Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.Ja daję jeszcze natkę pietruszki i zamiast kukurydzy bo nie jestem jej fanką daje np starte pieczarki na tarce [emoji7][emoji7][emoji7] Uwielbiam! Ale mnie ochota naszła [emoji7]
Ja jeszcze do tych kotelcików robie sos Tzatziki[emoji847] palce lizać aż sama bym zjadlaJa właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.
A uwierzcie mi że to jest ostatnia rzecz o jakiej myślę.
I tak się zastanawiam jak jej ładnie napisać żeby się odwalila.... O niczym tak nie marzę jak o potwierdzeniu ciąży i wypięciu się na nią [emoji39]
A tak po za tym to właśnie się obudzialam po drzemce [emoji28] tak emanuje leniem że moje psy i starsza córka padla obok mnie [emoji39]
Mam propozycje może jeszcze umieścimy w tabelce naszej wiek i miejscowość w której mieszkamy?
Ja jeszcze do tych kotelcików robie sos Tzatziki[emoji847] palce lizać aż sama bym zjadlaJa właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.
A uwierzcie mi że to jest ostatnia rzecz o jakiej myślę.
I tak się zastanawiam jak jej ładnie napisać żeby się odwalila.... O niczym tak nie marzę jak o potwierdzeniu ciąży i wypięciu się na nią [emoji39]
A tak po za tym to właśnie się obudzialam po drzemce [emoji28] tak emanuje leniem że moje psy i starsza córka padla obok mnie [emoji39]
A mnie w ogóle spanie nie meczy, raczej wstaje tak jak wstawałam i w ciągu dnia bez drzemek
A ja to nawet wcześniej wstaje niż przed. Drzemek tez brak - z braku cZasu[emoji23]ale za to szybciej się kładę
Wiek 25 miasto WładysławowoDziewczyny jak chcecie do tabelki wiek i miejscowość to ja nie widze problemu mogę dopisać ale to jak juz chcecie.. czekam na info co i jak..