wioli83
Fanka BB :)
Ida samolotem 2 godxinki i w pl autem jeszcze nie bylam wiec niewiem ile by nas to kosztowalo samolotem roznie zakezy jakie uda ci sie bilety kupic teraz id biletow czesto drozsze sa bagaze ostatnio jak rodzinka moja prxyjechala to za dwie dorosle osoby plus dxiecko zaplacili 250f w lipcu wiec naprawde tanio z kuba jeszcze nie podrozowalam bo niema paszportu ale bartek lata od malego i uwielbia z regoly biegal po samolocie w te i spowrotem. Powiesz wkoncu co to za biznes?
Makuc pozytywne nastawienie przede wszystkim bedzie dobrze udanej zabawy!
Kania dzuekuje!!! Odpoczywaj na tym urlopie ile sie da buziaki dla ani i oliwci
Rysia ja ostatnio tez mam twkie wrazenie wiec albo obie jestesmy nie halo albo cala reszta obstawiam to drugie
Dzien doberek padnieta jestem dzus strasznie len mnie dopadl nic mi sie niechce czekam tylko na wieczor az dzieci pojda spac przydaloby sie pojsc jeszcze na jakis spacer poki nie pada poki co zrobie sobie kawe....
Makuc pozytywne nastawienie przede wszystkim bedzie dobrze udanej zabawy!
Kania dzuekuje!!! Odpoczywaj na tym urlopie ile sie da buziaki dla ani i oliwci
Rysia ja ostatnio tez mam twkie wrazenie wiec albo obie jestesmy nie halo albo cala reszta obstawiam to drugie
Dzien doberek padnieta jestem dzus strasznie len mnie dopadl nic mi sie niechce czekam tylko na wieczor az dzieci pojda spac przydaloby sie pojsc jeszcze na jakis spacer poki nie pada poki co zrobie sobie kawe....

). Ciekawe kiedy mi wzrok siądzie przez to pracowanie on-line? 
Wiecie co nie mam sił i słów żeby opisać to że mam dość tego życia w tym domu
Poszliśmy na spacer a klucz z pokoju zostawiam zawsze u teściów w kuchni w szafce żeby czasem nie zgubić bo nie mam zapasowego
Wracam patrze klucza nie ma to idę do pokoju a tam dzieciaki szwagierki rządzą zjedli bułki maśLane,ciastka i kuzzwa 200zł mi zginęło no to ja aferę robię na cały dom że jak to jest że takie BACHORY ((bo przepraszam za wyrażenie ale ja nikomu nie grzebię po pokojach ani nic nie zabieram)) mi szperają po pokoju!!!to dziadek z babcią do tych dzieci robią dym a ich matka co? No nic
no to w takim urlopowym układzie życzę duuuuuużo słonka od poniedziałku (ale nie za dużo bo brzusiowi to by nie służyło:-))
:-)
)
za to na osiedlu moich teściów otworzyli taki graciak, w sensie sklep z uzywanymi sprzętami różnego rodzaju, a jakie meble tam mają to pała mała!!! rewelka!!! i jak nówki
a buci, hmmm, podejrzewam że mamy podobną dł szkirki

Pisalyscie o zakupach, ja tez musze sie zebrac, bo za 2 tyg weselicho mam. I oczywiscie Maura ma juz kreacje, a ja nie