Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie w dwóch poprzednich ciążach nic mi z pamięcią nie było i się dziwiłam że dużo kobiet na to narzeka więc teraz mnie dopadłoO ile zakładasz karmienie piersią to możesz się rozczarować![]()
W weekend ma padać i się ma schłodzić trochę ...dziś to nie idzie wyrobić ,tak to jeszcze balkon otworzyłam chłodek wiał a dziś to jest dramat ...ja dzisiaj umieram na upał, a jutro temperatura u nas o 2°C więcej, a my idziemy na wesele.... jak sobie pomyśle to mi się płakać chce, wcale ale to wcale nie mam ochoty![]()
Dziś jest dramat, leżę przy wiatraku skierowanym na mnie i leje się ze mnie i tak. A jeszcze wymyśliłam na kolacje grzanki, więc jeszcze stałam przy piekarniku i cala kuchnia się rozgrzała... taka jestem inteligentna w tej ciążyW weekend ma padać i się ma schłodzić trochę ...dziś to nie idzie wyrobić ,tak to jeszcze balkon otworzyłam chłodek wiał a dziś to jest dramat ...
Sterydy dostałam jakoś w 30 TC, urodziłam w 34 tc. Nic mi nie było (tylko ból pupy bo to chyba domiesniowy), tętno mierzyli ze 2 lub 3 razy dziennie tym małym aparacikiem. Wtedy jedna dziewczyna pisała mi, że u jej dziecka podejrzewają,że steryd mogl wyzwolic astmę. Ale szczerze mówiąc mnie nikt z pediatrów o ten steryd nie pyta, więc nie wiem czy to nie takie gdybanie.@aspekt a w którym tyg dostałaś te sterydy bo ostatnio rodzilas w 36 chyba.
No moja miała podejrzenie astmy jeździłam z nią dostawała leki ale się potem unormowało i leczenie zakończone.Sterydy dostałam jakoś w 30 TC, urodziłam w 34 tc. Nic mi nie było (tylko ból pupy bo to chyba domiesniowy), tętno mierzyli ze 2 lub 3 razy dziennie tym małym aparacikiem. Wtedy jedna dziewczyna pisała mi, że u jej dziecka podejrzewają,że steryd mogl wyzwolic astmę. Ale szczerze mówiąc mnie nikt z pediatrów o ten steryd nie pyta, więc nie wiem czy to nie takie gdybanie.
niee, takie jednorazowe i potem jakieś plamienie jeszcze, także sytuacja zupełnie innaAle miałaś tak często i aż do muszli i potem takie gęste brązowe strzępy? Czy takie jednorazowe.