reklama

Październikowe Mamy 2010

Dorisku tak dzieciaki szwagierki mi zwinęli 200zł weszli se do pokoju i nie dość że wyjedli ciastka,chrupki małemu to jeszcze kasę zwędzili:confused2::wściekła/y:
A akcje są ciągle ja jej mówię że mnie g*** interesi ich książki ja muszę dziecku mleko kupić(mam w sumie na cały miesiąc ale tak powiedziałam może się ruszy z oddaniem)
Ida oj tak już się nie mogę doczekać żeby iść na swoje i będę mieć święty spokój.
Wioli ona to jakaś dziwna jest bo dzieci kradną innym,jej a ona im jeszcze daje pieniądze na coś ja to bym im karę dała albo nie wiem a ona jeszcze ich pogłaszcze to dzieci robią co chcą:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Ida orange i tpsa to jedna firma. Teraz pytania (może samczyk podpowie)
1. ile płacicie za TV
2.ile płacicie za neta
3. tv ile kanałów w pakiecie
4. jak szybky transfer neta
5. interet z limitem czy bez
6. internet z kablem czy nie a jak nie to w jaki sposób
7. zadowoleni czy nie i dlaczego.

hihiihhi nie ma to jak 100 pytan do..........
Sorki ale głowie się na tym a na necie mało można konkretów się dowiedzieć. Najlepiej z wiadomego źrodła

lazania całkiem sama robiona (makaron w płatach kupiłam nie gniotłam) świni i woła też sama nie zabijałam ;-). W tych kwestiach poszłam na lenistwo.

Mojej ipierwszy raz załozyłam takiego rampersa na długi rękaw i nogawki. Stop gołe. Ale ona sie odkrywa.

Jaka kniga?

Baska oj nie wiem co ja bym zrobiła ale mogło by być ostro. A na marginsesie po co jej dzieci jak ich wychować nie umie albo jej się nie chce

Pamietacie chłopaka co to wyciągnać kase chciał. Od maja była cisza i własnie znowu dzowni na komórke. Zaraz pewnie będzie na domofon. On zawsze tak koło 21,30. Dobrze ze się z tąd wyprowadzam.

Idusia pierwszy raz wyczailam ze to facet za drugim razem juz twardo czesc...... Napisz co to za biznes koniec tych tajemnic ;-)

Dawidowe jaki zestaw pytan:szok:ale kto pyta nie bladzi;-) naszykuj wiadro goracej widy jak zadzwoni chlust przez okno

Makuc ler ar ju?

Baśka ja to bym tych dzieciaków nawyzywała od złodziei i to tak przy wszystkich i ich matce tez powiedziała tak żeby i sąsiedzi słyszeli może jak by ja taki wstyd złapał to by ją ruszyło...a jak nie to do opieki zgłoś że dzieciaki ci buszują to już wtedy będzie miała szwagierka przegwizdane bo to że się wyprowadzasz to z jednej strony fajnie ale 200 zł piechotą nie chodzi bo są i opłaty i dziecko i jedzenie . a to nie mieliście zamka w drzwiach?
Doris to widze że i nie tylko ja w takiej sytuacji żeby jedne wakacje się nie skończyły a ja już następnych chce...i to żeby były lepsze od poprzednich...

A my znów w szpitalu... nie mogłam się pozbierać mały katar i znów duszności tylko bez zapalenia płuc czyli albo wirus rsv albo astma oskrzelowa zresztą mój dziadek miał takową i to może po nim a może to ten wirus... już niewiem co mam myśleć z tych nerwów nie mogłam jeść czułam się taka bezradna i przez to wszystko jakaś taka zamknięta taki wogóle dolek....eh...

Halo Czarusiu :-) trzymam kiuki nadal za dobre wieści w wiadomej sprawie( i mogłaś nie rezygnować z wakacji, bo pewnie dadzą Ci znać jak już rekrutacja się skończy :-( i może to chwile potrwac. A Polcia wiesz co jednego dnia lepiej jednego gorzej. Dziś np. prawie cały dzień przespała, na wieczór nie płakała troszke coś tam pokwękała (wczoraj mieliśmy gorsze wieczórm ale to sie wytnie). Dziś mierzyłam i ważyłam i w warunkach domowych mój mały miś waży 4,8 i 57cm ma ;-)

edit: Wiolis dzwoniłas, ale nie miałam jak odebrac :-(...odpisywałam na viberka(masz go jeszcze?)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry