reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Sorry, ja już jestem takim typem, który jak czegoś nie wie, to drąży i drąży. Z czystej ciekawości. I żeby w przyszłości znać odpowiedź ;) wiecie, walnięta baba, która zrobiła dwukrotnie studia podyplomowe, pisała za każdym razem jakieś długie prace dyplomowe, a marzą jej się jeszcze kolejne kierunki, haha :D

No i kocham zagadki :D hahaha. A @Elph mi dzisiaj taką właśnie zaserwowała ;) Gdyby jeden lekarz sobie machnął jakieś procenty, to spoko... ale takie rozbieżności w badaniach kilku różnych osób na podobnym etapie ciąży? To już coś dla mnie :D hahaha. Wybacz, @Elph , jeśli moje rozkminy Cię stresują, ale... jak zacznę drążyć jakiś temat, to trudno mi jest przestać. Moje przekleństwo ;)

No i kocham zagadki :D hahaha. A @Elph mi dzisiaj taką właśnie zaserwowała ;) Gdyby jeden lekarz sobie machnął jakieś procenty, to spoko... ale takie rozbieżności w badaniach kilku różnych osób na podobnym etapie ciąży? To już coś dla mnie :D hahaha. Wybacz, @Elph , jeśli moje rozkminy Cię stresują, ale... jak zacznę drążyć jakiś temat, to trudno mi jest przestać. Moje przekleństwo ;)
moze angielskie google cos wie :D

U mnie GA zawsze tylko w tygodniach i dniach, nigdy nie miałam procentowo, muszę zajrzeć na te Wasze USG @anio0 zapodaj proszę link bo go nie skopiowałam

No to Ci znalazłam zagadkę na wieczór, haha wybacz :D może to ma coś wspólnego z tym drugim pęcherzykiem, ale i tak nie widzę w tym sensu

reklama
Haha takie zainteresowanie wzbudziłam że sama jestem w szoku :D poszukam czy są gdzieś na forum pytania do ginekologa

Do góry