dorisday2512
Fanka BB :)
Hello !!!!
Dzień dobry wszystkim, witam po dłuuuugiej nieobecności.
Jestem po urlopie , który nie był zbyt udany. Wylądowaliśmy nad polskim morzem , z obawy na upadające biura podrózy, ale pogoda u nas jednak nie sprzyja zbytnio plażowaniu i wróciliśmy wcześniej niż planowaliśmy (no bo co tam robić). Na weekend jeszcze wybralismy się na południe - do tatralandii i potem do Zakopanego ,ale i tu pogoda wyciągnęła pazurki i w sobotę bylo tam 10C
. Takze czekam na kolejne wakacje za rok , bo te były raczej nieudane. W kazdym razie nad polskie morze dłuuugo się nie wybiorę (no chyba ,ze na jakiś weekend).
Poza tym u nas wszystko ok . Dziś mialam pobudkę o 2.30 , bo odwozilam Mikołaja na pociąg do Katowic (pojechal na obóz na Mazury) i jestem już w pracy (po dwóch kawach;-))
Mam nadzieję ,ze jeszcze mnie pamiętacie i przyjmiecie z powrotem na łono forum :-)
Buziaki dla wszystkich
Dzień dobry wszystkim, witam po dłuuuugiej nieobecności.
Jestem po urlopie , który nie był zbyt udany. Wylądowaliśmy nad polskim morzem , z obawy na upadające biura podrózy, ale pogoda u nas jednak nie sprzyja zbytnio plażowaniu i wróciliśmy wcześniej niż planowaliśmy (no bo co tam robić). Na weekend jeszcze wybralismy się na południe - do tatralandii i potem do Zakopanego ,ale i tu pogoda wyciągnęła pazurki i w sobotę bylo tam 10C
. Takze czekam na kolejne wakacje za rok , bo te były raczej nieudane. W kazdym razie nad polskie morze dłuuugo się nie wybiorę (no chyba ,ze na jakiś weekend).Poza tym u nas wszystko ok . Dziś mialam pobudkę o 2.30 , bo odwozilam Mikołaja na pociąg do Katowic (pojechal na obóz na Mazury) i jestem już w pracy (po dwóch kawach;-))
Mam nadzieję ,ze jeszcze mnie pamiętacie i przyjmiecie z powrotem na łono forum :-)
Buziaki dla wszystkich