sandralevv93
Fanka BB :)
Na tego psa i to dziecko juz dawno mam ochote hehe [emoji23][emoji23][emoji23] z 4 pietra idealnie widać [emoji3]Niech Ci się już zacznie ta akcja porodowa, bo połowa sąsiedztwa skończy z kulką w plecach [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na tego psa i to dziecko juz dawno mam ochote hehe [emoji23][emoji23][emoji23] z 4 pietra idealnie widać [emoji3]Niech Ci się już zacznie ta akcja porodowa, bo połowa sąsiedztwa skończy z kulką w plecach [emoji14]
Ja mam 10 białych tetrowych, 3 kolorowe tetrowe, 2 flanelowe, 6 muślinowych i 2 bambusowe [emoji23] [emoji1] mam ochotę na jeszcze kilka bambusów bo są super.Nie wiem o co biega z grupą zamkniętą. Ale mimo wszystko lubię tu z Wami pisać
Ja leżę nadal. Nie mam pomysłu na obiad zupełnie. Nudzę się. Oglądam ciuszki, pieluszki na allegro... hehe
Jakie pieluchy kupiłyście, duży zapas macie?
Również się niecierpliwię. Jeszcze 10dni. Nadal u mnie brak jakiejkolwiek akcji... Więc cc coraz bliżej.
Nie wiem o co biega z grupą zamkniętą. Ale mimo wszystko lubię tu z Wami pisać
Ja leżę nadal. Nie mam pomysłu na obiad zupełnie. Nudzę się. Oglądam ciuszki, pieluszki na allegro... hehe
Jakie pieluchy kupiłyście, duży zapas macie?
Również się niecierpliwię. Jeszcze 10dni. Nadal u mnie brak jakiejkolwiek akcji... Więc cc coraz bliżej.
Mała tak dziwacznie leży, że lekarz sam stwierdził iż poród naturalny nie będzie mnie dotyczyłPopatrz jeszcze na necie pod hasłem 'spinning babies', są różne pozycje i ćwiczenia, żeby pomóc się dziecku obrócić. A nóż się uda![]()
Nie, ale lekarz woli mieć mnie na miejscu. Na chwilę obecną jakby tylko coś zaczęło się dziać to od razu trafiam na stółA Ty mieszkasz daleko od szpitala?
Chuba juz nie ma szans na obrótMała tak dziwacznie leży, że lekarz sam stwierdził iż poród naturalny nie będzie mnie dotyczyłale pokombinuję i poszukam. Dziękuję
Szanse są zawszeChuba juz nie ma szans na obrótsą jakieś próby obrotu zewnętrznego... ale rzadko się udaje i nie każdy lekarz sie podejmie. Poza tym to dość drastyczne.