reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello !!!!

Dzień dobry wszystkim, witam po dłuuuugiej nieobecności.
Jestem po urlopie , który nie był zbyt udany. Wylądowaliśmy nad polskim morzem , z obawy na upadające biura podrózy, ale pogoda u nas jednak nie sprzyja zbytnio plażowaniu i wróciliśmy wcześniej niż planowaliśmy (no bo co tam robić). Na weekend jeszcze wybralismy się na południe - do tatralandii i potem do Zakopanego ,ale i tu pogoda wyciągnęła pazurki i w sobotę bylo tam 10C :no:. Takze czekam na kolejne wakacje za rok , bo te były raczej nieudane. W kazdym razie nad polskie morze dłuuugo się nie wybiorę (no chyba ,ze na jakiś weekend).

Poza tym u nas wszystko ok . Dziś mialam pobudkę o 2.30 , bo odwozilam Mikołaja na pociąg do Katowic (pojechal na obóz na Mazury) i jestem już w pracy (po dwóch kawach;-))

Mam nadzieję ,ze jeszcze mnie pamiętacie i przyjmiecie z powrotem na łono forum :-)

Buziaki dla wszystkich

reklama
Mały zasnął po spacerze i zabawie na placu :-) Ja sobie zrobiłam śniadanko :sorry2:
Pogoda się zrobiła jesienna jakaś taka w nocy zimno ja ubieram Kamilowi piżamkę z długim rękawkiem a Wy?

Hej.Pogoda dziś do bani,ehh ciągle pada.Na dwór raczej nie wyjdziemy,ale chociaż miałam gości to czas miło zleciał.Była przyjaciółka z synkiem w podobnym wieku do naszych szkrabów(z listopada) więc się chłopaki pobawili ze sobą,a my mogłyśmy spokojnie pogadać.

Doris hellooo kopę lat;-)Pisz częściej kochana,w miarę możliwości oczywiście:-)
Baśka smacznego.
Weno Wioli wróć!:tak::-)

edit: Baśka mój ostatnie 3 noce też z długim rękawem i w długich spodniach.

Ostatnia edycja:
doris- leeee, szkoda ze wyjazd nieudany. Ale rozrzut niezly macie-znad moza po Tatry:)))Ja nad polskim morzem lata nie bylam i tesknie, ale pogoda wlasnie zawsze stopuje od takich wyjazdow. A Mikiemu to dobrze-morze, gory, teraz jeziora.. A jak Dodo, napisz co tam nowego:)
wioli- u mnie tez bez weny. Moze jakis wirus panuje?:)
ja dzisiaj caly dzien w pracy.. to jeden z tych dni, kiedy mam ogromne wyrzuty umienia wracajac ok 21 do domu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry