Asia28BK
Fanka BB :)
Ja miałam luteine i biorę od 2 dni,myślę że nie zaszkodziW poniedziałek 539.90
Dzisiaj [emoji177]
Chociaż ciut mniej prog. Mam duphaston czy jakoś tak w domu.
Może wezmę 2x1 ?Zobacz załącznik 1076467
Piękny przyrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam luteine i biorę od 2 dni,myślę że nie zaszkodziW poniedziałek 539.90
Dzisiaj [emoji177]
Super, gratulacjeW poniedziałek 539.90
Dzisiaj [emoji177]
Ja tak jak aplikacje, ale zobaczę która pokazuje dobrze.. to już u lekarza się dowiem..Jak liczycie dni ciąży? 1 dzień cyklu to pierwszy dzień ciąży? Tak pokazuje mi aplikacja preglife, natomiast mój kalendarzyk 1 dzień cyklu datuje na dzień 0.
Zadzwonię lepiej do ginekologa po pracy.Super, gratulacje [emoji3526]!!! Tak jak piszesz, ja myślę że nie zaszkodzi troszkę wspomóc ten progesteron..
Dziewczyny, wyszła mi bardzo ladna beta [emoji7] 30.01. miałam 516,9
5.01. 5885
Może jednak tylko starszy mnie to plamienie [emoji1745] Mam taką nadzieję.. Ale tak czy inaczej łyknęłam duphaston, bo w końcu to nie zaszkodzi..
Dobra pojechalam, dojechalam, wrocilami sie nie zgubilam mimo, ze wracalam inna trasa
w miescie ani grama sniegu, ani klimatu. Wyjechalam na trasy miedzywiejskie [emoji7]Zobacz załącznik 1076407
I mimo ze zrobilam prawie 150 km jestem zrelaksowana![]()
A w miescie ani płatka snieguzapisalam sie na operacje na marzec 2021
wiec nie jest zle [emoji23]
I to na NFZ!!!!! :O
Ok beta zrobiona. Teraz tylko znów wytrzymać do 15 i nie oszalec [emoji6]
Właśnie się dowiedziałam, że mój ginekolog do 3 marca na urlopie... No pięknie. Nie wiem teraz czy iść na jedną wizytę do innego i potem wrócić do mojego, czy prowadzić już całą ciążę gdzie indziej czy poczekać (to bedzie 9+2). Nieźle mnie urządził, skubany...