Anuś 2204
Zaangażowana w BB
Tak jak mówi Karolina94...u mnie nie było serduszka i dlatego nie założył karty ciąży.A że mam ciężką pracę fizyczną to od razu poszłam na l4(beta potwierdziła ciążę i to wystarczylo)Zwolnienie miała się niego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak mówi Karolina94...u mnie nie było serduszka i dlatego nie założył karty ciąży.A że mam ciężką pracę fizyczną to od razu poszłam na l4(beta potwierdziła ciążę i to wystarczylo)Zwolnienie miała się niego?
Ja dostałam l4 ciazowe. Wystarczylo usg z pęcherzykiem a nawet gdyby bylo jeszcze za wczesnie zeby bylo go widac to lekarka powiedziała ze wypisalaby mi na podstawie pozytywnego testu ciazowego lub bety.Ja właśnie nie wiem co mam zrobić. Bo jutro na 10h do pracy i wiem że będę musiała coś dźwigać.. trochę się boję [emoji58]
Ciekawe czemu też wątek nie wyświetla się jak inne ...Mamy 2020 na forum Przyszłe mamy
Ja od zeszłego roku, jak zaszlam w ciąże, ale niestety poronilam. Zaczelismy sie z chlopakiem znowu starac i sie udaloW końcu świeżutki temacik[emoji39]
Może do admina trzeba napisać.
A ogólnie długo jesteście tu na forum? Długo z niego korzystacie?
Ja od ok pół roku, dopiero wtedy odkryłam tą stronę, choć mało się udzielalam to praktycznie codziennie śledziłam losy staraczekW końcu świeżutki temacik[emoji39]
Może do admina trzeba napisać.
A ogólnie długo jesteście tu na forum? Długo z niego korzystacie?
O widzisz.... to spróbuję się umówić w tyg do ginekologa chociaż po l4. Bo nie dość że praca ciężka, kierownicza powalona to jeszcze dużo godzin na nogach A teraz to większość czasu bym leżała. Chociaż myślałam czy nie iść do rodzinnego z powodu złego samopoczucia nie wziąść.
Ale skoro mówicie że nawet pęcherzyki starczy do l4 to zobaczymy [emoji39] zależy mi na tej ciąży więc ryzykować nie będę [emoji16]