reklama

Październikowe Mamy 2010

Iducha ja granice przekraczam tylko lotniskowa:-p a za pucie to ja podziekuje tym bardziej ze ona troszke czekoladowa i by mnie chlop z chalupy pogonil:-D

Ikaa juz wole gory zlote przynajmniej wymowia by byla ale nie narzekam bo juz w piecu i paaaachnie mniam:-) czym cie s zdraznil?

Dawidowe wkoncu teraz juz poleci wiec zaczynaj sie szykowac depilacja itp:-D

A po mi po ciazy nie zostalo nic nawet 5mniej:-p

reklama
Ikaaa hamaxa fotelik mamy

co do zbednych kg to po Tymku mysle,ze juz zgubilam ale i tak mam jeszczze troche do zgubienia a raczej moze do wycwiczenia bo mnie bardziej na jedrnoci ,elastycznosci i miesniach niz na wadze.:-p

wiolek, a ja mam duże poleeeeeeeeee:-pi zagrychę dobrą zrobię:rofl2:a tak w ogóle to weź się ty burżuju i autkiem grzecznie przyjedź do polandii granicę przekraczając tam gdzie TRZEBA:wściekła/y::-)I NIE DRAŻNIJ MNIE:-pteż kiedyś swoje zrzucę, o:-p:-D

ida to ja sobie też taki kąt muszę znaleźć;-)
wioli S jak S swoje teorie wychowawcze tworzy,bo trochę chłodniej na dworze a ten mi okna zamyka bo młodą przewieje,bo on myśli że każdy tak jak on taki wrażliwy.

się i ja trochę rozpiszę :-p

SHEENEY ja skończyłam na dniu 7mym więc nawet się wypowiadać na temat a6w nie będę :laugh2: ale mój szanowny małżonek przeszedł całość, więc jak masz jakieś pytania to wskazówek mogę udzielić (ja będę pisać a D. dyktować). Poza tym fajna sprawa z takim fotelikiem do roweru. Ja żałuję, że my tacy leniwi i o rowerach nawet nie myślimy (ale mam rolki w piwnicy co by nie było :cool:). P.S. zapraszam w takim razie do Lbn. a ja mojego męża do Twojego podeślę ;-) odpoczniemy, pogadamy. Nic tylko się cieszyć i...szykować na wylot.
IDA noooo :-):-):-) to się dopiero nazywają wypociny. "siup za okno" to do jakiej reklamy? bo ja jakoś nie mogę z pamięci wygrzebać. O i widzę, że macie identyko: bez smokowi od zawsze a wierni pampersom (mam nadzieję, że nie forever :oo:)
IKAA powiedz mi co Ty robisz, że "zdrażnienie facetowskimi zachowaniami" Ci szybko przechodzi? Z chęcią poczytam i przejmę. Bo u mnie foch trwa nadal :crazy:
WIOLI haha trzeba uważać co się rano komu mówi, bo potem trzeba słowa w czyny zamienić :-p 5mies. i 9kg??? o jaaaa cieee. Rzeczywiście słodka mała Pucia :-D

ooo RYSIEK z milion lat Cię na głównym nie było. IDEK dobrze napisała - co Ty swemu facetowi przysługi robisz i na wakacje wysyłasz? Trzeba było samej się spakować i goł ;-) robota niebawem się znajdzie, zobaczysz! a opis aktualnego zachowania Miłosza = Alicja i jej "rozboje w dzień biały". Dzisiaj mi taką awanturę w sklepie zrobiła, że nie wiedziałam czy łapać ją czy zakupy :zawstydzona/y: i MORIAM jest :-) nooo to się nazywa frekwencja. MORIAM przykro mi, że nie przyznali Ci grantu. Wiadomo co było tego powodem? A Maura (a raczej Ty z tym faktem) poradzi sobie z żłobku śpiewająco, zobaczysz!! P.S. witaj z powrotem i pisz pisz pisz i jeszcze raz pisz. Jak nie dostałaś jeszcze odpowiedzi odnośnie GZ to daj znać co bym Ci mogla +/- sytuejszyn opisać.

KANIU na urlop to nie męża skusze a sama wyjadę. Będzie szybciej i z większym pożytkiem dla mojego zdrowia psychicznego. No i mam nadzieję, że w Waszym przypadku słowo czynem się stanie tj. urlop wpłynie pozytywnie na stosunki małżeńskie.
BAŚKA z Ciebie to chyba niezła kucharka jest, co? Ciągle coś pichcisz. Zazdroszczę, tak szczerze powiedziawszy, bo ja nie cierpię wszystkiego co jest związane z przygotowywaniem potraw a robienie obiadów to dla mnie męczarnia.
MINIU dzięki za to co napisałaś :* i mam nadzieję, że kiedyś i u nas będzie tak dobrze jak u Was w związku. a jak Casperossa tylko polizei interesi to pewnie polizistem zostanie ;-) no i gratki nowego lokum!!!! SUPER!
CZARODZIEJKA super! teraz tylko pozostaje czekać na telefon z pozytywnymi wieściami. Kciuki moje oczywiście masz! A 3 dni braku sprzątania to i u mnie się zdarzają, więc znam ból odgruzowywania pobojowiska. Mam jednak nadzieję, że dałaś radę i że teraz spokojnie sobie z jakimiś % siedzisz i nas czytasz.

nadrobiłam i chyba idę spać :-D:-p:zawstydzona/y: zmęczył mnie ten ogrom czytania, który zastałam ;-)

[edit]

IDA zmień wagę :P zobaczysz, że po zakupie nowej ujrzysz nie +3/+6 a -5 :-D

Ostatnia edycja:
Miłosz usnął,chłopina dopiero pojechał a ja zajadam się sałatką owocową i zaraz zamierzam otworzyć sobie piffko na samotny wieczorek (Iduś wiesz masz rację że mój M ma wakacje dzięki mnie,ale ja też sobie odpocznę od niego...i może jakieś loffcianie powróci:eek:dzięki temu;-)),co do kg pociążowych to może by i spadły ale ja je ciągle solidnie podkarmiam i mam efekt uboczny objawiający się coraz większą masą (ale już powoli zbieram się do tego by zacząć ćwiczyć,gdyż nie mogę na siebie patrzeć:angry:hmmm,może zacznę od poniedziałku????!!!!!:-p
aaaa i w poprzednim poście nie napisałam jeszcze że Czarodziejko trzymam za Ciebie kciuk cały czas!!!!:tak:

a co do wyjazdu to dobrze Makuciu radzisz-i żeby nie było w przyszłym tyg.wyjeżdzam z kumpelą na 3 dni się wczasować do domków letniskowych (ale w pakiecie z Miłoszem,bo co jak co,ale ja mam jeszcze zbyt krótką pępowinę by móc zostawić go w domu):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry