alina89
Fanka BB :)
Ja nie, bo nie wpuszczą facetów, ale wiem że po powrocie jak tylko będzie taka opcja to mój na kolejne badania przyjdzieNa połówkowe idziecie z partnerem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie, bo nie wpuszczą facetów, ale wiem że po powrocie jak tylko będzie taka opcja to mój na kolejne badania przyjdzieNa połówkowe idziecie z partnerem?
Ja mam 14.06Ja też 13.06
Tak i zastanawiam sie czy naszego 3 latka tez bracNa połówkowe idziecie z partnerem?
A ja 18.06, chyba ostatnia [emoji85]Ja mam 14.06![]()
Tak,zawsze chodzi ale boi sie usg. Tym razem mam nadzieję będzie odwazniejszy
To mamy w tym samym dniu połówkowegoo której masz umówione?
Ja Cię rozumiem, bo też chyba nigdy nie miałam (a nawet jeśli miałam, to nie byłam świadoma że to to) [emoji12]Dobra dziewczyny, mam pytanie, tylko się nie smiejcie, bo na prawdę nie wiem [emoji14]
Czy któraś może mi opisać jakie to uczucie mieć zgagę?
Nigdy nie miałam.
Odczuwa się to jako palenie w przełyku? Klatce piersiowej? Gardle?
Kurde wszyscy się ze mnie śmieją, a ja serio nigdy tego nie doświadczyłam [emoji14]
Superja mam na 14. , a Ty?
Mój też synek też jest starszy o tydzień aktualnie od ostatniej miesiączki...
To super że bobasek zdrowypłeć nie znana jeszcze u Was ?
To 12/06 w którym TC będziesz mieć połówkowe ? Termin porodu masz na koniec października ?