reklama

Październikowe Mamy 2010

WIOLI

images

STO LAT z okazji wiadomojakiej :laugh2: dużo miłości, cierpliwości, pociechy z Dzieci i realizacji wszelkich założeń życiowych

images

P.S. później doczytam resztę.

reklama
WIOLI STO LATEK!!:-):-)

Dziś nadal kiepski humor dobrze że małemu kupiłam mleko i pampersy na cały miesiąc i mężowi na koncie do pracy kaskę zostawiłam:crazy::baffled:
No ja mało co bym ich normalnie zaje.....:wściekła/y::no: A szwagierka nic obrażona wielce że jej dzieci zwyzywałam od złodziei itp ale mam to gdzieś co ja mam teraz bez pieniędzy być :wściekła/y::angry::crazy: Ona ani myśli oddac pieniądzę:baffled::szok: Mąż nic nie wie bo by wtedy dopiero był taki dym że teściowie by NAS wyrzucili z domu.

witam sie i zegnam tym razem:))) do zobaczenia w POLSCE moje kochane slonka:))))))))))))))))) a te ktorych nie zobacze to sciskam wirtualnie:))))))

WIOLI wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin!!!!

zrobilaam ostatnie zakupy i mykam juz spac bo muisze wypoczac zanim bede za kierownica:) papappa

BAŚKA ja bym jednak na Twoim miejscu powiedziała to mężowi, gdyż tak być nie może!! jakim prawek ktokolwiek grzebie Ci w pokoju, wyjada jedzenie i jeszcze pieniądze kradnie :angry::crazy::no::wściekła/y: tym bardziej, że to nie jest 50groszy a 200zł! Zrób tam rewoltę i już. Ja bym nie podarowała, oj nieee, nawet jeżeli by się to moją eksmisją skończyć miało.

moja mama niebawem przybędzie a ja ze wszystkim jeszcze w lesie jestem. Trzeba pojechać na zakupy, muszę zrobić lekcje na jutro, szefo nadrabia wczorajszą nieobecność i ciągle ględzi... ech.

Hej kochane, ostatnio wogóle czasu dla Was nie mam :-( Ale naszczęście siła przyciągania jest tak duuuuuża że nie moge do was nie zajrzeć w wolnej chwili :-)

wioli, wszystkiego naj naj naj i wogóle wszystkiego czego sobie zapragniesz !!! :-):-):-)

dziulka, szerokiej drogi i miłego pobytu w pl :tak::cool2:

Reszte ściskam mocno i uciekam do rodzinki :*

MAKUC tak wiem ale potem zaś mi teściowa powie że ja robię awantury jak ostatnio:wściekła/y: A ja jak na razie nie mam gdzie iść mieszkać i gdybym była sama z mężem to co innego:no: Ale powiedziałam szwagierce ze ma mi oddać te pieniądze bo ja nie mam z czego żyć:baffled: Narazie nie uzyskałam odpowiedzi:confused2:
No i mało tego wczoraj też teściowa sobie zażyczyła aż 600zł na opłaty nie że tylko od Nas ale od wszystkich tylko że my mając jeden pokój musieliśmy dać tyle ile Ci którzy mają trzy:wściekła/y: Ale co dałam jej bo ja rozumie że opłaty są i w ogóle ale nam by mogła mniej wziąsć:eek: Naprawdę odechciewa się wszystkiego!!
Zadzwoniłam do znajomego co z tym mieszkaniem ale on po 48h pracy kazał zadzwonić pózniej bo śpi więc spróbuję wieczorem lub jutro.Trzymajcie kciuki żeby w końcu tamci poszli i nam je wynajął.

Dzien doberek:-)

Dziekuje kochane za zyczenia:-):-):-) K zaplanowal mi caly dzien na 2 jade do spa:happy::happy::happy: Strasznie sie ciesze mama zostaje z dziecmi do jutra wiec niewiem co mnie jeszcze czeka ale juz sie ciesze do uslyszenia papa

dawidowe teraz doczytałam;
Ja też chytra nie jestem bo nie raz im dałam lizaki,ciastka czy lody i nawet parę razy po 2zł na coś żeby sobie kupili ale nie teraz się skończyła moja dobroć:crazy::no:
A szwagierka mi przyszła i mówi że mi nie odda kasy bo musi dzieciom do szkoły pokupować:wściekła/y: ja jej mówię że mnie to nie interesuje bo ja też mam dziecko i on musi jeść a jak nie odda to powiem Alkowi(mąż mój) i wtedy zobaczymy i teściowa już się wkurzyła:eek:

reklama
Wioli naj naj naj dużo zdrówka, ciepliwości i wytrwałości.

Moriam co do ubrań najlepsze są rajstopki dużych ilościach zwłaszcza zimą, leginsy i spodnie dresowe, spodenki, no i body i bluzki. Co do kapci to najlepsze są te firmy befado z dziurkami (przeszłam 5 par i te są najlepszę zresztą wiekszość dzieci je ma).

Baska współczuje ale rodzice muszą odpowiadać za dzieci. One wydały tę kase same czy oddały matce. Bo ja to bym jej chyba przy..........................

My już byłyśmy na oglądaniu i ten chłopak co mieszka w poniedziałek dzwoni do właściela aby powiedzieć ze się wyprowadza z końcem miesiąca i ja sie wprowadzam. Jak nie będzie miał nic przeciwko a nie powinien to ja się wprowadzam. Wkońcu niunia będzie miała swój pokój.
Dziewczynki te któych maluchy mają swój pokój jakie mają meble?

Czekam aż przyjedzie facet po kojec i da jeszcze kaskę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry