makuc
Fanka BB :)
niedzielne bry dzień bardzo.
Wieczór udany :-) byliśmy na najnowszym Batmanie (jak ktoś lubi filmy akcji to polecam) a wcześniej bardzo "romantycznie" po galeriach chodziliśmy i w ogóle jakoś tak fajnie było (mimo, iż to zdecydowanie nie był romantyczny wypad
). Teraz mąż śpi, Alicja szaleje z Babcią a ja mam czas dla siebie i zamiast też się położyć to przed kompem siedzę 
Później Was nadrobię. Na razie cośtam popracuję może.
Wieczór udany :-) byliśmy na najnowszym Batmanie (jak ktoś lubi filmy akcji to polecam) a wcześniej bardzo "romantycznie" po galeriach chodziliśmy i w ogóle jakoś tak fajnie było (mimo, iż to zdecydowanie nie był romantyczny wypad
). Teraz mąż śpi, Alicja szaleje z Babcią a ja mam czas dla siebie i zamiast też się położyć to przed kompem siedzę 
Później Was nadrobię. Na razie cośtam popracuję może.
i jakie to tapety beda? ktos ci pomaga czy sama to ogarniasz? zdrowka dla mamy zycze!
jutro będzie powtórka z rozrywki i liczę po cichu na to, że jednak los się do mnie uśmiechnie, gdyż i Alicji i sobie garderobę uzupełnić muszę.

Ja sobie teraz nie wyobrażam mieć dwójke takich urwisów jak przy jednym jestem styrana ;-)