reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe ja też się cieszę że jest coraz bliżej do Waszego spotkania (oj będzie się działo,oj będzie;-))i Laurka w końcu pozna w realu tatusia-super!!!!aaa co do mieszkania to trzymam kciuki by wypaliło to po znajomości i byś nie musiała więcej szukać:tak::-)
Dziulencjo ja też chciałabym się spotkać (z wami wszystkimi),ale u mnie tak jak u Idusi :"sprawy stoją tak a nie inaczej":cool::crazy:
Sheeney to Ty mi podeślij składniki na drinka a ja Ci prześlę jakieś książki (bo mi zdecydowanie lepiej ostatnio "wchodzą" % niż literki:-D)
E-lona gdzie są takie bilety(że ja nie umiem szukać promocji) bo też bym se poleciała za takie pieniądze:crazy:
Baśka udanych zakupów jutro:tak:
Iduś u mnie waga też wskazuje +/- 3 kg.w zależności od kąta jej postawienia,ale co jak co,najbardziej lubię gdy nie ma w niej baterii przez jakiś dłuzszy czas (wtedy jest mi tak jakoś lżej:sorry:)

Ostatnia edycja:
IDA i RYSIEK wezcie wy postawcie sprawy INACZEJ same bo jak nei to ja zadzwonie do waszych slubnych i im normalnie tak napierdziele w mozgu ze sie nei polapia noooooooooooooo:)
matko to bylby cudo zlot!!!!!!!!!!!!!

ELONA a ty zlot przylatujesz malzem i dwoma dzieciami czy z 1 czy z 2 i solo??? bo: nei wiem ile wiader winka zabrac:)))))))) bo: nie wiem ile kupic drobniutkich upominkow. ja nie umiem z pusta lapa do dziecka... zabijcie mnie nawet.

SARISKA czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialabym wiedziec zy dalabys rade przyjechac???a ciebie jak na zlosc nei ma na bb.... i moze DORISEK??????? wez no walniej mi sms pliz!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie zlot to jakos w kraku sie postaram z toba zobaczyc chociaz chwilke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry