Celia89
Fanka BB :)
Tyle tylko, że nasze dziewczyny mają w podobnych tygodniach takie różne wartości. Przeszperałam wątek wizytowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle tylko, że nasze dziewczyny mają w podobnych tygodniach takie różne wartości. Przeszperałam wątek wizytowy.
moze angielskie google cos wieNo i kocham zagadkihahaha. A @Elph mi dzisiaj taką właśnie zaserwowała
Gdyby jeden lekarz sobie machnął jakieś procenty, to spoko... ale takie rozbieżności w badaniach kilku różnych osób na podobnym etapie ciąży? To już coś dla mnie
hahaha. Wybacz, @Elph , jeśli moje rozkminy Cię stresują, ale... jak zacznę drążyć jakiś temat, to trudno mi jest przestać. Moje przekleństwo
![]()
Też przeszukałammoze angielskie google cos wie![]()
No to Ci znalazłam zagadkę na wieczór, haha wybaczNo i kocham zagadkihahaha. A @Elph mi dzisiaj taką właśnie zaserwowała
Gdyby jeden lekarz sobie machnął jakieś procenty, to spoko... ale takie rozbieżności w badaniach kilku różnych osób na podobnym etapie ciąży? To już coś dla mnie
hahaha. Wybacz, @Elph , jeśli moje rozkminy Cię stresują, ale... jak zacznę drążyć jakiś temat, to trudno mi jest przestać. Moje przekleństwo
![]()