wilk.m
Fanka BB :)
Na szczęście zaczęłam urlop, wszystko co wymaga wyjścia z domu robię rano a potem to już nie wychodzę z mieszkaniaHej , witamy.. no niestety te upały dają się we znaki każdej z Nas
, ale jakoś trzeba to przetrwać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szczęście zaczęłam urlop, wszystko co wymaga wyjścia z domu robię rano a potem to już nie wychodzę z mieszkaniaHej , witamy.. no niestety te upały dają się we znaki każdej z Nas
, ale jakoś trzeba to przetrwać
![]()
Cześć, miło mi, że mogę do Was dołączyćTermin mam na 22.10, też będzie dziewczynka (dziewczynki górą!), strasznie się cieszę, to moja pierwsza ciąża, póki co żadnych problemów, no może trochę szybko się męczę, zwłaszcza przy tej pogodzie
ale nie narzekam
![]()
Witaj, mamy ten sam termin, tyle że u mnie synekCześć, miło mi, że mogę do Was dołączyćTermin mam na 22.10, też będzie dziewczynka (dziewczynki górą!), strasznie się cieszę, to moja pierwsza ciąża, póki co żadnych problemów, no może trochę szybko się męczę, zwłaszcza przy tej pogodzie
ale nie narzekam
![]()
Tak, z WrocławiaWitaj, mamy ten sam termin, tyle że u mnie synek
Z Wrocka jesteś?
Tak, mam 50km, koło prochowicTak, z WrocławiaWidzę, że u Ciebie Dolnyśląsk? czyli też te okolice
![]()
Cześć, miło mi, że mogę do Was dołączyćTermin mam na 22.10, też będzie dziewczynka (dziewczynki górą!), strasznie się cieszę, to moja pierwsza ciąża, póki co żadnych problemów, no może trochę szybko się męczę, zwłaszcza przy tej pogodzie
ale nie narzekam
![]()
Dziewczyny przeżyłam dzisiaj koszmar od wczoraj nie czułam ruchów małej wiec napisałam do lekarza ze detektor tetna wykazuje tętno ale nie czuje ruchów. Jestem w 22+2tygodniu. Jest na urlopie ale apisał ze mam jechać to sprawdzić do ambulatorium tam się dowiedziałam ze nie ma żadnego ginekologa i ze nie ma kto zrobic usg w koncu po wielkich trudach i placzu udalo mi sie dostać prywatnie do lekarza i na szczescie moje słoneczko ma sie dobrze tylko jest mniej ruchliwe tak po prostu. Masakra jakaś jestem padnięta ale szczęśliwa ze wszystko dobrze. Trzymam za wszystkie mamusie kciuki zeby wszystko szło dobrze i zeby nie było takich stresów :*
Teraz do 10 lipca bede żyła w ciągłym stresie bo wtedy mam kolejna wizytę. Oby wszystko było dobrze a dzidzia nie robiła mamie wiecej psikusowDobrze,że wszystko okej! Wiem co czułaś bo ja ostatnio tak mam często, modlę się aż czasami,żeby mi takiego kopniaka dała. Teraz są upały,więc dziecko może być mniej ruchliwe, strach zawsze jest,ale dobrze,że niepotrzebnie)