Mooni89
Fanka BB :)
No właśnie tak się ratuje, ale samego miodu to nie dałabym rady, bo by mnie zamuliło na dobreOd razu pij herbatę z cytryną i miodemja nawet zjadam 1-2 łyżeczki miodu. Słodkie niesamowicie, ale mi pomaga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie tak się ratuje, ale samego miodu to nie dałabym rady, bo by mnie zamuliło na dobreOd razu pij herbatę z cytryną i miodemja nawet zjadam 1-2 łyżeczki miodu. Słodkie niesamowicie, ale mi pomaga
Hej, u mnie dzisiaj początek 16tc i całkiem dobrze czujeCześć dziewczyny jak się czujecie? U nas zaczął się dziś 17tcale wymioty poranne nie odpuszczają
Cześć dziewczyny jak się czujecie? U nas zaczął się dziś 17tc[emoji3060] ale wymioty poranne nie odpuszczają
Ja narazie nie wiem jak łożysko się formujeJa zaczęłam 14tcczekam na wyniki badań prenatalnych (byłam w środę)
u mnie łożysko formuje się na przedniej ścianie więc ruchy dzidziusia będę odczuwała później
![]()
kurcze, a ja też mam wrażenie, że coś tam już czułam, ale szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić, czy to po prostu jelita, czy dzidziaRaz ostatnio coś maluch bardzo świrował i coś tam było czuć jakby motylki w brzuchu, ale tak to narazie bez szału
o to tak jak jaHej, czy można do Was dołączyć?dzisiaj skończyłam 14 tydzień ciąży, termin mam na 22.10.2021 r.