• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe ja też się cieszę że jest coraz bliżej do Waszego spotkania (oj będzie się działo,oj będzie;-))i Laurka w końcu pozna w realu tatusia-super!!!!aaa co do mieszkania to trzymam kciuki by wypaliło to po znajomości i byś nie musiała więcej szukać:tak::-)
Dziulencjo ja też chciałabym się spotkać (z wami wszystkimi),ale u mnie tak jak u Idusi :"sprawy stoją tak a nie inaczej":cool::crazy:
Sheeney to Ty mi podeślij składniki na drinka a ja Ci prześlę jakieś książki (bo mi zdecydowanie lepiej ostatnio "wchodzą" % niż literki:-D)
E-lona gdzie są takie bilety(że ja nie umiem szukać promocji) bo też bym se poleciała za takie pieniądze:crazy:
Baśka udanych zakupów jutro:tak:
Iduś u mnie waga też wskazuje +/- 3 kg.w zależności od kąta jej postawienia,ale co jak co,najbardziej lubię gdy nie ma w niej baterii przez jakiś dłuzszy czas (wtedy jest mi tak jakoś lżej:sorry:)

Ostatnia edycja:
IDA i RYSIEK wezcie wy postawcie sprawy INACZEJ same bo jak nei to ja zadzwonie do waszych slubnych i im normalnie tak napierdziele w mozgu ze sie nei polapia noooooooooooooo:)
matko to bylby cudo zlot!!!!!!!!!!!!!

ELONA a ty zlot przylatujesz malzem i dwoma dzieciami czy z 1 czy z 2 i solo??? bo: nei wiem ile wiader winka zabrac:)))))))) bo: nie wiem ile kupic drobniutkich upominkow. ja nie umiem z pusta lapa do dziecka... zabijcie mnie nawet.

SARISKA czorcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialabym wiedziec zy dalabys rade przyjechac???a ciebie jak na zlosc nei ma na bb.... i moze DORISEK??????? wez no walniej mi sms pliz!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie zlot to jakos w kraku sie postaram z toba zobaczyc chociaz chwilke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry