reklama

Październikowe Mamy 2010

hej Kochane:)
Dzisiejszy dzień mnie wykończył...Miłosz w dzień w ogóle nie spał,więc nawet chwili nie miałam wytchnienia.Na szczęście jakąś godzinę temu padł i myślę że już do rana będę miała luz:tak::-)poza tym dzisiaj w ramach areobiku skosiłam trawę,posprzątałam,poprałam a teraz pije piwo coby nadrobić straconą energie:-Dco jeszcze...dzisiaj mam(y) rocznicę z moim (nie)lubym i jak wiecie spędzamy ją osobno i to chyba (napewno) dobrze bo cały czas się kłócimy (nawet nasze dzisjesze "życzenia" były pasmem kłótni):sorry:Chętnie wymieniłabym się z Tobą Dawidowe bo co jak co,Ty z utęsknieniem czekasz aż się spotkacie a ja...chciałabym by mój był w wojsku i nawet jak by wyszedł tak jak Twój (to chciałabym żeby nie wydali mu papierów na najbliższe kilka lat,cobym mogła sobie od niego odpocząć-raz a porządnie:-D).Co jeszcze...dzisiaj zostałam ciocią Amelki-dziewczynki z "solidną" wagą -4300 i 59 cm:-)

Baśka współczuje kradzieży i co jak co (ja nawet nie licząc na konsekwencje postawiłabym cały dom na nogi bo nie darowałabym kur.wa złodziejom pięniedzy poświęconych na moje dziecko!!!!!):tak:No i trzymam kciuki za mieszkanie oczywiście:tak:
Dziulencjo szerokiej drogi...no i udanego wypoczynku w Polsce:tak::-)
Dawidowe trzymam kciuki by z mieszkaniem wypaliło,a co do pokoju to w jakim sensie chodzi Ci o meble do pokoju dziecięcego????
Wioli już teraz zazdroszczę tego spa....no i reszty wieczorku też bo mam nadzieję że będzie to coś super-odjazdowo-wystrzałowego i niezapomniesz tego przez dłuższy czas:tak::-D
Roxi szkoda że Cię tu tak mało-czekam na chwilę gdy zagościsz tu na dłużej:tak::-)
Makucku mam nadzieje że wyjście ze ślubnym doszło do skutku-jak tak to życzę fajnej zabawy:tak::-)

reklama
Rysia moja też dziś nie spała. A dodatkowo w drodze darła się na cały pociąg. Aż jedna babcia chciała ją uciszać. Wiec mówie że to nie jej dziecko i jej nie ucisza. A a z ryjem. No to jej powiedziałam że to komunikacja publiczna a jak jej się nie podoba to niech jeździ taksówką.
A co do mebli to tak do pokoju dziecięcego.

Witam wieczornie
wioli wszystkiego naj naj naj,spełnienia marzeń!!!!!oj to fajną niespodziankę ci mężuś sprawił i udanego wieczorku :-)
Baśka ale normalnie mi się ciśnienie podniosło jak przeczytałam co cię spotkało,ja bym ich chyba wszystkich przetrąciła łącznie z teściową i tą szwagierką.No a klucz teraz już noś przy sobie.Na twoim miejscu bym powiedziała mężowi,niech wie.
dawidowe to trzymam kciuki za mieszkanie,a właściciel to Twój znajomy?
roxannka zaglądaj zaglądaj i to często :-):tak:
dziulka szerokiej drogi do Polandii :-)
makuc udanego wieczorku.
rysia to się dziś napracowałaś kobieto,Amelcia duża dziewczynka.I wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!:-)

Ostatnia edycja:
Nie znajoma to ta która tam mieszkałam 6 lat (wychowawczyni niuni) a całe życie na przeciwko, ona znalazła następce po wyprowadzce (syna opiekunki z innej grupy który rozchodzi się z dziewczyną).

Dawidowe ja w pokoju Miłosza mam taką półkę z pojemnikami (z ikei) na zabawki P1050927.jpgP1050932.jpgP1050928.jpg
Materac do spania (co z czystym sercem polecam dla dzieciaczków "wierciszków" zamiast łóżka):tak:
oraz taką zwyczajną półkę na zabawkiimagesCAMTM08F.jpg.Jeśli chodzi o ubrania to trzymam je u siebie w garderobie:tak:(ale wcześniej miałam komodę z kilkoma głębokim szufladami i taka spełnia dobrą funkcję...coś takiegoimagesCAUX80MR.jpgZ mebli użytecznych dla dzieci polecam jeszcze stolik+krzesełko:-)

Ostatnia edycja:
stolik już i krzesło już ma, łóżeczko narazie pozostanie. A na zabawki ma 3 skrzynie. Mysle nad białą komodą na ubrania (łózeczko biało brązowe), czerwony dywan (stolik + krzesło czerwone). Jak będzie potrzebna pułka to z czasem.

Dawidowe fajna,fajna ta komódka:)mam nadzieje że jak niebawem sie przeprowadzisz to pochwalisz nam się swoim pomysłem urządzenia wnętrz:tak::-)

ja skończyłam pić piwo i w sumie mogłabym otworzyć kolejne,ale chyba wolę po raz pierwszy od niepamiętnych czasów położyć się wcześniej spać,bo już wszystkich (w realu)i wszystkiego mam dosyć:sorry:i może dzięki temu że wcześnie wtulę się w podusie będę miała jakiś fantakur.wastyczny sen z przystojnym męźczyzną w roli głównej:sorry::happy:hmmmm,pomarzyć zawsze można:sorry::happy::happy:
Dobranoc Mateczki-Poleczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry