Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam.w.poprzedniej ciąży przodujace lozysko i ruchy czulam od 18 tyg. Co prawda delikatne i czasem sie martwilam, ze cos nie tak, bo dlugo nie czulam, nawet raz na ip jechalam.Czujesz ruchy przy przednim łożysku?
Są stacjonarne i internetowy też jestStacjonarne sklepy są czy to internetowe?
Dziewczyny co do odczulania - alergolog naszej córki poqiedziala, że nie warto. Jestem tego samego zdania. Co innego dorosły, który od wielu lat nie radzi sobie z alergia, co innego dziecko, które - co sezon dosłownie - może mieć alergię na coś innego. U na wyszła masa alergenów na testach. Wziewnych i pokarmowych. I jak na początku panikowalam i starałam się eliminować lub ograniczać wszystko tak widzę, że stopniowe podawanie jej alergenu to najlepsze uodparnianie.
A jeśli chodzi o kota, to tak jak pisałam wcześniej - od razu zaznaczylismy, że u nas żadne oddawania żadnego zwierzaka nie wchodzą w grę i zminimalizowalismy objawy właściwie do zera dzięki przemywaniu kota rękawica na mokro. No i nie śpi już z nami w nocy. Poza tym funkcjonujemy normalnie, przy nasileniu pyłkow, których nie mogę wyeliminować z racji mieszkania właściwie w lesie - ma wprowadzany lek na 3 tyg. Potem przerwa i jeśli jest ok, to nie dajemy, a jeśli znowu nasilają się objawy to znowu 3 tyg leku.
U mnie w pepco tez taka wyprzedaż zimowych ciuchów tylko czekam aż we wtorek poznam plec i lecę cos kupowacobok jest tez kik, ale jakos nie wpadłam na to , zeby zobaczyc jakie mają przeceny ;p
Hmm dziwne ja porównywalam wage adamex i bebetto i bebetto ok 13.2 A adamex niecałe 15. Pani w sklepie tez mowila, ze adamex nie poleca bo jest cięższy. Ja mieszkam na 3pietrxe. Najpierw była wersja ze bede wynosiła sama.gondole a teraz już chyba nic nie będę wnosila;p chyba że będę wiedziała z a kilka dni nie będziemy wychodzić.
TakHmmm w Pepco jest wyprzedaż zimowych rzeczy teraz ? Nic nie wiedziałam....
Ja tez sie zastanawiam wlasnie co ważniejsze. A będziesz musiała wnosić wozek ?Czyli wychodzi na to że bebetto jest lżejszy od adamex , ale ma mniejszą górole bo 79 a adamex 85... Muszę przemyśleć co mnie bardziej interesuje waga czy gondola...
Chyba stawiała bym na lekkość mimo wszystko,maluch będzie rósł i będzie mu przybywało ciałka,a wózek będzie się robił coraz cięższy. Jeśli mieszkacie w miescie i chcecie przede wszystkim tam spacerować to szybko pewnie przerzucisz się na spacerówkę jakąś porządną i na pewno lżejszą,kiedy tylko dzieciaczek odrobine podrosnieJa tez sie zastanawiam wlasnie co ważniejsze. A będziesz musiała wnosić wozek ?