Mooni89
Fanka BB :)
No właśnie tak się ratuje, ale samego miodu to nie dałabym rady, bo by mnie zamuliło na dobreOd razu pij herbatę z cytryną i miodemja nawet zjadam 1-2 łyżeczki miodu. Słodkie niesamowicie, ale mi pomaga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie tak się ratuje, ale samego miodu to nie dałabym rady, bo by mnie zamuliło na dobreOd razu pij herbatę z cytryną i miodemja nawet zjadam 1-2 łyżeczki miodu. Słodkie niesamowicie, ale mi pomaga
Hej, u mnie dzisiaj początek 16tc i całkiem dobrze czujeCześć dziewczyny jak się czujecie? U nas zaczął się dziś 17tcale wymioty poranne nie odpuszczają
Cześć dziewczyny jak się czujecie? U nas zaczął się dziś 17tc[emoji3060] ale wymioty poranne nie odpuszczają
Ja narazie nie wiem jak łożysko się formujeJa zaczęłam 14tcczekam na wyniki badań prenatalnych (byłam w środę)
u mnie łożysko formuje się na przedniej ścianie więc ruchy dzidziusia będę odczuwała później
![]()
kurcze, a ja też mam wrażenie, że coś tam już czułam, ale szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić, czy to po prostu jelita, czy dzidziaRaz ostatnio coś maluch bardzo świrował i coś tam było czuć jakby motylki w brzuchu, ale tak to narazie bez szału
o to tak jak jaHej, czy można do Was dołączyć?dzisiaj skończyłam 14 tydzień ciąży, termin mam na 22.10.2021 r.