crainte
Fanka BB :)
Na krztusieć masz czas do 36 tyg., Ale z krwią, to sama najlepiej wiesz, że nie musi oznaczać nic złego. Dobrze, że masz dziś wizytę.mam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na krztusieć masz czas do 36 tyg., Ale z krwią, to sama najlepiej wiesz, że nie musi oznaczać nic złego. Dobrze, że masz dziś wizytę.mam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
![]()
Dużo tej krwi ? Do muszli nic nie poleciało ? A nadal masz obolała pusie?mam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
![]()
tez mam problem ze spaniem.. jak już się ułożę to kopnie mnie po pęcherzu Np i od razu znowu chce mi się do toaletyDziewczyny a jak sypiacie? U mnie od dwóch dni problem... Ciągle toaleta a potem ułożyć się nie mogę bo biodra bolą... A jak wstanę w nocy do toalety to ledwo idę bo kręgosłup jakby sztywny ale po paru krokach puszcza.. A tu jeszcze tyle dni przede mną.. Dziś liczyłam i zostało mi 80 dni do terminu porodu.![]()
piona z zgagaJa jestem 3 tyg za Tobą (25t2d) a mam to samo. Na nocne siku wstaje jak stara babcia i tylko balkonika mi brakuje, a potem zasnąć nie mogę, bo zgaga się zaczyna. Czysta radość z ciążyniesamowite, że niektóre dziewczyny dowiadują się, że były w ciąży w dniu porodu
O kurczę, a bierzesz jakieś leki dopochwowo? Może się podraznilasmam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
![]()
No racja, aspekt przecież miałaś obrzek, to pewnie od infekcjiDużo tej krwi ? Do muszli nic nie poleciało ? A nadal masz obolała pusie?
Mleko też mi trochę pomaga i gaviscon jest super. Problem w tym, że o 6 biorę letrox na czczo, więc nie mogę napić się mleka ani wziąć tabletek ( gaviscon osłabia wchłanianie innych lekówtez mam problem ze spaniem.. jak już się ułożę to kopnie mnie po pęcherzu Np i od razu znowu chce mi się do toaletytak samo np jak
Skręcam szafy do
Kuchni to się irytuje i czasami to siusiu robiłabym co 15minjeśli chodzi o miednice to tez mi tak jakby cierpnie i dopiero
Po chwili jest lepiej ale czuje się jak połamana jak
Schodzę z łóżkano i mi przede wszystkim wchodzi tak jakby w jedna nogę i zabim się rozkruszam to trochę kuleje
mi zostało 93 dni
z zeszłej ciąży było niestety to samo także chyba taki mój urok, ze te moje dzieci mi gdzieś tam uciskają
Maaatko a tak kopie ze już normalnie wczoraj mi na 3 cm taka Kulka przez cały brzuch szłaciekawe czy była to ręka czy noga
piona z zgagami pomaga tylko pare łyków zimnego mleka
w zeszłej ciszy ratowało mnie tez renni ale to miętowe było
Paskudne i i przez internet zamawiałam o smaku tropikalnych owoców![]()
Mi się śniło, że urodziłam dwa rude kotkiJa z kolei śpię kiepsko, bo mi się śnią jakieś głupotyczasem kręgosłup po nocy boli, no i budzę się o świcie, więc jak jestem w domu to muszę w dzień zaliczyć drzemkę