rysia85
matka wariatka:)
hejka
dzisiaj wszystko mnie wkur.wia...tak sobie czasami myślę czy to ja jestem taka konfliktowa czy otaczają mnie prawie sami ludzie z gatunku PODLUDZIÓFFF
Dzisiaj pokłóciłam się z koleżanką (i tak sobie myślę,że przykre jest to że są takie przypadki (jak ona)które nie potrafią śmiać się sami z siebie
).W ogóle chyba ostatnio zbyt często wstaje lewą nogą i co jak co,ale wszystkiego mam dosyć!!!No nic pożaliłam się...nadrabiać nie mam co (a więc pisać dziewczęta pisać...cobym miała się jeszcze w świecie wirtualnym z kimś pokłócić (taki mało śmieszny żarcik to był;-))...a więc jak się rozpiszecie to jeszcze powróce...
Miłego dnia dla Was wszystkich!!!!!!:-)
dzisiaj wszystko mnie wkur.wia...tak sobie czasami myślę czy to ja jestem taka konfliktowa czy otaczają mnie prawie sami ludzie z gatunku PODLUDZIÓFFF
Dzisiaj pokłóciłam się z koleżanką (i tak sobie myślę,że przykre jest to że są takie przypadki (jak ona)które nie potrafią śmiać się sami z siebie
).W ogóle chyba ostatnio zbyt często wstaje lewą nogą i co jak co,ale wszystkiego mam dosyć!!!No nic pożaliłam się...nadrabiać nie mam co (a więc pisać dziewczęta pisać...cobym miała się jeszcze w świecie wirtualnym z kimś pokłócić (taki mało śmieszny żarcik to był;-))...a więc jak się rozpiszecie to jeszcze powróce...Miłego dnia dla Was wszystkich!!!!!!:-)
dzięki temu będę miała 3-dniowy weekend. Poza tym jutro przyjedzie moja mama a ja z mężem wieczorem gdzieś wybędę pewnie (oby się to kolejna awanturą nie skończyło
). 
podzielisz się? Bo u mnie ich jest zdecydowanie za mało w szafie.

A Z ZAPROSZENIA chętnie skorzystam.
:-)
No i standardowe zakupy jedzenie,kosmetyki codzienne.Zmykam wypakowywać,to najgorsze
.
odstresi ale świadomość pozostawi