reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka:)
dzisiaj wszystko mnie wkur.wia...tak sobie czasami myślę czy to ja jestem taka konfliktowa czy otaczają mnie prawie sami ludzie z gatunku PODLUDZIÓFFF:wściekła/y:Dzisiaj pokłóciłam się z koleżanką (i tak sobie myślę,że przykre jest to że są takie przypadki (jak ona)które nie potrafią śmiać się sami z siebie:dry:).W ogóle chyba ostatnio zbyt często wstaje lewą nogą i co jak co,ale wszystkiego mam dosyć!!!No nic pożaliłam się...nadrabiać nie mam co (a więc pisać dziewczęta pisać...cobym miała się jeszcze w świecie wirtualnym z kimś pokłócić (taki mało śmieszny żarcik to był;-))...a więc jak się rozpiszecie to jeszcze powróce...
Miłego dnia dla Was wszystkich!!!!!!:-)

reklama
754a6613d77de14e902b0e88bc8779c8.jpg

;-)

wyjdzie post pod postem ale poprzedni już jest za duży, żeby go edytować. W pracy mam dzisiaj ciszę, gdyż szefowi komputer padł, przez co nie może mi nowych zadań wyznaczać :-D dzięki temu będę miała 3-dniowy weekend. Poza tym jutro przyjedzie moja mama a ja z mężem wieczorem gdzieś wybędę pewnie (oby się to kolejna awanturą nie skończyło :baffled:).
No i w związku z powyższym muszę ogarnąć domostwo, co już mi sie zdecydowanie mniej podoba...

RYSIU :* ech czasami ludzie nie potrafią się śmiać sami z siebie, to fakt. Ale trzeba wyluzować i zamiast się :angry::wściekła/y: to sobie trochę % strzelić i od razu świat będzie piękniejszy.
DAWIDOWE to ile Ty masz par butów? :-p podzielisz się? Bo u mnie ich jest zdecydowanie za mało w szafie.
DZIULKA brudne ręce Leane o włosy wyciera? :-D:-D:-D:-D pomysłowe masz dziecię. Moja zazwyczaj zaczyna panikować i przybiega do mnie, żeby jej brudne łapki wytrzeć.
BAŚKA grunt, że czasami masz wenę do gotowania, bo u mnie i tej w 99,9% przypadków brak. Udanych zakupów i mam nadzieję, że się nimi pochwalisz jak wrócisz.
SHEENEY mój z a6w zadowolony nie był ale ja jak robiłam to efekty widziałam ;-)
IDA
ajwyżej na ambicję młodej wjadę że wstyd z pampersem do szkoły iść
laugh.gif
oooooooo, i każę z kieszonkowego za pampersy kupione po powiedzmy 30 m-cu życiu zwracać
p.gif
:szok::cool::laugh2: A Z ZAPROSZENIA chętnie skorzystam.

RYSIU :* ech czasami ludzie nie potrafią się śmiać sami z siebie, to fakt. Ale trzeba wyluzować i zamiast się :angry::wściekła/y: to sobie trochę % strzelić i od razu świat będzie piękniejszy.
Kochana chetnie bym sobie zaczęła dzień od % ale żem matka pełnoetatowa to sobie na takie moje widzimisie pozwolić nie mogę:-Dchociaż napewno czułabym się o niebo spokojniejsza;-)

a tak poza tym,a może przede wszystkim życzę Ci Makucku udanego weekendu i oby jutrzejsze wyjście z samcem było miłe a nie kłótliwe:tak::-)

RYSIA jam matula pełnoetatowa też ale wieczorem % sobie nie odmawiam ;-) P.S. dziękuję. Przyda się, oj przyda tym bardziej, że jakieś mam złe przeczucia co do tego wspólnego wyjścia.

Witam.My już wróciliśmy:-) Mały właśnie zasnął a wstał po 6 parę minut.
Kupił sobie autko,łopatkę dużą do piasku i kubek z miseczką porcelanowe z postaciami z bajki "auta".Żanecie kupiłam klapki i spinki do włosów a ja sobie bluzkę i japonki takie zwykłe na codzień (potem dodam fotki na modowy):sorry2: No i standardowe zakupy jedzenie,kosmetyki codzienne.Zmykam wypakowywać,to najgorsze:dry::baffled:

Hej a ja dziś od rana na targu i w mieście już byłam ale nic nie kupiłam jedynie młodej fartuszek bo jak mi pomaga w kuchni to później wygląda jak mały prosiak.Chciałam jeszcze jakieś buty ale ni ma narazie takich co by mi się podobały i żakietu tez nie kupiłam.
ida mój to chyba od tego taki wrażliwy bo urodził się jakoś wcześniej i 1600g ważył i jakieś problemy z nerkami miał i ja sądzę że to od tego.
rysia ja bym sobie tłumaczyła że to raczej inni są konfliktowi,po co się jeszcze wkur.wiać tym że ja jestem taka :tak::-)
makuc to fajnie że szfowi komp nawalił przynajmniej dłuuugi week,a mnie samotna impr z S dopiero 8 września czeka jak wesele będzie i jak młodą odwieziemy spać,to będzie nasz pierwszy wieczór wspólny poza domem bez dziecia od dwóch lat.
baśka toście sie obkupili :-)

Makuc nie nastawiaj sie negatywnie do wyjascia z mezem bo faktycznie sie poklocicie:-p a tak serio to zazdroszcze bo odkad sa dzieci na swiecie to nawet raz nie mielismy wspolnego samotnego wyjscia gdziekolwiek..Teraz nawet jak babcia byla to nie skorzystalismy ..ale u nas to tylko mnie tego brakuje :dry:

Rysia nie przejmuj sie ,przynajmniej masz sie z kim poklocic:-p

ja dzisia tez nerwowa od rana jestem bo oba brzdace wyjace od 7 rano:baffled: teraz obaj spia wiec delektuje sie cisza(nawet wylaczylam radio,zeby miec cisze bo od tych wrzaskow to mi glowa peka ,a jak mi glowa peka to odrazu robie sie zla...:zawstydzona/y: .

Ida moja qmpela ostatnio poleciała do Włoch na 3 dni bodajże, bo bilet w promocji kosztował jakoś 35 zł (ale nie pamiętam czy w 1 czy obie strony).

hehe, za takie pieniądze to nawet ja bym poleciała:-Dna pewno z jednego zera nie zgubiłaś?:szok:ja kojarzę że jak teście pytali o bilety lotnicze to po usłyszeniu odp kolana im zmiękły (a pytali czysto teoretycznie bo dzieciaki samolotem niet i już)

rysia, kwestii dystansu człowiek całe życie się uczy, więc pomyśl sobie że po prostu jesteś na wyższym etapie po prostu;-)
a z % na "środek dnia" to warkę radler polecam:rofl2:odstresi ale świadomość pozostawi:-Dchyba że ty z tych BARDZO wrażliwych na %:-D
maqciek, no to dawaj:-)tylko się streszczaj bo już za niedługo (za BARDZO NIEDŁUGO:szok::szok::szok:) do grona mam pracujących poza domem dołączam więc wtedy to tylko wieczory by nam zostawały;-)
a propos wieczorów: ty naprawdę nastaw się pozytywnie do tego wyjścia:-)ja ci np zazdroszczę:zawstydzona/y:w przyszły weekend u nas Dni Miasta będą, a ja akurat biznes otwierać będę więc nie wiem czy będę na tyla na chodzie coby skorzystać:sorry2:
Basia, no to instynkt zakupowy jako tako zaspokojony:rofl2::-)
ikaa, a ja urodzona po terminie (tak mi się na ten pokręcony świat spieszyło:rofl2:) ale też przewrażliwiona na wszystko, więc winę zwalam na chów:-D
i tak mnie natchnęłyście na weidera że może i ja za parę(naście:-p) zacznę znowu:sorry2:oj, przydałoby się na powrót mięśnie ujrzeć:-D
chyba przydałoby się coś pichcić zacząć:dry:

reklama
Ja tylko jna chwilę, tak się od wczoraj rozpisałyście, że nie mogę Was nadrobić :-):-):-)
Urlop od dziś mam a nie mogę na chwilę siąść na tyłku...
Mąż pojechał po Oliwię więc korzystam z chwili.
Spakowani już jesteśmy więc na wieczór wyjeżdżamy.
Nie będę miała okazji Was poczytać przez weekend bo nawet czasu nie będzie, nie mówiąc już o nadrabianiu ale mam nadzieję że mi wybaczycie prawdaż ????
Rysia no nie tylko Twój jest taki :-) Ale może jak pobędziecie osobno to za sobą zatęsknicie :-) Miłosz krzykacz? Nie powiedziałabym, anielskie spojrzenie chłopak ma :-) Dziękuję za pozdrowienia i całuski dla ANulki :-)
Wioli wybaczam Ci to nagłe zniknięcie z bb :-) a że jutro pewnie się już nie pojawię to dziś składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, wszystkiego naj naj naji żeby K. się spisał na medal :-)
Dawidowe pod W-wę (Garwolin).Super, że mężuś od armii wolny :-)
Iduś normalnie nie wierzę własnym oczom, dziękuję :**** tak urlopik teraz pod W-wą u siostry do poniedziałku a od wtorku pewnie działeczka rodziców do końca przyszłego tygodnia.
Sheeney ja doszłam do 25 dnia, i przerwałam ze względu na bolący kręgosłup. Może po porodzie znów się za niego zabiorę ;-) Super, że wycieczki rowerowe możecie sobie organizować :-)
Dziulka moja robi kwaśną minę i krzyczy - rączki mam brudne idziemy myć :-)
Baśka jak zakupy? Ooo doczytałam że udane.
Ika u Ciebie widzę że też dzień zakupowy :-)
Makuc wow chyba wena powróciła :-) Trzymam kciuki by doszło do skutku wyjście z mężem i nie skończyło się wielkim niesmakiem a bardziej upojną nocą ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry