkąd nie dajemy jej camilli to w nocy właśnie popłakuje, więc dziś zakupiona znowu;-)a co do odezwu pozytywnego w spr pracy - kciuki jak wyżej;-):tak:
dawidowe, ta lazania to z jakiegoś półgotowca była???w kwestii mebelków się nie odzywam bo doświadczenia brak, ale te co pokazywałaś są fajniusie:tak:a co do pytania: my mamy neta z neostrady (livebox) a tv z orange - hehe, aż mi głupio, ale nie jestem pewna czy to ta sama firma teraz czy nie, bo tp nazwę zmieniało i szacher macher jakiś robili:confused2:spytam samca jak nie zaśnie z córą, chyba że dziewczyny prędzej odp;-)
Dorisek :-):-):-):-):-)...:-):-):-)czekaj, czekaj... czy ja cię... a no!!!!!!!!! chyba pamiętam:-D;-):rofl2::-p:-Dheh, ale te wakacje faktycznie wypaśne że hej:baffled:za rok Portugalia:szok:no tam to już chyba nie zmarzniecie:rofl2::-D
makuciek, a ty co dzisiaj taka rozpisana?:laugh2::rofl2::***
Basia, młoda od kilku dni też długi rękawek ma - i to ma być sierpień ja się pytam?!?!?!?!?!?!:wściekła/y::angry::no::crazy:
moriam, ja niedługo też dołączę do tych mam z wyrzutami sumienia... aż boję się bać:baffled:

wioli, ty @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@:wściekła/y:mój samiec odbiera a ty myślisz że to JA?????????? :-D:rofl2::-D:rofl2:ale on ma taki delikutaśny ten głosik;-)a ja wcale się nie szlajałam tylko miejsce pracy do porządku doprowadzałam:baffled:pół roku nieużywania i zarosło wsio kurzem i brudem tak że masakra:szok:palce to mi się skręcają na myśl o wodzie i detergentach a tu jeszcze szałer przede mną:sorry:a słuchaj co najlepsze: tak się delikatnie z moim fołnem obchodził że wypadł mu z łapek i teraz ani się włączyć nie chce ani nawet się nie ładuje:szok::angry:znowu do naprawy trzeba dawać:crazy:ale nr działa bo kartę do innego aparatu przełożyłam więc luz (powiedzmy, bo nerwy mam że hej:cool:):tak:co do "dzielenia" prania to młoda mnie wiecznie w bokserki albo spodenki małża chce "ubierać":szok::sorry::-D
ps. to ty je też "doceniaj":-D:rofl2:

i tyle:baffled::eek:

ja padnięta, ślubny też, młoda nie inaczej, bo aż pół h spała w dzień,,, zresztą stresa mam i jakoś wsio mi z rąk leci... jeszcze tu zajrzę, a teraz idę knigę poczytać do piwka:rofl2:w ramach relaksu:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry