reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida samolotem 2 godxinki i w pl autem jeszcze nie bylam wiec niewiem ile by nas to kosztowalo samolotem roznie zakezy jakie uda ci sie bilety kupic teraz id biletow czesto drozsze sa bagaze ostatnio jak rodzinka moja prxyjechala to za dwie dorosle osoby plus dxiecko zaplacili 250f w lipcu wiec naprawde tanio z kuba jeszcze nie podrozowalam bo niema paszportu ale bartek lata od malego i uwielbia z regoly biegal po samolocie w te i spowrotem. Powiesz wkoncu co to za biznes?

Makuc pozytywne nastawienie przede wszystkim bedzie dobrze udanej zabawy!

Kania dzuekuje!!! Odpoczywaj na tym urlopie ile sie da buziaki dla ani i oliwci

Rysia ja ostatnio tez mam twkie wrazenie wiec albo obie jestesmy nie halo albo cala reszta obstawiam to drugie

Dzien doberek padnieta jestem dzus strasznie len mnie dopadl nic mi sie niechce czekam tylko na wieczor az dzieci pojda spac przydaloby sie pojsc jeszcze na jakis spacer poki nie pada poki co zrobie sobie kawe....

reklama
ufff dzień się kończy, więc i ja mogę usiąść i odetchnąć. Pół dnia sprzątałam a kolejne pół łazikowałam ale taka aktywność to ja lubię, tym bardziej, że i od komputera dane mi było w końcu odpocząć (zazwyczaj spędzam przed nim zdecydowanie za dużo czasu :szok::no:). Ciekawe kiedy mi wzrok siądzie przez to pracowanie on-line?
BAŚKA czyli rozumiem, że zakupy w miarę udane? Ja jutro na podobne wybywam z tym, że mam cichą nadzieję, że jednak sobie a nie Alicji większość rzeczy zakupię ;-)
o IKĘĘ też zakupowy szał ogarną. Szkoda tylko, że bez większych zdobyczy...
SHEENEY mam nadzieję, że wyjce dały Ci luzu trochę? Ech. To musi być męczące, jak tak non-stop 2ka ryczy. Ja przy takim marudzeniu też podobnie do Ciebie reaguję (niestety?).
IDA "za bardzo niedługo" tzn.??? jeszcze w sierpniu? a co z Misią? i to TEN biznes rozkręcasz? Czy jeszcze coś innego wykminiłaś?
KANIA udanego wypoczynku i będzie mi Cię tu brakować przez weekend :*
WIOLI, IDA koszta lotów uzależnione są od linii którymi chce się lecieć oraz od terminu na który rezerwuje się bilet (im większe wyprzedzenie tym bilet tańszy). Ale są i takie hardcorowe promołszyny np. w wizzAir gdzie za 1zł można już sobie do Włoch śmignąć, więc to co napisała E-LONA wcale nie jest abstrakcją tylko normą (moi znajomi latają tak zagramamnice średnio raz w miesiącu. I to w taką dalszą zagramamnicę) link to promołszynów jakbyście chciały: Promocje biletów lotniczych i hoteli - eSKY.pl

Witam padnięta. Od 3 dni po 3 wory wynoszę dziennie a normalnie od tego czasu nie widze poprawy w pakowniu. Ja chyba trakiem wyjadę.
Mieszkanie po znajomości jest szansa bo umówiłam się na obejrzenie aktualnego stanu jutro o 14. Byłam tam jakieś 3 lata temu i mało pamiętam. Wiec że jest mało mebli i będę musiała coś dokupić. Głównie dwie duże komody (jakieś pomysły na dobre tanie firmy?). Jedną napewno białą a drugą chyba czarną. Bo jedna do mojego pokoju a jedna do małej. Jak okaże się że ok to od 1 wrzesnia mogę się wprowadzać i płacić będę z rachunkami dokładnie 50 % tego co bym płaciła po podwyższe bez rachunków. No i niuni zrobie jakiś pokój.

Ida ja mam rozmiar od 37-39. Zależy od firmy i czy zima czy lato. Nawet już miałam baleriny 35.

Makuc nie wiem ile ale worek 120 litrów i się wysypuje głównie letnich + 2 pary co nosze aktualnie ;-)

Chyba idę po drinka

wieczornie się witam.ale dziś dostałam kur....:wściekła/y::angry: Wiecie co nie mam sił i słów żeby opisać to że mam dość tego życia w tym domu:crazy: Poszliśmy na spacer a klucz z pokoju zostawiam zawsze u teściów w kuchni w szafce żeby czasem nie zgubić bo nie mam zapasowego:dry: Wracam patrze klucza nie ma to idę do pokoju a tam dzieciaki szwagierki rządzą zjedli bułki maśLane,ciastka i kuzzwa 200zł mi zginęło no to ja aferę robię na cały dom że jak to jest że takie BACHORY ((bo przepraszam za wyrażenie ale ja nikomu nie grzebię po pokojach ani nic nie zabieram)) mi szperają po pokoju!!!to dziadek z babcią do tych dzieci robią dym a ich matka co? No nic:baffled: :szok:No cóż kasy nie zwróciła mi i jestem bez finansów do nst wypłaty:wściekła/y::crazy: Aż się popłakałam bo naprawdę to jest bezczelność i miałam ochotę im tak natłuc że szok aż się cała częsłam i do tej pory tak jest:no::wściekła/y::angry:

Kania, przeeeeeeeeestań:-)i tak nie wiem czy długo tu zagrzeję;-)powiedzmy że sprawdzam sama siebie:cool2:no to w takim urlopowym układzie życzę duuuuuużo słonka od poniedziałku (ale nie za dużo bo brzusiowi to by nie służyło:-)):tak::-)
wioliś, ja z tego linka od makucia wyniuchałam że bilety dla naszej trójki na przelot w odstępie 7dni do paryża i spowrotem wyniosłyby 516zł:szok:lokum u rodzinki by było;-)kuuurde, aż mnie kusi coś kombinować a tu człowiek uwiązany będzie do biznesu (o którym cuś więcej ewentualnie bardziej osobiście:rofl2:):crazy:
makucinek, mam 7 dni:szok:na oswojenie z myślą, przemyślenie strategii reorganizacji życia itd itp - a wsparcie ze strony samca zdecydowanie za małe - jakoś nie ma czasu (:crazy:) pogadać, a ja jak nie mam jasno rozwiązanej kwestii, najlepiej na kartce rozpisanej to spać nie mogę bo myślę i kombinuję więc mam rewelacyjny nastrój aktualnie:angry::angry::angry:
drugi powód do "radości" to to że młoda będzie z teściową, na którą to zdążyła focha walnąć, przez to że dwa tygodnie sie nie widziały - młoda bardzo się przez ten czas zmieniła i zastanawiam się czy babcia to zaakceptuje, zmieni swoje nastawienie i ogólnie jak dadzą radę razem:baffled:
i nieeee, nie TEN biznes, bo w TYM siedzi samiec;-) cuś innego:rofl2:szczerze to oprócz wczesnego wstawania naprawdę cieszy mnie myśl o takiej robocie:tak:kwestia tylko taka czy będzie to biznes opłacalny:sorry2:
dawidowe, no to za jutrzejszy "ogląd" trzymam kciuki!!! z firm to ja nie pomogę, bo nawet Ikei obcykanej nie mam, za daleko najbliższą zbudowali:-pza to na osiedlu moich teściów otworzyli taki graciak, w sensie sklep z uzywanymi sprzętami różnego rodzaju, a jakie meble tam mają to pała mała!!! rewelka!!! i jak nówki:szok:ja nie mam miejsca nawet na stojak na gazety juz, więc tam nie szperam ale ciebie jakby co to tam mogę zaprowadzić:-D a buci, hmmm, podejrzewam że mamy podobną dł szkirki:rofl2:
jak tam driniacz?:-)
Basia, ja pierdziu... naprawdę życzę ci żebyście jak najszybciej poszli "na swoje" bo tu już nawet o zdrowie psychiczne nie chodzi - kradzieże, grzebanie?!?!?! to jakaś masakra totalna!!! wieszaj sobie ten klucz na łańcuszku na szyi lepiej:nerd:

Basia ja to bym te dzieci ukatrupiła. Wkurzyła bym się nieźle jak mi by ktoś coś wyżarł. Nie jestem chytra, no ale to mój wybór czy coś dam czy nie. Zresztą jak bym kasy nie miała to bym trzymała ale dla własnego dziecka i nie kogoś. Kiedyś chłopak co wynajmował pokój chciał korzystać z balkonu i mu powiedziałam że ma problemu tylko nie wiem jak się dostanie bo ja sobie nie życzę aby nawet dotknął drzwi pokoju a tym bardziej do niego wchodził.
A co do 200 zł to myślisz że te dzieci sobie wzięły czy oddały matce?

Ida troszkę drogo by mnie kosztował dowóz.

Witam z rana. Mimo, że o 9.00 wstałam to czuję się niewyspana.
Dziulka a to przy trasie na Kraków? Bo mi się coś takiego kojarzy.

nie wiem czy kojarzysz Olkusz, takie duuuuuuuze skrzyzowanei gdzie jest mac donald???? to trza skrecic tzn wjechac jakby w miasto i jechac prosto i jest wiadukt i basen widac z wiaduktu a parkuje sie auta pod nim chyba:) jak bede miecp olska startowke to ci napisze sms:))) to samo do alicji i sarisy i frogg :)))

wiecie co nerwa mam i ja... zamaist cieszyc sie z urlopu to zre sie z chlopem bo mi krzyzyuje plany co do jutra, mama mnie do nerwicy doprowadza, mam tyle stresu i nerwa ze wyrobic nei moge!!!!

BASKA chyba bym rozniosla towarzystwo!!!!!!!!!

KANIA, MAKUC moja dotychczas tez panikowala na widok piasku na dloniach a od przedwczoraj jakis przelom i wlasnei wczoraj wytarla se dlonie o wlosy:)))))))))))

no i pisze ostatni post przed wyjazdem:) w PL chyab nei bede miec dostepu do neta ale na pewn oskrobne sms do ktorejs to przekaze co u nas:)))
trzymajcie kciuki za dobra podroz i szybko i sprawnie no i ;... do zobaczenia w PL za niedlugo!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))) ojjjj doczekac sie nei moge:)))))))))))))))))))))))))))))))))

spadam spac:)

Wszystkiego pozytywnego, miłego, słodkiego, radosnego, szczęśliwego, optymistycznego, kolorowego, czarującego, fascynującego, niesamowitego, pięknego, bajecznego, przepysznego, doskonałego, zjawiskowego, olśniewającego, artystycznego, zachwycającego itd..
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin Tobie Wioli życzę ja
:tak::-)Zobacz załącznik 490073

reklama
imagesCAIA6Q9L.jpg
Witam sie znad porannej kawki:)) Maura wstala dzis wyjatkowo wczesnie wiec juz od godziny jestesmy na nogach. A pogoda za oknem taka, ze wolalabym caly dzien w lozku przelezec. Czyzby juz koniec lata?:eek: Pisalyscie o zakupach, ja tez musze sie zebrac, bo za 2 tyg weselicho mam. I oczywiscie Maura ma juz kreacje, a ja nie:rofl2: No i sezon jesienny sie zaraz zacznie, a ja mam wrazenie, ze nie mam nic na chlodniejsze dni.
Dawidowe- a takze inne mamuski zlobkowych dzieciaczkow, w co ubieracie dzieciaki do zloba? W koncu spedzaja tam tyle godzin, musi byc cos wygodnego, prawda? Czekam na wszelkie uwagi i wskazowki.
Baska- wspolczuje, Brak slow. Czy twja szwagierka nie poczuwa sie do oddania ci zaginionych pieniedzy?

Dziulka
- szerokiej drogi i udanego wypoczynku. Myslalam spotkac sie z wami, ale ten Olkusz to jednak za daleko ode mnie. Ponad 250km.
wioli- dolaczam sie do urodzinowych zyczen.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry