reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
RYSIA juz do Ciebie lecę
images
:laugh2::laugh2::laugh2:

Ida nie do rodziców tylko do mieszkania którego szukam. Poprostu nie chce się pakować z dnia na dzień. Postanowiłam że coś znajdę i no jak się okazę że jutro będzie można zmienić to będę prawie gotowa a nie zarwe noc i zapłaki w oczy. Przez 6,5 roku sporo tego się uzbierało i jeden karton nie wyjdzie tylko już pół średniego pokoju zaklamociłam workami i kartonami. Moje buty to worek 120 l :sorry: niepotrzebne już wurzuciłam :laugh2::eek:

witam wieczornie:)))

IDA moze jednak dalabys rade malza pogwalcic na nasz zlot w neidziele 19??????????????????????? taka okazja no wezzzz!!!!!!!
RYSIEK ja ci tak kocham ze nie wiem jak ale musimy sie w realu razem napic:)))))))))))))))))a moze jednak jakos daloby rade w jakis dzionek zanim wyjade??????????
MAKUC jaka fotka!:)))))))))))))))) zdechlam:)))))))))))
SHEENEY niezla waga syncia... ladny klocuszek:))))))))))))))))))))))))
WIOLI czy to ty mnie zaprosilas na fejsbuczka????????????:)

wlasnie pije rozowe wino i zre chipsy lays bolognaise:)))))))

no wiec tak: do poludnia w pracy. po pracy pranie, po mloda do niani,podobno zarla zapiekanke makaronowa dzisiaj az jej uszy fruwaly, za to na marchewke tarta wypiela swoja sliczna d.......... i strzelila focha niani:) ledwo ja zaprowadzilam to mloda od razu do piesa, na plecy go i go gmera po bebechu aze piesu ma lat 12 to mu to zwisa kto go meczy:))) usmialam sie bo niania powiedziala do swojej corki zeby posprzatala pokoj a moja madralinska stanela na srodku salonu zlapala sie pod boki i na cale gardlo surowym glosem " Eden sprzataj pokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" maz niani sie prawie posikal ze smiechu :) po niani w domu prasowanie przed wyjazdem takie male zrobilam i potem do parku na plac zabaw:) glizda mala zdjela buty i w bialych skarpetkach dzida po trawie!!! gonilam ja rowno:)))

a co robia wasze dzieci jak se raczki ubrudza????????? moja wpadla na pomysl: WYTRZEC SOBIE O WLOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wieczorem po zjedzeniu jogurtu to samo bylo!!!!!! myslalam ze na zawal padne.

wieczorem juz po kapieli i jedzeniu itp nagle slysze " mamusia siku do nocniczka" rozebralam ja w biegu, siku w mig:))))) a w dzien ... jak jej sie zachce!!! dzisiaj po poludniu sie zrypala w pieluche i haslo: mamusia kupa w pieluszce". dziekiiiiii.....

Witam się wieczorem zmęczona po całym dniu czytania książki, pracy przed komputerem, gotowaniem, zabawą z dzieciakami, zakupami, itp. Podczytywałam mniej więcej, ale na pewno wszystkiego nie pamiętam.
Dawidowe super, że już mąż wojsko zakończył. Trzymam kciuki, żeby papierki szybko udało się załatwić.
Makuc do twarzy Ci z tą miotłą.
Wioli ja tam nie sądzę, żeby ćwiczenia Ci były potrzebne.
Sheeney też myślę o kupnie tego fotelika rowerowego, ale nie wiem czy mnie zima nie zastanie zanim go kupię. :-)
Casperkowamama ale super, że macie swój domek, a Casperos widzę, że dobrze wychowany. :-D
Czarodziejka nadal trzymam kciuki za pracę.
Rysia miłego odpoczynku od męża. :-)

A ja na szybko:-) dzieci śpią wszystkie trzy(mąż,Kamil i Żanetka):-D:-D
makuc ostatni post:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a co do tego że jestem dobrą kucharką to Cię rozczaruję:baffled: ale taki obiad przygotuję na szybko jak mam wenę twórczą/kucharską:tak:
wioli właśnie tyle osób a jak trzeba to nie ma kto dziecka przypilnować:angry:
A ja dziś Żanetcie pozwoliłam na trochę luzu i cały dzień przesiedziała u koleżanki a co niech ma trochę odpoczynku ja za to dziś miałam dość Kamil dostał mega histerii że chce iść papa browerem(rowerem)a jak szedł do rowerka to ryk że on nyny chce i tak z 10min było:wściekła/y::no: w końcu się uspokoił a ja już wychodziłam z siebie ale zostawiam go w spokoju nic nie mówiłam :crazy:
Wypłata męża z nowej pracy wpłynęła mało bo mało ale jednak coś i zabieram jutro dzieciaki na lody i porobię zakupy:sorry: Już zakomunikowałam szwagrowi bo on Nas zawozi że o 10.00 chcemy jechać:happy:

Yyy i nie wiem co tam miałam dalej pisać :cool:
aaaaaaaaaa
shenney wow to niezłe waży:-) tak się ładnie rozwija Tymcio:-)

dobranoc pa;**
dobra uciekam jeszcze poczytać inne ciekawe wątki:confused2:

Makuc co do weidera to pytan nie mam bardziej jestem ciekawa jakie wrazenia z efektow ale bardzej mnie damskie efekty ciekawia ;-)ale mozesz zapytac meza czy on z efektow zadowolony;-)i mozesz go wyslac do mojego i niech go przekona,zeby zaczal cwiczyc bo mnie nie slucha a przydalo by mu sie:-p

Przeczytalam wszystkie ksiazki jakie mialam (tak tak na to musze miec czas :tak:chocby godzinke wieczorem) i mi dziwnie,ze nie mam co czytac..Myslalam,ze drink mi pomoze ale tylko mnie glowa rozbolala..:confused2:

reklama
wiolek, a samolotem ile lecicie? drogi biznes w porównaniu do paliwa? pytam bo teście we francyji ostatnio byli i jechali autokarem bo lot kosztowałby x razy tyle:szok:a jak chłopaki ogólnie podróże znoszą?ps. ja mam wymówkę żeby brzuszków nie robić a raczej coby wyrzutów sobie nie robić że brzuszków nie robię, więc jeszcze z tydzień-dwa mam luzik:-Dzresztą pogoda "bluzowa" więc olał sprawę:rofl2:
ika, a twój widzę taki wrażliwy jak ja:zawstydzona/y:serio, aż zła sama na siebie jestem nieraz, a raczej na swój organizm, ale to niechybnie efekty cieplarnianego chowu, a czasu nie cofnę coby rodziecielkę oświecić:crazy:
maqć, a wiesz że nie pamiętam... ale laska przez balkon wywalała ciuchy faceta a on stał pod i gały wytrzeszczał:-Di mjuzik fajny też chyba tam był:rofl2:ps. my też hope that not forever:rofl2:najwyżej na ambicję młodej wjadę że wstyd z pampersem do szkoły iść:-Doooooooo, i każę z kieszonkowego za pampersy kupione po powiedzmy 30 m-cu życiu zwracać:-p
ps. na urlop w me strony zapraszam:-)
ps2. na nową wagę mnie nie stać, więc zadowolę się wiadomoktórym kątem pokoju:rofl2:
ps3. ja % ostatnio nie mam dość;-)
dawidowe, a rozmiar butów jaki masz? bo moze jakieś podmianki byśmy uskuteczniły?:-D:-D:-Dkciuki za mieszkanie po znajomości 3mam:tak::-)
dziulas, uwierz że jakby były jakiekolwiek szanse to bym się poswięciła i nawet go dosłownie zgwałciła ale sprawy stoją tak a nie inaczej...
bye

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry