Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie ja byłam w zeszłym tygodniu u lekarza 9,5 tydzień i nie słuchaliśmy serduszka. Aż sama byłam zdziwiona. Pokazał tylko migający punkt i powiedział że lepiej nie podsłuchiwać za bardzoMyślę, że na tym etapie nie powinno używać się detektorów. Nie bez powodu w pierwszych tygodniach lekarze nie słuchają serduszka, i to specjalistycznym sprzętem.
moja lekarka mówi to samo - najwcześniej 14 tydzień.Myślę, że na tym etapie nie powinno używać się detektorów. Nie bez powodu w pierwszych tygodniach lekarze nie słuchają serduszka, i to specjalistycznym sprzętem.
U mnie to samo.U mnie lekarz włączył dosłownie na 3 sekundy żeby sprzęt dokładnie wyliczył FHR czyli tętno płodu. Wiadomo że nie zaleca się nasłuchiwania długiego ale myślę że kilka sekund nic złego nie powoduje.
U mnie to samo. [emoji3]
Jak pytałam sie koleżanek to jak chodziły do lekarza w 6-7tyg to zawsze na 3sek dał posłuchać. Wiecie co.. w Polsce to dziwne, w Stanach mojej siostrze to od 6 tygodnia jak serce było słuchali i tak co wizyte, srednio co 2/4 tygodnie. Z tego co mi mówiła to tam to norma. [emoji2370]
Ja już dwa razy słyszałam, a zaczynam 8 tydzień . Niestety 2 tyg już byłam w szpitalu i tam słuchali .
U mnie to samo. [emoji3]
Jak pytałam sie koleżanek to jak chodziły do lekarza w 6-7tyg to zawsze na 3sek dał posłuchać. Wiecie co.. w Polsce to dziwne, w Stanach mojej siostrze to od 6 tygodnia jak serce było słuchali i tak co wizyte, srednio co 2/4 tygodnie. Z tego co mi mówiła to tam to norma. [emoji2370]