reklama

Październikowe Mamy 2010

niedzielne bry dzień bardzo.
Wieczór udany :-) byliśmy na najnowszym Batmanie (jak ktoś lubi filmy akcji to polecam) a wcześniej bardzo "romantycznie" po galeriach chodziliśmy i w ogóle jakoś tak fajnie było (mimo, iż to zdecydowanie nie był romantyczny wypad :cool:). Teraz mąż śpi, Alicja szaleje z Babcią a ja mam czas dla siebie i zamiast też się położyć to przed kompem siedzę :zawstydzona/y:

Później Was nadrobię. Na razie cośtam popracuję może.

reklama
i ja sie witam znad kleju do tapety bo dzisiaj swoj sklep tapetuje... 70 metrow juz 3 dzin dzialam. a. w trasie z mlodym tesciowka a moja mama w pon na szpital bo ma zapalenie zyl. bidulka..... wojtek za to wszystko ok tyle ze marudny bo dolne 5 ida

Mam chwilę bo młoda z tatusiem w kulkach szaleje.
Wioli, tu wiesz że najszczersze mimo spóźnienia życzenia ślę:***telefon zjadł mu twój nr albo mam w tym drugim który po tygodniu podłączyłam do prądu:P
I Makuc pogratulować fajnego wieczoru chciałam:)
I chyba moja cierpliwość do pisania z tel się kończy:/

Witam w południe,my już po jednym obiedzie i czekam na drugi ale to jak młoda wstanie dopiero z drzemki,dzisiaj babcia gotuje więc mam luz :-)
i narazie tyle bo mi jakies durne okienko wyskakuje co chwilę

to i ja cos tam skrobne..:))
dawidowe-jak ja ci wspolczuje tych rannych pobudek, kiedy ty sie dziewczyno wysypiasz? zrob sobie dzien wolny od pakowania, w koncu niedziela:)
makuc- no i widzisz? wieczor z wlasnym malzem, tez moze byc udany i kto powiedzial, ze musi byc romantyczny?:)
strip- a co ty za sklep masz, sorry bo jakos nie kojarze:eek: i jakie to tapety beda? ktos ci pomaga czy sama to ogarniasz? zdrowka dla mamy zycze!
ida- sie nie wykrecaj, tylko na dluzej na bb zasiadz:)

a ja po porannych zakupach. To znaczy przechadzce po sklepach, bo nic nie kupilam:( Musze Mauruni garderobe pouzupelniac, bo powyrastala ze wszystkiego, ale chyba na zakupach na Allegro sie skonczy:rofl2:

witam wieczornie. Mało czasu mam i jakoś nie mam ochoty na siedzenie na kompie a to przez to, że teraz siedzę 8 g w pracy. Dzieciaki mało się słuchają na noc. Zaraz je muszę do łóżka wpakować.

KROMA najważniejsze, że się meldujesz czasami :-)
ciekawe jak tam KANII "imprezowanie" się udało...?

MORIAM widzę, że podobną dolegliwość posklepową mamy. Ja wczoraj nawet sporo po galeriach chodziłam i nie kupiłam kompletni NIC :crazy: jutro będzie powtórka z rozrywki i liczę po cichu na to, że jednak los się do mnie uśmiechnie, gdyż i Alicji i sobie garderobę uzupełnić muszę.
IKAA szalejecie z obiadami, oj szalejecie ;-) mi mama wczoraj tez zapasy przywiozła, więc mogę na spokojnie gotowanie przez pewien czas odpuścić.
DAWIDOWE zrób sobie przerwę, żebyś nowych sil nabrać mogła tym bardziej, że należy Ci się odpoczynek. A ta babę z pociągu o której pisałaś bardzo dobrze "usadziłaś". Jak ja nie cierpię takich ludzisk :no:
RYSIA spóźnione życzenia rocznicowe Wam ślę. Cobyście w zgodzie i przyjaźni po wsze czasy sobie z lubym bytowali. Mam nadzieję, że Miłosz dał Ci dzisiaj trochę odetchnąć? no i gratki zostania ciocią tak "dorodnej" kobietki :-)
WIOLI no, nooo to Ci ślubny z prezentem przyszalał. Na dziś dzień oddałabym "(prawie?!) wszystko za SPA i inne atrakcje. Mam nadzieję, że dobrze się wczoraj bawiłaś?
BAŚKA jak sytuacja "na froncie"?
IDA 7 dni :szok::szok::szok: co to za biznes (uchyl choć rąbka tajemnicy)? kurde to nieźle szalejesz. Misia dobrze zniesie rozłąkę! zobaczysz. A i babcia spokojnie da sobie radę. Tylko wiadomo - pewnie nie od razu będzie kolorowo, bo jednak będą potrzebowały czasu, żeby się "dotrzeć" (chociaż mam nadzieję. że od razu wszystko łatwo i gładko pójdzie)

kroma, doskonale Cię rozumiem :tak: Ja sobie teraz nie wyobrażam mieć dwójke takich urwisów jak przy jednym jestem styrana ;-)

A tak wogóle dobry wieczór :-) Lece myć głowe i może jeszcze zajrze bo mąż dzisiaj się cosik rozchorował i jest "umierający" :dry::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry