Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej nie chciałam Cię martwić. Tak tylko się mówi, kiedy ciężarna męczą dolegliwości ciążowe. Tak na pocieszenie.Z Twoich słów wynika, że skoro mam bardzo mało ciążowych dolegliwości, to moja ciąża jest słaba? Większe prawdopodobieństwo poronienia? Czy to na podstawie jakiś badań?
Szczerze mówiąc, to wczoraj przeczytałam tą wiadomość i bardzo się przejęłam
Oczywiście sprawdziłam w Internecie i ilość objawów podobno nie ma wpływu na „jakość” ciąży. Niektóre kobiety przechodzą bezobjawowo (oprócz braku miesiączki).
Widzę że trochę namieszałam swoim wpisem. Oczywiście że każda ciąża jest inna. A z objawami to jest sprawa zupełnie indywidualna.Też czytałam na jakiejś stronie o tym, że im więcej objawów tym rzekomo silniejsza ciąża, ale to była strona internetowa - wiadomo, że każdy może pisać co chce. W żadnej medycznej książce, którą mam, nie było nic podobnego napisane. Tak jak dziewczyny wcześniej pisały - to jest bardzo indywidualne i może być bezobjawowe, może być objawowe i żadne z tego nie świadczy o tym, czy będzie ok czy nie
Ja mam to samo ;o wielki wzdęty brzuch....Czuję się od kilku dni jakbym miała zaraz mieć laparoskopię brzucha - jakby mi włożyli te dysze i nadmuchali brzuch na maksa! Mam taki balon że szok. Ani to wciągnąć ani ukryć pod ciuchami. Nieprzyjemne uczucie. Jeszcze czuję że wodę gromadzę jak wielbłąd [emoji2356]