• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ale to jest zapach drewna, czy sklejki, kleju i innych paskudztw? Jak drewna, to bym zostawiła.. Jak inne paskudztwa, to po prostu musi się utlenić.
Wydaje mi sie, ze drewna ale az takim majstrem to ja nie jestem, moge sie mylic😂
Pomyslalam jeszcze, zeby powkladac do szuflad jakies reczniki ktore pochlona ten zapach bo jak taka sama komode kupilismy do sypialni i zaraz ja zapelnilismy to w moment tego zapachu nie bylo, a ta jak stoi pusta to juz od 2tyg nie mozemy sie go pozbyc

W ogóle takie pakaieciki są fajne. Proszą Cię o ubranka i podajesz pakiecik, a nie szukasz po całej torbie, co by tu...
dokładnie raz ze bez sensu brudnymi tekami nie przewraca się w torbie a dwa te woreczki są przezroczyste wiec wkłada się np body, spodnie i skarpetki i wyciąga w 3sekundy 🥰
Zrobiłam tak samo jak rodziłam synka i było to bardzo praktyczne :) tym bardziej ze mi bardzo hemoglobina spadła po porodzie i kręciło mi się w głowie wiec klęczeć przed ta torba wcale nie lekka sprawa 😄😄😄😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry